Doğuma Hazırlık çamaşırlar tüyleniyor yardım edin bana

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
kızlar ya bi yardım edin nolur şu çamaşır makinesiyle bir türlü anlaşamadık bebeğimin kıyafetlerini yıkayım dedim çıkardım ki pamuklanmış tüylenmiş sanki ve bu her seferinde oluyor bütün çamaşırlarda oluyor. en son bugün dün bebişin kıyafetlerini attım pamuklu modda 30 derecede yıkadım dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını koydum gerektiği kadar çıktığında öyleydi. bunun böyle olmaması için ne yapmam lazım? ve dediğim gibi sadece bebek kıyafetlerinde olan bişe değil diğer her şeyde oluyo bıktım bu pamuklanıp tüylenmesinden yaaa

ayyy bebişin yeni kıyafetleri hemde..makinadan kaynaklı olabilir belki?

bilemiyorum ki neden kaynaklanıyor :44: sadece bebişinkiler de değil hep böyle oluyo yani deterjandan mı acaba dedim bitsin değiştiricektim ama bebeğinkileri dalinle yıkadım yine oldu yani deterjandan değil. acaba yıkama modunu mu tutturamıyorum? :44: bugünde yıkadım yine bebeğinkilerden yine oldu. hangi çamaşırları hangi modlarda yıkamam lazım peki bide onu değiştirip deneyeyim bakalım nolucak. bebeğinkileri pamuklu modunda yıkadım pamuklu çamaşır oldukları için anlamadım gitti ben bu işi yaa

ayrıca makineyi de daha geçen sene evlenirken aldık bu kadar çabuk bozulabilirmi

Son düzenleme:

evet canım sorunu buldum; makine! şöyle ki; yumuşatıcı koysam tüyleniyo, koymasam tüylenmiyo fakat çamaşırlar sertleşiyo bu seferde. dün attığım bebeğimin giysilerini yumuşatıcısız yıkadım sertleştiler yumuşacıktılar ben buna nasıl bi çözüm bulucam yaa yıkasam bi dert yıkamasam bi dert, yumuşatıcıyı koysam bi dert koymasam ayrı bi dert

Zaten yumuşatıcı koyman sağlıklı değil, istediği kadar organik yazsın bebeklere özel desin yine de içinde kimyasal var
benim sana tavsiyem 1 çorba kaşığı elma sirkesi... çamışırları yumuşacık oluyor, sadece o alıştığın güzel koku yok. Ki bu da iyi bir şey, koku bize temizlik hissi verip hoşumuza gidiyor ama bebişin okadarda beğeneceği bir durum değil
Kardeşimin oğlu da 2 yaşında, hala Dalin çamaşır deterjanı ve elma sirkesi kullanıyor...

bebek çamaşırları için matik sabun tozu var dalanın. ben onu aldım yumuşatıcı kullanmıyorsun ve yumuşacık oluyorlar hem de çok güzel kokuyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…