Can sıkıntısı

image.webp
Hanımlar can sıkıntısından patlıyor um kendimi buzdolabindaki tatlılar vurdum elimde tel yanımda biraz hafif horlayan koca offff
Keşke buzdolabımda tatlı olsaydı,ne güzel yerdim:kk77: sıkıntıdan değil pisboğazlıktan benimki:halay:
Ekleme: kilo ve yeme ile ilgili hep şu yukarıdaki caps aklıma gelir.

Son düzenleme:
Gecenin bir yarısı açmışsınız konuyu 2 yi geçmiş saat siz niye uyumadınız ki. Herhalde hiç yorulmuyorsunuz. Çalışmıyorsunuz sanırım yoksa zaman nasıl geçti anlamazdınız. Kendinize uğraşlar bulun bence o saatte kocanız tabii ki uyuyacak adam işe gidecek yahu.

Olabilir geçen sene de böyle bir hafta hiç uyumadan gezmistim tabiki uykusuzlugun verdiği yan etkilere asabiydim sinirliydim çok yemek yiyordum gözlerimin altı kararmış ti é. Royin icmiş gibi kesinlikle kullanmam onuda söyleyim

Offff bazen banada oyle oluyo ama ben kafa dinlemek istiyorum bebis uyuduktan sonra kendimle bas basa kalmak istiyorum o kadar yorgunlugun ustune yat da dinlensene be kadin diyorum sonra kendime:))

Diyosun ama dinlenebiliyor musun ben yapamiyorum bugün 3 gün oldu sâdece 45 dk uyudum ve gözlerimin altı karardı resmen deliricem gece saat de geçmiyor bende hamur işi yapıp duruyorum ki zamn geçsin

Back
X