Camelot

Starz kanalının King Arthur efsanesini konu alan dizisi 'Camelot' iptal edildi. Just watched that'in verdiği habere göre, dizinin resmi iptali gerçekleşti.

Yayıncı kanal Starz dizinin yeni sezonu için sipariş vermeme kararı aldı. Son bölümün yayınlanmasının ardından geçen haftalar sonrasında çıkan bu kararla dizi, sezon finalini değil finalini yapmış oldu.

İptal kararıyla ilgili şimdilik net bilgiler verilmedi. Reytinglerin çokta kötü gitmemesine rağmen İrlanda'daki çekim maliyetleri muhtemelen örtüşmeyen hedefler ile beraber Camelot'un iptal edilmesinin nedenlerinden oldu.

:50::50::50::50::50::50::50::50:

Starz kanalının King Arthur efsanesini konu alan dizisi 'Camelot' iptal edildi. Just watched that'in verdiği habere göre, dizinin resmi iptali gerçekleşti.

Yayıncı kanal Starz dizinin yeni sezonu için sipariş vermeme kararı aldı. Son bölümün yayınlanmasının ardından geçen haftalar sonrasında çıkan bu kararla dizi, sezon finalini değil finalini yapmış oldu.

İptal kararıyla ilgili şimdilik net bilgiler verilmedi. Reytinglerin çokta kötü gitmemesine rağmen İrlanda'daki çekim maliyetleri muhtemelen örtüşmeyen hedefler ile beraber Camelot'un iptal edilmesinin nedenlerinden oldu.

:50::50::50::50::50::50::50::50:

ay canım isabet olmuş üzülme:87:

ben camelotun ilk 3 bölümünü sıkıla sıkıla izlemiştim. merlin dizisinin çok seviyorum, camelot efsaneside çok ilgimi çekmişti ama zamanla camelotu sevmiştim hemde çok. nasıl biter ya en heyecanlı yerinde??? morgana hamile kalacaktı muhtemelen, merlin ortalarda yok, en önemlisi kay'a ne olacak:84:
ilk 3 bölümü izlerken artık bu diziyi sırf kay için izlerim çok sıkıcı diyordum ama nasıl biter ya en azından gerçeğe uygundu, merlin dizisi gibi gözünün rengini değiştirip saçma sapan yok nesneleri hareket ettirme, yok başka bir şeye çevirme, yok etme gibi çocuksu şeyler yoktu offf :14:

Back
X