Tüp Bebek Merkezleri Çamlıca Erdem Hastanesinde Tüp Bebek ve aşılama tedavisi görenler yokmu???

selam kızlar bende bu hastaneye gtmek istiyorum ama hemen aşılama tüp bebekmi yapıyolar yoksa ilaçlı tedaviylemi başlıyolar bn 21 yaşındaym 3 senelik evliyim tüp bebek içn daha erken die düşünüyorum. erdem hastanesine gtsem nasıl bi tedavi uygulıcaklar acaba bana...

Ben ve arkadaşarım iki sene önce o hastanede tüp bebek yaptırdık.Hiç memmun kalmadık.O zaman fiyat uygun geldiği için oraya gittik,şu an daha ii bi hastaneye gidiyorum ve 10 haftalık hamileyim ii araştır hastaneyi rabbim gönlüne göre versin.....

Ben ve arkadaşarım iki sene önce o hastanede tüp bebek yaptırdık.Hiç memmun kalmadık.O zaman fiyat uygun geldiği için oraya gittik,şu an daha ii bi hastaneye gidiyorum ve 10 haftalık hamileyim ii araştır hastaneyi rabbim gönlüne göre versin.....

iki sene önce o hastanede tüp bebek yoktu ki!!

bende cakmaktaki şubesinde tedavi oldum kimyasal gecirdim..
ısrarlarıma ragmen pıhtılaşma tahlillerimi yapmadılar..

şuan başka bir merkezdeyim..pıhtılaşmam var ve uyguladıkları ezbere ilaç prosedüründen dolayı şuan pco luyum.
laparoskopi oldum.

keşke gitmeseydim oraya ama yaşayasım varmıs tüm bunları demek kii..
sadece fiyat cezbediyor emin olun..

çakmak erdem hastanesii

arkadaşlar biz burda çamlıca erdem hastanesinden bahsediyoruz,sizin bahsettiğiniz kişileri ne tanıyoruz nede biliyoruz,lütfen bu yorumları başka yere yazında birilerine destek olursunuz belki.Tekrar ediyorum Çamlıca erdem hastanesi hakkında olmayan yorumlarınızı yazmayın,akıl karıstırmayın boşyere

bende cakmaktaki şubesinde tedavi oldum kimyasal gecirdim..
ısrarlarıma ragmen pıhtılaşma tahlillerimi yapmadılar..

şuan başka bir merkezdeyim..pıhtılaşmam var ve uyguladıkları ezbere ilaç prosedüründen dolayı şuan pco luyum.
laparoskopi oldum.

keşke gitmeseydim oraya ama yaşayasım varmıs tüm bunları demek kii..
sadece fiyat cezbediyor emin olun..

arkadaşlar biz burda çamlıca erdem hastanesinden bahsediyoruz,sizin bahsettiğiniz kişileri ne tanıyoruz nede biliyoruz,lütfen bu yorumları başka yere yazında birilerine destek olursunuz belki.Tekrar ediyorum Çamlıca erdem hastanesi hakkında olmayan yorumlarınızı yazmayın,akıl karıstırmayın boşyere

Birsürü şey yazdım ama sildim.
Kimseyi etkilemek istemiyorum :(
Nasip kısmet herşey sizinde bebeğinizin gelmesine onlar vesile olacakmış olmuş.
Allah bağışlasın bebeğini.
Ama iyice araştırıp öyle karar versinler arkaşalar yanlızca bunu söylüyorum.

Son düzenleme:
Birsürü şey yazdım ama sildim.
Kimseyi etkilemek istemiyorum :(
Nasip kısmet herşey sizinde bebeğinizin gelmesine onlar vesile olacakmış olmuş.
Allah bağışlasın bebeğini.
Ama iyice araştırıp öyle karar versinler arkaşalar yanlızca bunu söylüyorum.

teşekkurederim,allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

kim sordu hatırlamıyorum ama dr yasemin cakar kement adı

özelden sorulara cvp yazamıyorum ben.Sgk anlaşması var oranın,eminim buna arkadaslar ama bu yakınlarda muayneye gıdecez yıne sorarım :44:

ben yaptırmadım henuz erdem hast. gıtmek ıstıyorum ama guvenım sarsılıyo burdkaılerı okuyunca

Bende guvenemiyorum ise ticaret olarak bakiyorlar bagcilar devlet hastanesine gidiyorum temiz ve ilgililer asilamalari kismet olursa orada denrmek istiyorum daha sonra tup brbek icin rapor sanada orayi tavsiye ederim ben devlette kotu davranirlar ve pistir diye korkuyordum ama gayet iyiydi

Bende guvenemiyorum ise ticaret olarak bakiyorlar bagcilar devlet hastanesine gidiyorum temiz ve ilgililer asilamalari kismet olursa orada denrmek istiyorum daha sonra tup brbek icin rapor sanada orayi tavsiye ederim ben devlette kotu davranirlar ve pistir diye korkuyordum ama gayet iyiydi

cnm ben devlette yaptıramıyorum. benım ıs yerım özel saglık sıgortası yapıyor sgk yok özel saglık sıgortasıda karsılamıyor :2::2::2:

benım ozel sgkm oldugu ıcın sgkdan yararlanamıyorum

Ilginc benimde calisirken ozel sigortam vardi sgk dan yararlaniuordum simdi edimin var hatta varikisel amelyati olacak bir kismini sgk karsiliyor kalanini ozel sigorta bence arastir bizim yolumuz uzun tedaviler testler cok masrafli devlete gitmeden zor olur ama genede kendin bilirsin canim

Ilginc benimde calisirken ozel sigortam vardi sgk dan yararlaniuordum simdi edimin var hatta varikisel amelyati olacak bir kismini sgk karsiliyor kalanini ozel sigorta bence arastir bizim yolumuz uzun tedaviler testler cok masrafli devlete gitmeden zor olur ama genede kendin bilirsin canim

cnm ben özel emeklı sandığı mensubuyum yanı sgk ödenıp özel sglık sigortası ekstra ödenmıyor. sgk hıc yok yanı

Son düzenleme:
Back
X