- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.310
- 448
kızlar merhaba,biraz canım sıkkın sizinle paylaşmak istedim.ben özel bir kurumda bölüm şefi olarak çalışıyorum.çok sevdiğim müdürüm vardı onun isteğiyle patronların bilgisi dahilinde şef oldum.iki ay önce müdürüm istifa etti.yerine yeni bir müdür geldi.eski müdürüme göre daha deneyimsiz toy biri.Birde bir önceki müdürümle anlaşamayan bir tekniker vardı.Şimdi bu teknikerin arası yeni müdürle fazla iyi.benimde eski müdürle ilişkimi bildiği için benden de çok haz etmiyor.neyse yeni başlayan bir arkadaş var.onun eksikliklerini benim eşyalarımla gidermeye çalışıyorlar.Kız telsiz talep etmiş.tekniker müdüre benim telsizimi verebileceğini söylemiş.bugünde müdür benim şirket telimi kıza verelim dedi kabul etmedim.biraz sinirlendim.Birde bizim imzaladığımız satın alma formları var ona bölüm şefi olarak ben imza atıyorum müdür atıyor vs.bir kaç gündür form bana gelmiyor.bugün rastgele gördüm bölüm şefine adam benim adımı silip kendi adını yazdırmış.Müdüre ne olduğunu sordum yanlış kalmış vs.dedi.Kızlar ne yapayım ya bir yanım aman uğraşma yap işini al maaşını diyor.bir tarafım sindirme sesini çıkar git patrona diyor.
bana bir yol gösterin.