Çamaşır ve Kurutma Makineleri çamaşır makinası alacağız önerileriniz nelerdir?

daphnesimon

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
93
2
298
Ankara
çamaşır makinası alacağız siz hangi markayı kullanıyorsunuz? hangi marka ve model makinayı önerirsiniz?
istediğimiz özellikler 1 saat te falan yıkasın(yıkama süresi)
sıkmadan su boşaltma özelliği olsun
dijital olmasın hemen bozuluyorlar parçaları ucuz olan bi makina olsun bir de modeli de önerir misiniz?
analog olsun fazla özellikleri olmasın
servisi de iyi olsun

ohoo:))) o olsun bu olmasın:) valla benim annem 7 yıldır bosh marka çamaşır makinası kullanıyor(dijital) diye ben de ondan aldım ve okadar memnunumki...

15 dk kısa program var
extradan sıkma,boşaltma,durulama fonksiyonları var,
sentetikler,beyazlar,renkliler,sport-fitness,sensetive,narinler,yünlüler,hassas-ipek vs...bi sürü programı var...1200 devir 7 kg makinam...isteğime bağlı olarak devir sayısını ve sıcaklığı değiştirebiliyorum dijital olduğu için....kolay ütüleme hassas durulama fonksiyonu da var mesela tüllerimi yıkarken,hassas konuma getirip 30 dereceyi kendinden ayarlıyor tabi ama istersen daha fazla ya da az yapabilirsin,kolay ütüleme hassas durulama butonuna tıklıyorum hiç ama kırışmadan mis gibi çıkarıyor...2 yıl önce 1500 tl ye almıştık...

uzun lafın kısası bosh ya da siemens al derim...

yapılan anketlerde en çok oylanan bosh markaddır..

bizse ailecek 24 yıldır arçelıkten şaşmadık..oo da sağlamdır yani..

madem hızlı yıkasın ıstıyorsun asla düşük devırlı alma..çok yavaş yıkar.. 900den 1000den aşağısı kurtarmaz devırde..

hayırlısı olsun:31:

Yeniliklere açık birisi isen benim kafamda bir tane lg nin bir modeli var tavsiye edebilirim sana, biraz pahalı gelebilir belki ama istersen yinede bir bak.

F1443KDS9 Çamaşır Makinesi - LG Electronics Türkiye

evet dediğin gibi bu makine pahalı gelebilir... ama forumda bu makine için açılan başlıkta bir alt model olan f1443kds7' nin kullanıcı yorumları var... bu makineye bakılınabilinir...

http://www.kadinlarkulubu.com/camas...00-devir-camasir-makinesini-kullanan-var.html

Son düzenleme:
Sizin istediğiniz gibi makineler artık retro konseptli diye daha pahalıya bile satılıyor :3: Dijital makineler gayet sağlam oysaki, para bir kere verilmeli, verilince de son teknolojisine verilmeli bence.

LG kullanıyorum ben de, dijital ama çok kullanışlı. Çok kolay kullanımı ve yoğun programı bile sadece 1 saat.

arçelik- beko derim her türlü beyaz eşyada olduğu gibi...servisleri de çok güzel çalışıyo ama emin olun servise zaten gerek kalmıyo;))

Beko bir dünya markası.. Beko neden bir dünya markası bileniniz varmı ?
valla beko da arçelikte eskiden iyiydi şimdi hiç öyle düşünmüyorum hatta eskiden arçeliğin bi "lady" serisi bulaşık makinesi vardı ki annem, kayınvaldem, halam, teyzem hala onu kullanıyor. ama son dönem çıkardıkları ürünleri çokta iyi bulmuyorum açıkçası.

benim çamaşır makinem siemens çok çok memnunum. hatta onun dışındaki tüm beyaz eşyalarım da ya siemens ya da bosh. ikisi de teknolojiyi iyi kullanıyorlar :34:

Beko bir dünya markası.. Beko neden bir dünya markası bileniniz varmı ?

arçelik markası sadece türkiyede satışa sunuluyo, beko arçeliğin dünyadaki adı yani sadece etiket değişik ama bu konuda çok başarılılar öyle ki ingiltere de beko en çok satılan buzdolabı markası olmuş... türk markaları da gayet başarılı yani...

benımde camasır makınam beko ama soylenenlerın aksıne hıc memnun degilim camasırlarımdakı guzel kokuya hasretım resmen asla lekelerım cıkmaz arıel kullanıyorum tum deterjanları denedım...bosch almayı dusunuyorum.

arçelik markası sadece türkiyede satışa sunuluyo, beko arçeliğin dünyadaki adı yani sadece etiket değişik ama bu konuda çok başarılılar öyle ki ingiltere de beko en çok satılan buzdolabı markası olmuş... türk markaları da gayet başarılı yani...

Kesinlikle böyle .. Bunu bilmen çok hoşuma gitti (:

ben bir bekozedeyim bütün beyaz eşyalarım beko ama hepsinde bir sorun var çoğu da ilk bir yılda patlak verdi.servisin komik ve anlamsız tekliflerini yazıp uzatmayayım.bir buzdolabı filtresi için 3 defa servise gittim telefonları saymıyorum ve hala filtresiz mangal kömürü kullanıyorum çaresiz.bıktım çünkü.şans işi diyorlar ama bu kadar mı şanssızım : (( anneminkiler bosch onunkiler hala canavar gibi eski üretimler daha iyiymiş zaten.benden önce aldı ama ben değiştiriyorum yavaş yavaş .
çamasır makinem tam bir facia 3 defa servise gitti.şimdi bir de koku yapıyor arkadaşımın da beko onda da aynı sorun var..deterjanı da normal programda kullanmadan atıyor narinde alıyor.ben de yenilicem anlican zaten güzel yıkamıyordu..bosch,siemens,profilo grubu iyiymiş onları araştırırcam..bekoyu bedava verseler almam..o kadar nefret ettim yeni üretimler iyidir belki bilemem ama ben soğudum bir kere....

kesinlikle profilo fırınıda mükemmal çamaşır makinesi de ben bosch cuyum pişmanım kaç kez servis geldi buzdolabı ve bulaşık makineme ama öğrenciyken profilo kullandım fırın harıka pısırıyor hem sağlam ürünleri hem de fiyatı uygun fena değil öneririm tabi durumun varsa miele siemens en iyisi

Açıkası bende tüm eşyalarımı bekodan baktım ama bu yazdıklarınızı okuyunca birazcık soğur gibi oldum :S beko bu kadar dandik mi ?

Back
X