Çamaşır ve Kurutma Makineleri camasır makinesi olup memnun olanlar fikir verir misiniz...

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
kızlar buraya acılıyormu bu konu bilmiyorum ama cok acil fikrinize ihtiyacım vaar.makinemden oldu bitti memnun degilimdir yeni almayı dusunuyordum zaten ama idare etsin biraz daha dedim.ki bugün bozulana kadar bişeyi dustu sanırım bilmiyorum ama onun dısında su akıtma iyi yıkayamama asırı ses cıkartma sorunları vardı servis te pahalı fiyata tamir olacagını soyleyınce arastırıp yeni alırım daha iyi. dedim tamir ettirmedim ama bugün birden garip ses cıkardı kapattım baktıgımda lastgı cıkmıs gibiydi.8 yıldır kullanıyordum ama kacıncı arıza vestelin eski bir modeli sakın dusunmeyin.kullanana gore degisiyor bu markalar ama öyle cok sorunlu bir marka.. onun dısında almısken kurutmalı mıalsam diye dusunurken memnun olanların cok az oldugunu duydum vazgectim. ya bu elektronik esya almak zor ve sans işi gercekten.. yani camasır mak. alan cok memnun olan varmı lutfen acil..hemen arastırıp almam lazım malum cocukta olunca camasır eksik olmuyor.. bosch siemens memnun olan cok sanırım..bilmiyorum..deneyimleriniz bekliyorum..

bende samsung eco bubble var. hiç memnun değilim. Kıyafetler 3. yıkamada 1 yıllık gibi eskiyorlar...

Ben de Siemens var. Memnunum.

Ama değiştireceğim zaman Bosch alırım. Diğer tüm beyaz eşlarım Bosch, çok memnunum.

Koalina, ayni makine ve ayni sorun bende de var, kendim beceremiyorum yikamayi saniyordum makinedenmis demek...
Vallahi siyahlarım özellikle mahvoldu. o kadar para verip aldığım siyah kotlarım giyilemez durumda...
Ben de önce beceremiyorum dedim, deterjandan dedim; ne perwoller kar etti ne makine ayarları...

Hotpoint kullanıyorum, çok da memnunum.

Annem 28 senedir Profilo camasir makinesi kullanıyor bir kez bile arızalanmadı, arızalanacaga da benzemiyor.:nazar: Profilo, Bosch, Siemens aynı üreticinin Bsh grubun. Ben Bosch kullaniyorum cok memnunum. Bu ucunden birini al derim ben. Hatta bence direkt Bosch al daha şık ve daha cok ozelligi oluyor genelde modellerinin.

Son düzenleme:
Annem 28 senedir Profilo çamaşır makinesi kullanıyor bir kez bile arızalanmadı, arızalanacağa da benzemiyor.:nazar: Profilo, Bosch, Siemens aynı üreticinin Bsh grubun. Ben Bosch kullanıyorum çok memnunum. Bu üçünden birini al derim ben. Hatta bence direkt Bosch al daha şık ve daha çok özelliği oluyor genelde modellerinin.
benmde aklımda bosch var ama kara veremedim daha bakmadan buraya yazmak istedim deneyimler daha önemli cunku.ablam da yakın zamanda profilo aldı cok sessiz en iiyisi dediler ama hiç memnun degil.camasırları soluk soluk..ama bişeyi anladımki kızlar eski elektronik esyalar dah kaliteymiş sanki ya yeniler az ömürlu oluyor sanki.

herkese gore degisiyor sanırım memnunluk derecesi..iyi arastırmam gerekeceko_O birimiz memnun old.dan birimiz memnun degil..birazda sans valla.sagolun kızlar baska fikri olan varsa yazsın lutfen..

bende LG F1479FDS5 var canım çok memnunum.hatta şöyle anlatayım sana artık hiçbir eşyamı kuru temizlemeye götürmüyorum;tazeleme özelliğiyle deterjansız temizleyebiliyor narin eşyaları.gelinliğimi,kocamın takım elbiselerini bile bu makinede yıkadım hiçbirşey olmadı.Tavsiye ederim.

benmde aklımda bosch var ama kara veremedim daha bakmadan buraya yazmak istedim deneyimler daha önemli cunku.ablam da yakın zamanda profilo aldı cok sessiz en iiyisi dediler ama hiç memnun degil.camasırları soluk soluk..ama bişeyi anladımki kızlar eski elektronik esyalar dah kaliteymiş sanki ya yeniler az ömürlu oluyor sanki.
Mumkundur, beyaz esyada, teknolojik aletlerde ozellik arttıkca dayaniklilik azalıyor. :)

Beko ve arçelik bunlarıda araştırabilirsin,annem Beko kullanıyor 20 yılı ,geçti bir kere bile arızalanmadı.

zaten ikiside aynı firma ürünüymüs.ikiside iyi deniyor bir bakım sunlara..sizinkiler made in turkey mi made in germany mi pekii.
Hiç bir fikrim yok valla. Eşimin bekarken kullandığı makine bendeki. Annemlerinki alınırken de başka şehirde yaşıyordum. Bi yerinde yazar mı? Bakayım.

bende LG F1479FDS5 var canım çok memnunum.hatta şöyle anlatayım sana artık hiçbir eşyamı kuru temizlemeye götürmüyorum;tazeleme özelliğiyle deterjansız temizleyebiliyor narin eşyaları.gelinliğimi,kocamın takım elbiselerini bile bu makinede yıkadım hiçbirşey olmadı.Tavsiye ederim.
ilk kez bir makinede takım elbise yıkandgını duydum cok ilginç ya.ona da bir bakım.

Beko ve arçelik bunlarıda araştırabilirsin,annem Beko kullanıyor 20 yılı ,geçti bir kere bile arızalanmadı.
işte cnm beko ve arcelik eskininhiç arızalamayan markalrı.bende öyle istıyrdum ama memnun olmayan cok.benim kac tanıdıgım arcelik cam mak kullanıyor yıllardır cok memnunlar iyi yıkıyorda.ama eski modeller cok dayanılı diyorum ya valla.ah nerde eskiler ya satsalar alacam sıfırını..

Back
X