Çamaşır ve Kurutma Makineleri camasır makinesi olup memnun olanlar fikir verir misiniz...

makinem bosch çok memnunum , gayet güzel yıkıyor , 15 dk lık programı var o bile tertemiz yapıyor öneririm

Üşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.
cok sagol cnm.ondan sordum işte almanya uretimli biraz pahalı ama dyanıklıymıs turkıye uretimli dayanıksız oluyormus bunu da ögrendik valla..

2 yıl oldu alalı , ama modelini hatırlamıyorum , eve gidince bi bakayım araştır sende, ama bu elektronik biraz şans işi gerçekten aynı model alanların bile biri iyi biri kötü çıkıyor

bosch bosch bosch ;) evlenirken herkes arçelik diye ısrar etti bana ama direndim sonuçta bosch aldırdım. çoook memnun kaldım sıralamaya vurursak bulaşık makinesi ( en çok beğendiğim makine kendi kendine kapanıyo o özelliği çok iyi ve çok sessiz), Buzdolabı (o da şahane ), çamaşır makinesi ( yorgan programı yok ama dakika ve program seçeneğinin çok olması benim için avantaj )

Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.[/camacamaa
c
cA
Üşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.
v
Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.
senin cam mak modelini soylermisin cnm..

6 yıldır Hoover var bende ,
hem cok temız yıkıyor hem makineler ucuz ve eve bır kere servis gelmedi
tavsiye ederim
annem aldırmıstı bu markayı
cok memnunum

Back
X