Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çamaşır ve Kurutma Makineleriçamaşırınız hangi yumuşatıcıyı kullandıysanız güzel kokmuyor mu?
gecikti cvp brz sorry :) bnm makinem arçelik.annemin makine de arcelik ama annemin çamaşırları müthiş kokuyor.aynı yumuşatıcı kullanmama ragmen benmki kokmuyordu.arçelik müşteri hizmt.ni aradım.kız bi sürü şey saydı şunu yapın bunu yapın diye.aklımda tutamadım dogal olarak.aklımda kalan tek şey suyunuz tazikli akıyor olabilir kontrol edindi.eşime söyledim makinenin arkasındaki vana sonuna kdr acıktı bıraz kıstı.biraz daha iyi kokmaya basladı.ama yeterli degildi.eşim vanayı az daha kıstı.sonra o gün annem makineye deterjan koyunca baktımki arieli baya doldurmuş.ben küçük bi kapak koyuyordum.annem yağlı ciltlerde çamaşırda yaglanır deterjanı az koyarsan yağı cıkarmaz dedi.neredeyse deterjan bölmesini dolduruyor.bende denedim.oh be dedim makineden cıkan çamasırlar mis gibi koktu.tabi önemli bir şey daha varki çamasırları sabah astıysanız aksam,aksam astıysanız ertesı gun ogleye kdr toplamalısınız.cok kalınca kokuları gıdıyor.gelelim dolaba.giysilerin kokusumu dolaba siniyordu,dolabın kokusumu giysilere bilemedim.dolabı bosalttım ve bır odaya yıgdım gıysılerı.dolabımı iyice sildim,köşe kısımlarına karbonat döktüm.çamassırlarımı hergun iki üç posta halinde yıkayıp katlayıp dolaba yerleştiriyorum.şimdilik dolabım iyi kokuyor.umarım değişmez kokusu...bu arada annemin koklamaya doyamadıgım çarşafları pembe bingo soft bahar uyanışı ile yıkanıyor :)
deneyip hala basarılı olamayanlar için annemin makineye bakıma gelen servis boruları kontrol etmiş ve camasırlarınız temiz yıkanıyor mu bazen boru yukarda kalabılıyor ve pis su geri içine akabılıyor demiş.ne kdr dogru bılmem ama umarım fayda saglar...
erdes benim makine de aynı şekilde su sonuna kadar açık ,ben bunu bilerek iyi durulanmazsa diye vananın sonuna kadar açık olmasına özen gösteririm hep. kısacam bakalım inş. bu sefer de deterjanlı çıkmaz
erdes benim makine de aynı şekilde su sonuna kadar açık ,ben bunu bilerek iyi durulanmazsa diye vananın sonuna kadar açık olmasına özen gösteririm hep. kısacam bakalım inş. bu sefer de deterjanlı çıkmaz
makinayı ilk kullandıgımda az koymama ragmen deterjanlı cıkıyordu camasırlarım.sonra gectı tabı.şimdi baya bi kıstım hıc deterjan yok.ilk kıstıgımda ıcım rahat etmedı sankı deterjanlı kalacakmıs gıbı ama kokusunu alınca aman dedım pis kokmasından ıyıdır.