- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
- Konu Sahibi nisanimmmm
makinem bosch çok memnunum , gayet güzel yıkıyor , 15 dk lık programı var o bile tertemiz yapıyor öneririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm bende aynı fikirdeyim öyle cok özellik istemiyorumda..Mumkundur, beyaz esyada, teknolojik aletlerde ozellik arttıkca dayaniklilik azalıyor. :)
Üşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.mensei baslıklı kelımede yazar cnm
modelini yazarmısın cnm.yenimi seninki..makinem bosch çok memnunum , gayet güzel yıkıyor , 15 dk lık programı var o bile tertemiz yapıyor öneririm
cok sagol cnm.ondan sordum işte almanya uretimli biraz pahalı ama dyanıklıymıs turkıye uretimli dayanıksız oluyormus bunu da ögrendik valla..Üşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.
ilk kez bir makinede takım elbise yıkandgını duydum cok ilginç ya.ona da bir bakım.
Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.cok sagol cnm.ondan sordum işte almanya uretimli biraz pahalı ama dyanıklıymıs turkıye uretimli dayanıksız oluyormus bunu da ögrendik valla..
cATest ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.[/camacamaa
c
vÜşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.
senin cam mak modelini soylermisin cnm..Test ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.
cATest ettim onayladım. Türk malı olanlardan kaçmalıyız demekki.[/camacamaa
c
vÜşenmedim, senin için aradım taradım buldum. Almanya üretimiymiş çamaşır makinası. Bu arada buz dolabım da bosch ondan hiç memnun değilim. Bakmışken ona da bakayım dedim o türkiye üretimiymiş. Her işimiz yamuk.
Benimli eski cicim pek işine yaramaz. Belki üretimi bile durmuştur. 8 yıllık makine.cA
v
senin cam mak modelini soylermisin cnm..
iiyimişBenimli eski cicim pek işine yaramaz. Belki üretimi bile durmuştur. 8 yıllık makine.