çamlıca erdem meltem uygur hakkında bilgisi olan

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
arkadaşlar ben cumartesi çamlıca erdemde diler ceylandan randevu almıştım fakat o günkü randevuları iptal edilmiş güya haber vermişler ama bana kimse haber vermedi ordaki görevlide beni meltem hanıma yönlendirdi memnun kalırsınız dedi.5 dk bekledikten sonra içeri girdik eşimle ilk başta çok genç göründü gözümüze biraz şaşırdık.gayet ılımlı güler yüzlü bi bayan ultrasonda kalp atışlarını izledik tahlillerimi yazdı benim için farketmez istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz dedi.asistanı kilomu,tansiyonumu da ölçtü.hiç birşeyi yasaklamıyorum zaten mideniz hassastır canınızın çektiğini yiyebildiğinizi yiyin sadece şarküteriden uzak durursanız iyi olur dedi.konuşması falan çok hoşuma gitti eşim ilk başta çok genç olduğu için tereddüt etti sonra erdemin sitesinde öz geçmişini okuyunca aslında genç göründüğünü gördük cerrahpaşada okumuş marmara üniversitesinde uzmanlık eğitimi almış nevşehirde bi özel de bi devlette çalışmış. sizinde giden varsa düşüncelerinizi almak istiyorum.

ya 23 kişi bakmış ama bi cevap yok yarın yine gidicem kendisine tahlillerimi göstericem bakalım miniğim ne kadar olmuş

ya herkes bakıyo ama bi cevap veren yok olsun ben ısrarla yazmaya devam ediyorum geçen cumartesi gittim doktoruma iyiki ona başlamışım güler yüzlü konuşkan bi insan çok sevdim kendisine devam edicem 3 hafta sonra tekrar gidicem 2'li test istiycem o zaman dedi

Bende Meltem hanıma gidiyorum. Tesadüf eseri oldu. Bekleyen hastası vardı. O da tavsiye üzerine geldiğini söyledi. Bende ilk gittiğimde bana da amatör olarak gelmişti. Ama daha sonra gidişlerimde de ve özgeçmişini okuyunca böyle olmadığını anladım. Gayet ilgili ve tatlı bir doktor.

Merhaba;

Bende 3 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz,Fakat doktor konusunda teredütlerim var..
Çok araşırdım kimisi kafam yattı,kimisi yatmadı..
Karşıda bi doktorum vardı Kamer bey,geçen gittiğimde uğradım.
Ben ümraniyede oturuyorum her defasında buraya gelmem zor oluyor,bana önerebileceğiniz doktor arkadaşınız varmı dedim..
Sağolsun bana Erdem Hastanesinde çalışan 2 arkadaşını önerdi..

Meltem Hanım
Diler Hanım

Daha gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum.
Gidince ikisi arasında karar vericem..
Ama Meltem Hanımın özgeçmişi daha iyi gözüküyor...

tavsiye ederim canım bu haftasonu kendisine gidicem aylık kontrolüm için çok güler yüzlü ve iyi bi bayan kendisinden çok memnunuz eşimle

Bişey daha sorucam Arkadaşım;

Meltem Hnm,santrale yeni açılan erdem hastanesinde mi görev yapıyor_??..
Ssk'lılar için muayene ücreti nedir_??..

Teşekkürler

çamlıcadaki erdem de görev yapıyor canım belediyenin arkasında kalıyo ssk lılar için ücret randevulu 15 tl. randevusuz gittiğinde 25 tl. test tahlil vs. şeyleride istersen dışarda yaptırabilirsin benim için problem değil diyor.

ya meltem hanım ayrılmış hastaneden çokta memnundum kendisinden çok üzüldüm nereye gittiğini de sormak aklıma gelmedi hiç hastaneye ama ben doğumu erdem de istiyorum zaten gidemem başka yere üzüldüm

Son düzenleme:
ya 5 aydır sen bana geliyosun güveniyosun sonra ben hastaneden habersizce ayrılıyorum bence bu hoş değil yada ben çok duygusalım diye belkide abartıyorum ne bilim valla çok üzüldüm ben çok memnundum doktorumdan ve hastane nereye gittiğini bilmiyor hoş bilsede nie sölesinki hastasını kaybetmemek için diler hanımdan randevu aldım ama onun da biraz dengesiz olduğunu yazmışsın biraz tereddütte kaldım o yüzden canım valla oturdum ağlıyodum sabah sabah

Son düzenleme:
üzülme canım yaa ağlayıpta dahada ruh halini bozma, üzme bebişini.. o konuda haklısın tabi gerçekten ayıp, hiçbir haber vermeden gitmek, yüzüstü bırakmaktan başka birşey değil..şuan da ben de boştayım bi doktor bulamadım hala :) gerçi Diler hanıma giderkende boşta gibiydim ya neyse :))

ya iyi bir doktor bulmak çok zor ben önce afiyette serçin hanıma gidiyodum ondan memnun olmadığım için hemde çamlıca erdemin açılmasını bekliyodum açılınca oraya geçtim meltem hanıma şans eseri gidince çok memnun kalmıştım biz onu izne çıkıcak biliyoduk öle sölemişti hiç ayrılıcağını sölememişti son kontrolümde resmen yüzüstü bıraktı.diler hanımda dediğin gibiyse offfff çakmaktaki erdem de çok kalabalık

23 haziran da erdem hastanesinde meltem hanım sezeryan doğumumu gerçekleştirmişti. Meltem hanımdan çok memnun kaldım. Zaten kontrollere de ona gidiyordum. Fakat hastane olarak bir takım aksaklıklar var. Neyse ben Meltem hanıma ulaştım. Meltem hanım ağustos 15 inden itibaren eski adı çengelköy ülkü hastanesinde çalışmaya başlıcakmış.

ayy çok teşekkür ederim canım bende numarası yoktu kendisinin hiç istemekte aklıma gelmedi gidince çok üzüldüm valla sabahtan beri düşünüyorum napsam diye

Kızlar günaydın,
Ben de 27+6 haftalık hamileyimm doktor arayışındayım(kendi doktorumda doğum çok pahalı old.için)Yarın için Diler Hanıma randevu aldım doğumu orada düşünüyorum,ama kafam da karışık biraz Diler Hanıma giden,Çamlıca Erdemde doğum yapan ya da yapmayı düşünen başka kimse var mı?
Herkese hayırlı doğumlar,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. valla ben doktorumdan çok memnundum ama ayrıldı hastaneden diler hanıma da cumartesi gidicem nasıl biri olduğunu bilmiyorum bi arkadaşımız biraz dengesiz olduğunu yazmış başka arkadaşlar memnunmuş bende gittiğimde görüyodum baya bi hastası var kendisinin ama nasıl bi doktor bilmiyorum bide insanın içine sinicek doktoru.bi gidip bakıcam olmadı bakiye hanımı deniycem. ben de doğumu erdem de istiyorum hem evime yakın hem yeni doğan yoğun bakım ünitesi var diye

Back
X