Herkese selam arkadaşlar! Beyaz eşya konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Çamaşır makinem sizlere ömür :) kazanı düşmüş söylediklerine göre. Ben de fırsat bu fırsat değiştireyim dedim yıllanmış makinemi :) Tasarruf kısmı epey önemli benim için. Tavsiye edeceğiniz markalar hangisi olur? Kafamdakilerle tavsiyelerinizi birleştirip doğru kararı verebilirim diye düşünüyorum:)
Bütçeniz ne kadar yada belli bir marka düşünceniz varmı ? bilmiyorum ama on yıl motor garantili lg çamaşır makinelerine bakın kullananların çok iyi olduğuna dair yorumları var.
öncelikle geçmiş olsun.. arkadaşın dediği gibi bütçe çok önemli... ne renk düşünüyorsunuz? yıkama kapasitesi kaç kilo olsun?
bunların doğrultusunda size önerilerde bulunalım..
tasarruf eden makineler önemli demişsiniz.. A+++ enerji sınıfında olanlara bakmalısınız..
Aslında renk çok önemli değil küçük tuvaleti kapattırıp makineyi oraya koyduk. Göz önünde değil tamamen işlevi önemli :) Bütçe 1500-2000 arası olabilir. 8 kilo yıkama kapasitesi bence uygundur. Tabii tasarruf için A+++ lar daha iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:)
Bütçeniz ne kadar yada belli bir marka düşünceniz varmı ? bilmiyorum ama on yıl motor garantili lg çamaşır makinelerine bakın kullananların çok iyi olduğuna dair yorumları var.
Aslında renk çok önemli değil küçük tuvaleti kapattırıp makineyi oraya koyduk. Göz önünde değil tamamen işlevi önemli :) Bütçe 1500-2000 arası olabilir. 8 kilo yıkama kapasitesi bence uygundur. Tabii tasarruf için A+++ lar daha iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar:)