- Konu Sahibi nisanimmmm
kızlar buraya acılıyormu bu konu bilmiyorum ama cok acil fikrinize ihtiyacım vaar.makinemden oldu bitti memnun degilimdir yeni almayı dusunuyordum zaten ama idare etsin biraz daha dedim.ki bugün bozulana kadar bişeyi dustu sanırım bilmiyorum ama onun dısında su akıtma iyi yıkayamama asırı ses cıkartma sorunları vardı servis te pahalı fiyata tamir olacagını soyleyınce arastırıp yeni alırım daha iyi. dedim tamir ettirmedim ama bugün birden garip ses cıkardı kapattım baktıgımda lastgı cıkmıs gibiydi.8 yıldır kullanıyordum ama kacıncı arıza vestelin eski bir modeli sakın dusunmeyin.kullanana gore degisiyor bu markalar ama öyle cok sorunlu bir marka.. onun dısında almısken kurutmalı mıalsam diye dusunurken memnun olanların cok az oldugunu duydum vazgectim. ya bu elektronik esya almak zor ve sans işi gercekten.. yani camasır mak. alan cok memnun olan varmı lutfen acil..hemen arastırıp almam lazım malum cocukta olunca camasır eksik olmuyor.. bosch siemens memnun olan cok sanırım..bilmiyorum..deneyimleriniz bekliyorum..