Doğuma Hazırlık ÇAMLICA ERDEM HASTANESİ KÖTÜ MÜ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben kendm için fiyat sordum, zam gelecekmiş ama suanda zorunlu sezeryane 2200 dedi ben belden uyuşturmalı istediğim için +500 ile 2700 fiyat verdiler bana.
Muayne ücreti de 80 tl ödüyorum ben
Ocak sonrası fiyatı mı doğum bende o şekilde istiyorum hangi doktor sizin ki

Ocak sonrası fiyatı mı doğum bende o şekilde istiyorum hangi doktor sizin ki
Burdaki arkadaşın önerisiyle hüsniye sedef e gidiyorum bende , ben nisan ayında doğum yapıcam için ona göre fiyat verdiler ama fiyatlara zam geleceği 200-300 arası ekleneceği belirtildi bana

ya bende 7 haftalık hamileyim doktor bulamadım bu akşam ümran tıp ayşe serçin hanıma gideceğim memnun kalmazsam bende medipole gideyim en iyisi

ya bende 7 haftalık hamileyim doktor bulamadım bu akşam ümran tıp ayşe serçin hanıma gideceğim memnun kalmazsam bende medipole gideyim en iyisi
Medipol iyi çevredeki hastanelere göre en uygunu bence . Sadece tahlil fiyatları çok oluyor onları da devlette yaptırıyorum

Kızlar ben ilk bebeğimi 2017 yılında çamlıca erdem de yaptım. 9 ay takibi Ayşe katranı yaptı çok memnun kaldım. Doğum sezeryana döndü ve şükran Akalın girdi . O kadar tatlı ve ilgili bir kadın ki odadan ameliyathane kadar benim yanımda benimle konuşarak rahatlatarak gittik. Ve Sezeryan sonrası hiç sorun yaşamadım. Şimdi yine hamileyim ve şükran akalına devam ediyorum. İlk doğumda da hastaneden oldukça memnun ayrılmıştık

Burdaki arkadaşın önerisiyle hüsniye sedef e gidiyorum bende , ben nisan ayında doğum yapıcam için ona göre fiyat verdiler ama fiyatlara zam geleceği 200-300 arası ekleneceği belirtildi bana

Bende Hüsniye hanıma karar verdim ama bugün randevum vardı ertelediler. Sizde oluyor muydu?

Bende Hüsniye hanıma karar verdim ama bugün randevum vardı ertelediler. Sizde oluyor muydu?
Hayır bende hiç erteleme olmadı zatn 1,5 ayda bir gidiyorm ben onda da ertelerlerse hiç gitmem heralde

Neyseki ertelenen gün gidebildim 😀😀 bu hafta da kontrolüm var. Ne kadar sakin bir doktor hanımmış 😁
Evet çok sakin ve bilgili . En sevdiğim huyu da sözünü kessem bile beni dinliyor sonra kendisi konuşuyor 😂 böylelikle söyleyeceklermi unutmuyorum. Memnunum ben

Evet çok sakin ve bilgili . En sevdiğim huyu da sözünü kessem bile beni dinliyor sonra kendisi konuşuyor 😂 böylelikle söyleyeceklermi unutmuyorum. Memnunum ben
Yarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek 2.görüşmemiz ☺️

Merhaba .
İstanbul ümraniye ve çevresinde doktor arayışına girdim. Uygun ve iyi bi doktor olsun istiyorum. Çamlıca erdem hastanesindeki bir doktor çok önerildi ama hastane hakkında hiç iyi şeyler okumadım.
Çamlıca erdemde doğum yapmış , İçimi rahatlatacak birileri var mı ?
Merhaba
Ben Kasım 2016 da çakmak erdemde doğum yaptım doktorum yasemin çakar kement idi işinde oldukça deneyimli.hastanede ise hiç bir sorun yaşamadım gerek muayenelerde gerekse doğum zamanında herkes çok hassas ve guleryuzluydu tavsiye ederim,hayırlı doğumlar olsun ins 😍

Merhaba
Ben Kasım 2016 da çakmak erdemde doğum yaptım doktorum yasemin çakar kement idi işinde oldukça deneyimli.hastanede ise hiç bir sorun yaşamadım gerek muayenelerde gerekse doğum zamanında herkes çok hassas ve guleryuzluydu tavsiye ederim,hayırlı doğumlar olsun ins 😍
Teşekkür ederim görüp yazdığınız için :)

Yasemin hanım hastaneden ayrıldı kendi muayenehanesini açtı. Şuan Erdemde iyi bi doktor kaldı mı bilmiyorum. Çünkü hem Yasemin hanım hem Şükran Akalın biri daha vardı üçü da ayrıldı.

Çok sevindim , doğumunuz nasl peki normal mi sezeryan mi :)

İnşallah normal olacak 😊

Yasemin hanım hastaneden ayrıldı kendi muayenehanesini açtı. Şuan Erdemde iyi bi doktor kaldı mı bilmiyorum. Çünkü hem Yasemin hanım hem Şükran Akalın biri daha vardı üçü da ayrıldı.

İnşallah normal olacak 😊
HayırlIsıyla inşallah Rabbim kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah :)

Back
X