Can SIkıcı

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
kizlar moralim cok bozuk eltim faceye davet gondermisti ekledim.1 yil filan oldu.cocugumun paylastigim hic bir resmini begenmez yorumda yapmazlar kari koca.bu ara eltim ha bire gorumcemin cocugunun resmine yorum yapiyor.begeniyor filan.begensin yorumda yapsin ama bizi niye sevmiyor o kadarda ilgilendim zamaninda.cok kafama takiyorum.resmen silsemmi faceden diye dusunuyorum.ben evime davet etmiyormusum ona kiziyormus bir kere oyle dedi gorumcem sanki kendi cok davet ediyor.davetmi etmek gerekir.isteyen zaten gelir.biz ev aldik ne ev hediyesi ne bisey aldi.ev almadan once kiraciyken arada ugrardi.ev aldik hic gelmediler.ona bagliyorum.anlamadim gitti.

Üzülecek başka konun yok galiba. Face den sil.konuşuyorsa konuşma gelmiyorsa gelmesin sende gitme.
Eşinle kv. Aran iyiyse sorun yok.
Ne kadar az akraba o kadar dertsiz hayat

kizlar moralim cok bozuk eltim faceye davet gondermisti ekledim.1 yil filan oldu.cocugumun paylastigim hic bir resmini begenmez yorumda yapmazlar kari koca.bu ara eltim ha bire gorumcemin cocugunun resmine yorum yapiyor.begeniyor filan.begensin yorumda yapsin ama bizi niye sevmiyor o kadarda ilgilendim zamaninda.cok kafama takiyorum.resmen silsemmi faceden diye dusunuyorum.ben evime davet etmiyormusum ona kiziyormus bir kere oyle dedi gorumcem sanki kendi cok davet ediyor.davetmi etmek gerekir.isteyen zaten gelir.biz ev aldik ne ev hediyesi ne bisey aldi.ev almadan once kiraciyken arada ugrardi.ev aldik hic gelmediler.ona bagliyorum.anlamadim gitti.

Sosyal medya hesaplarınızı bu şekilde kullanıyorsanız kapatın bence.
Fotoğrafımı beğenmedi, onun çocuğunu beğendi benimkini begenmedi vs 12-13 yaş çocuk muhabbeti.
Ne sizin çocuğun fotoğrafını beğendi diye boyunuz 1 cm uzar ne de begenmedi diye kısalır.
Ayrıca madem evinize davet etmediğiniz kulağınıza geldi, çağırın bir akşam çaya olsun bitsin.
Sonra yine aynı ise kendi haline bırakın.
Siz de başkalarına göre degil kendi hayatınızı yaşayın.

3.5 yıllık evliliğim boyunca ben de beni sevsinler diye çabaladım ki eşime göre onlar beni çok seviyor ben birşey yapmıyormuşum, eşim için ne adımlar attim olmadı olmadı.
En son daha yeni yeni Anladim ,seni sevmek istemeyini hic bir şekilde seni sevmeye alıştıramazsın , sevmek isteyen her şeyi yapar , sil gitsin bence içinden geliyorsa seni sever zaten
Bu resmen kıskancliktir, mesaj vermedir .

su hayatta gercek bir dosta arkadasa iyi niyetli temiz kalpli cikarsiz yalansiz sevecek bir dosta ihtiyacim varki anlatamam.ben herkesi seviyorum elimden gelen ne varsa dara dussunler dusmesinler once ben kosmak istiyorum.sevilmekte buyuk bir ihtiyac ben onu seviyorum sayiyorum.ayni sevgiyi gormeyince uzuluyorum.elimde degil iste.cocugum icinde uzuluyorum.boyle sevgisiz ilgisiz akrabalari oldugu icin.

kimin fotosunu begenirse begensin sizene rahatsız oluyorsanız silin yani bu kadar dert edip kafaya takmaya degmez.
davet etmemenize kırıldıysa sizde seviyorsanız eltinizi bigün davet edin madem önce ondan beklemeniz yanlış

Derdiniz: Eltiniz facebook'ta çocuğunuzun fotoğrafını beğenmiyor. Öyle mi? :işsiz::işsiz:

Onların gelmesi değil sizin davet etmeniz gerekmiyor mu ? Ramazan ayında bir akşam iftara alabilirdiniz mesela illa biz geliyoruz denmez ki ben davet beklerim açıkcası :işsiz:onlar ev alındığında gelmediyse de ayıp etmişlerdir siz davet etseydiniz akrabasınız sonuçta. Sosyal medyadan bilerek beğenmiyordur ama beğenip beğenmemesi çokta sallanacak bir şey değil bize bir şey kazandırmaz ya da kaybettirmez Hoppa

Takibi bırakırsan gözün de görmez yaptıklarını, hem arkadaşlıktan çıkarmayarakta tepki de almazsın...
Takılma, bir de bunu dert etme derim

ben anladım sizi
açıkçası bende içerlerim..
benim de bir yengem vardır öyle yaptığım ettiğim hiçbirşeyi çocuklarımı falan hiç beğenmez
ailede birtek bana yapar bunu nedendir hiç bilmem

bende artık onun hiçbirşeyini beğenmiyorum :)

yengeminki kıskançlık değil de sizin eltinizinki kıskançlık belli
bu arada madem alınıyormuş size birgün çağırın çaya yemeğe olsun bitsin
en azından yapabileceklerinizi yapmış olursunuz

eltim hos bakimli bir bayan.bide cok titiz temiz ve cok guzel yemek yapar.ama bana boyle davrandiktan sonra mukemmel olsa kime ne.daha onceleri arada arardim ne yapiyorsun ne ediyorsun nasilsin diye oyle isteksiz konusurduki anlamazdim.ben cok becerikli degilim guzel yemek yapamam zamaninda gorumcem ve esim o kadar cok onlar sunu begenmez bunu begenmez dediler ben cok cekinir oldum.davet etmek istiyorum gelsinler gitsinler istiyorum istememezlik degil benimkisi beceremem elime yuzume bulastiririm diye korkuyorum.

İsteyen gelir ne demek yahu? İsteyen davet eder onun dogrusu. Davetsiz yere gidilmez,seyyar satici degilse tabii. Siz eltinizi davet edin gelmezse zaten gorgu kurali icabi sonraki sefer kendisi sizi davet etmeli. Onu da yapmayi beceremiyorsa karsilikli gorusmeye gerek yok

Sürekli beğenip, yorum yapmasından kat kat iyi bir durum. Ben olsam hiç düşünmem. Engellemeniz onun daha çok hoşuna gidebilir. Gereksiz bir değere biner.

ayy niye üzülüyorsunuz ya umrunuz da bile olmasın bence :)
ben sizin yerinizde olsam komple kapatırım sayfamı hiç birinide görmem en temizi emin olun :)

Ya eltin çocuğunun resmini begense ne olur beğenmese ne olur... İnsanları davet etmk için de illa güzel yemk yapmak gibi bi sorumluluğun da yok. Bir akşam çağına davet etsen yanına kurabiye kek hazır vs şeyler alıp gayet de güzel agirlayabilirsin. Tek derdiniz bu olsun konu sahibi :KK54:

seni cekemiyir canim sil gitsin hic olmassa ne yapip ettiginden haberi olmaz

Back
X