CAN KOPALA AMALIYAT OLDUGUM ICIN COK PISMANIM

eyluleylu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
28
3
93
Çanakkale
1 yil once can kopala burun estetigi oldum ama burnumu mahfetti burun sirtimda kemik cikintisi ve izler var burnum cok kucuk ve yumuk psikolajim alt ust oldu kemik icin torpu yapti ama sonuc dahada facia oldu kucuk olan burnum birde oyuk oldu keske hic amaliyat olmasaydim cok pismanim kimseye tavsiye etmiyorum bir cok magdur benimle iletisime gecti ve farkettimki burunlar hep ayni sorunlar hep ayni doktor seciminizi cok iyi yapin ben simdi revizyon dusunuyorum snirim muhammet dilber bu konuda iyi

Cok gecmis olsun oncelikle. izler derken nasil izler cunki bende de bir iz olustu burun estegi sonrasi

Can kopal hakkında bende cok şikayet duydum,zaten izmirde doğru düzgün burun estetiği yapan doktor yok bence.

Burda bence benim gibi sikinti yasayan kisiler yazmali ben muhammet dilbere revizyon yaptracagim daha once muhammet beye amliyat olup sikinti yasayan varsa lutfen bana yazsin

Fotogragina bakabilir miyiz istersen? Boyle gozumun onunde cok canlandiramadim belki ayni durumda olan baska arkadaslar da vardir

Herkes atip tutuyo yok burnum kotu yok bu dr soyle boyle magdem oyleyse fotograflarinizida paylasin amaciniz insanlara yardimci olmaksa yapmaniz gerek biz nerden bilelim burnunuzu belki sizin kotu dediginiz begenmediginiz baskazi icin guzeldir... ben oncesi ve sonrasini gormedigim.hic bir buruna iyi yada kotu diyemem

1 yil once can kopala burun estetigi oldum ama burnumu mahfetti burun sirtimda kemik cikintisi ve izler var burnum cok kucuk ve yumuk psikolajim alt ust oldu kemik icin torpu yapti ama sonuc dahada facia oldu kucuk olan burnum birde oyuk oldu keske hic amaliyat olmasaydim cok pismanim kimseye tavsiye etmiyorum bir cok magdur benimle iletisime gecti ve farkettimki burunlar hep ayni sorunlar hep ayni doktor seciminizi cok iyi yapin ben simdi revizyon dusunuyorum snirim muhammet dilber bu konuda iyi

Eylül Cumartesi günü seninle iletişime geçmek istedim fakat nişanlımın mail adresi yanlış olmuş giremedik siteye şimdi Arkadaşımın mailinden açtık çok rica ediyorum seninle konuşmaya ihtiyacım var tel nonu Yada sana ulaşabileceğim herhangi bi numara bekliyorum teşekkür ederim

Tmm tabiki çok Haklısın sinirlenme gerçekten sana ihtiyacım var Çokta Haklısın buraya üye olabilmek için neler Yaptım

En sonki halim bu bende kemik çıkıntısı filan olmadı ama küçüldü epey ve simam çok Değişti Pişmanlık yaşıyorum sen ikinci ameliyatını oldun mu benim daha 3 ay oldu Muhammet beyi düşünüyorum. Bende

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 160
  • image.webp
    image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 148
  • image.webp
    image.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 153
  • image.webp
    image.webp