- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi Ask sana benzer
Merhaba camur gibi kahverengi akıntı neden olur acaba bilgisi olan var mı kızlarr ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ama sonradan olustuysa bilemem canım belirtileri ne kistin ?Can'ım kist varmı sende
Adet döneminde parçalı kanama.yada çamurlu kanama akıntıYok ama sonradan olustuysa bilemem canım belirtileri ne kistin ?
Smear ne acaba .bende yasadim 27 mart regl oldum 6 8 11 nisan camur gibi cok az leke geldi doktora gittim rahim temiz dedi smear istedi bu ay korunmadigimdan vermedim regl gelip bitsin sonra vericem
rahimden sivi alinip bakilioSmear ne acaba .
Adetimde parca falan yok camur gibi akinti da ilk defa oldu .Adet döneminde parçalı kanama.yada çamurlu kanama akıntı
Benim de bu akinti gelmeden önce iki üc gün kahve akintim oldu sonra biraz gezdim eve gelince baktim camur gibi akinti gelmis smear bir ay önce alındı daha sonuc cıkmadı insallah birsey yoktur rahimdebende yasadim 27 mart regl oldum 6 8 11 nisan camur gibi cok az leke geldi doktora gittim rahim temiz dedi smear istedi bu ay korunmadigimdan vermedim regl gelip bitsin sonra vericem
Benim de bu akinti gelmeden önce iki üc gün kahve akintim oldu sonra biraz gezdim eve gelince baktim camur gibi akinti gelmis smear bir ay önce alındı daha sonuc cıkmadı insallah birsey yoktur rahimde