Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çamlıca ferah mah.oturuyorum çocuklarınıza güvenle bakarım..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Leyallim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
185
63
118
İstanbul
arkadaslar eger bu semtte oturuyor ve bakıcı arıyorsanız görüsebiliriz.üniversite mezunuyum fakat evi cok seviyorum..dışarıda çalışmanın fıtratıma uygun olmadıgını düşünüyorum.cocukları aşırı sevıyorum..cevremdeki herkes evde cocuk bakmanın cok büyük risk oldugunu dısarıda calısmaktan daha zor oldugunu söylesede ben bu düşünceye kendi adıma katılmıyorum..cok büyük sabırla onların psıkolojılerını derınden anlıyarak bakabilirim.ilgilenenlerle iletişime gecebiliriz.

Tamam canım ben başka sehirdeyim. Aynı Mahalleden burda da var..

Merhabalar,

Özelden mesaj atmayı beceremediğimden buradan yazıyorum.

Pazartesi bir iş görüşmem var. Eğer orası ile anlaşırsam, haftada 4 gün yarım gün bir bakıcıya ihtiyacım olacak. Altunizadede oturuyorum. Eşim de ben de homeofis çalışıyoruz. Evimizde bir kedi var.

Acaba böyle bir iş için ücret ne düşünürsünüz?

Dediğim gibi kesinleşmiş bir durum yok. Sadece fikir edinmek istedim. Bir de mesajınızı çok samimi buldum. :)

Sevgiler.

ah canım benim çok ta küçükmüş kıyamam ya..:) canım ben mesajından anladıgım kadarıyla bebegine evinde bakıtmak istiyorsun haklı da olabilirsin,fakat ben de kendi evimde bakmak istiyorum ki o yüzden oturdugum semti iyice belirttim.eğer bu kısmı sana uyarsa fiyat senin durumuna kalmış..ortalama fiyatların üzerinde istemem.

teşekkür ederim canım sende inş.bebegıne bakıcak hayırlı birini bulursun.yalnız kedi varya evinizde bebegin alerjik bünyeli ise cabuk hastalanabilir..aman dikkat annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…