• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkkınlığı,kpss ye kalan günlerde yine misafirler gelmeye başlaması.?

yalnizlikcaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
593
399
33
İki konuda aşırı canım sıkkın birincisi Komşular rahatlığa kapıldığı için mi geliyor bilmiyorum. Kalan günlerde gelen misafirlerin yanına çıkmamaya çalışıyorum.Sürekli bölünüyor dersim. Hayatta nasıl gamsız insan olunur ? Anlam veremediğim için bir konuyu size danışmak istedim. Watsapda grup oluşturmuşlar atamalarla ilgi bu grupta ben olsam da konuşmalara hiç katılmamıştım.Oysaki katılmayan çok kişi vardı.Aylar sonra gruba kpss ile ilgili bir şey yazdım.Bana dediki bir kız sen hiç bir etkinliğe katılmadın zaten atanınca da kimsenin de böyle etkinliklere katılacağını düşünmüyorum yazdı.Evet haklıydı. Katılmadım. Vaktim yoktu.Buradaki kızları ben ınstagramda bir blog sayfam var sürekli paylaşım yaptığım oradan takip ettim. Çoğu üniversiteden sınıf arkadaşım ve kişisel hesabımı kapattığım için buradan takip ederiz birbirimizi diye.Başta beni takip eden hikayelerimi takip eden bu kız beni takipten çıkmış. Bu harekete anlam veremedim. Belki beğenmemiştir paylaşımları ders çalışma saatlerimi, masamı, arada kendimi paylaşıyordum. Şimdi watsapta aynı gruptayız watsaptan gruptan çıkmak çocukluk mu olur ? Kendimi eksik hissettiğim için dert ettim kendime sanırım. Acaba ben çok mu saçma şeyler paylaşıyorum diye. Her zaman konuştuğum bir arkadaş değil ama böyle yapması kendimle ilgili beni düşündürttü. Biliyorum bu forumu çok meşgul ediyorum. Ama bütün gün evdeyim paylaşabileceğim fikrini aldığım tek sizler varsınız mazur görün. Teşekkür ederim. :(

Etkinliklere niye katılmadın ? İkincisi masanı kendini çekip atıyorsun diye niye seni çıkarsın ki ?

Boyle boş şeylere kafani takma ders çalış çok az kaldı inşallah gönlünden geçen yere atanirsin çıkaran çıkarsın silen silsin çok mu önemli sen hayatına bak:KK200:
ya çok teşekkür ederim cevabı için. Valla sabah gördüm içime dert oldu anlamsızca. Şimdii derse devam edeyim. Sağolunn :)

Etkinliklere niye katılmadın ? İkincisi masanı kendini çekip atıyorsun diye niye seni çıkarsın ki ?
Günde 11 saat ders çalışıyordum . İnanki kafamı kaşıyacak vakit yoktu olan zamanımdada duş alırdım yemek yerdim . Onun için hiç konuşmalarına katılamadım.Katıldığımdada tepki gösterdiler. İnstagramda neredeyse 8 tane hikaye paylaşıyorum acaba görmek istemese bakmazdı. Aramızda bir sorunda yok hiç. Zaten konuşmazdık öyle ama 1 aydır takip ediyordu beni çıkarmış işte dün felan . Bilmiyorum neden bunu yaptı . :(

Günde 11 saat ders çalışıyordum . İnanki kafamı kaşıyacak vakit yoktu olan zamanımdada duş alırdım yemek yerdim . Onun için hiç konuşmalarına katılamadım.Katıldığımdada tepki gösterdiler. İnstagramda neredeyse 8 tane hikaye paylaşıyorum acaba görmek istemese bakmazdı. Aramızda bir sorunda yok hiç. Zaten konuşmazdık öyle ama 1 aydır takip ediyordu beni çıkarmış işte dün felan . Bilmiyorum neden bunu yaptı . :KK43:
Ya yalnızlık sende biliyorsun bu etkinliklere çok önem veriyor öğretmenler. Keşke birazına katılsaydın. Ama katılmadın diye de darağacına asacak değil ya boşver çalışmaya devam 😂

Sınav öncesi biraz hassassın galiba inan bunlar kafaya takılacak şeyler değil, sınav geçince anlayacaksın. Şimdi kendine odaklan; hayat, hayatında yeri olmayan insanlara üzülmek için çok kısa.

Ya yalnızlık sende biliyorsun bu etkinliklere çok önem veriyor öğretmenler. Keşke birazına katılsaydın. Ama katılmadın diye de darağacına asacak değil ya boşver çalışmaya devam 😂
o arkadaşın beni takibi bırakması aşırı tuhaf hissettirdi. Madem niye beni üzüyosun :( Hani acaba paylaştıklarımı saçmamı buldu diye düşündüm :(

Ben 2003 de atandım.O zamanlar cep telefonu ile birini arayabiliyordun .. mesaj yazabiliyordun..bir de hesap makinası olarak filan kullanabiliyordun. Kişisel bilgisayarım da yoktu...Oturup kitaplardan konuları çalışıyorduk .Geçen düşündüm de şu anki imkanlarda teknolojinin içinde boğulur ; milletin hikayesi,paylaşımı ,kim beni takip etmis -kim beni çıkarmış ,beni beğenmeyen olsun derken kafayı siyirir herhalde üniversiteyi de kpss yi de kazanamazdim.Yani kuzum "teknolojiyi seni amacına yaklastirmak için kullanabiliyorsan" süper..seni yavaşlatıyorsa ,kafanin karışmasına -sinirlerinin bozulmasına yol açıyorsa bir süre kullanma derim

Sınav öncesi biraz hassassın galiba inan bunlar kafaya takılacak şeyler değil, sınav geçince anlayacaksın. Şimdi kendine odaklan; hayat, hayatında yeri olmayan insanlara üzülmek için çok kısa.
Gerçekten evde anneme bile alınıyorum varya. İnşallah bu günlerde geçecek zaten takmamaya çalıştıkça sanki işsizlikten beynim adeta sürekli acaba neden ben diye düşünüyor.Buraya o güzel günleride yazmak nasip olsun inşallah ya

Ben 2003 de atandım.O zamanlar cep telefonu ile birini arayabiliyordun .. mesaj yazabiliyordun..bir de hesap makinası olarak filan kullanabiliyordun. Kişisel bilgisayarım da yoktu...Oturup kitaplardan konuları çalışıyorduk .Geçen düşündüm de şu anki imkanlarda teknolojinin içinde boğulur ; milletin hikayesi,paylaşımı ,kim beni takip etmis -kim beni çıkarmış ,beni beğenmeyen olsun derken kafayı siyirir herhalde üniversiteyi de kpss yi de kazanamazdim.Yani kuzum "teknolojiyi seni amacına yaklastirmak için kullanabiliyorsan" süper..seni yavaşlatıyorsa ,kafanin karışmasına -sinirlerinin bozulmasına yol açıyorsa bir süre kullanma derim
evet ya eskiden bu imkanlar yoktu. Şimdi aklıma bir yer takılsa saniyede buluyoruz cevabını.Aslında kişisel hesabımı kapattım ama işte blog sayfası oluşturdum oradan ilk kez üniversitedeki sınıftaki bir kaç kızı eklemek istedim. Keşke eklemeseydim. Ama unuturum yarına inşallah. bir dahada eklemem uğraşmam artık yine kpss çalışacaksam yine eklemem :(

Ben de kpss blog sayfası açınca kendi hesabımı bi süre kapattım ama kimseye söylememiştim. Neden kapattın diyenlere int yetmiyor dedim. Blog sayfamı da sadece not paylaşımı ve motivasyon amaçlı kullandım. Siz de etkilenecekseniz gerçek kimliğinizi söylemeseydin keşke.
Ama tüm bunları boşverin sınava odaklanın.
Bu yollardan evli+çocuklu olarak geçmiş ve başarmış biri olarak yazıyorum.
Yol yorucu olsa da sonu çok güzel :)
Siz sadece o güzel sonu düşünün. Başarılar.

Ben de kpss blog sayfası açınca kendi hesabımı bi süre kapattım ama kimseye söylememiştim. Neden kapattın diyenlere int yetmiyor dedim. Blog sayfamı da sadece not paylaşımı ve motivasyon amaçlı kullandım. Siz de etkilenecekseniz gerçek kimliğinizi söylemeseydin keşke.
Ama tüm bunları boşverin sınava odaklanın.
Bu yollardan evli+çocuklu olarak geçmiş ve başarmış biri olarak yazıyorum.
Yol yorucu olsa da sonu çok güzel :)
Siz sadece o güzel sonu düşünün. Başarılar.
Ya ınanın çok sevindim. Beni anlayabilen birilerinin olması çok güzel hissettirdi.İnanın bunun pişmanlığını çok yaşadım kimliğimi belli etmenin ama iş işten geçmişti artık. Belki sonra yeni sayfa açarım oradan devam ederim.Şimdi çalışıyorum inşallah bu zor günler geride kalacaktır dimi :(

aslinda hic bir zaman takip edenlere falan bakmamak lazim,

nasil ki siz kendi hesabinizi kapatmissiniz, tamamen sizinle ilgili kisisel sebeplerinizden dolayi,

karsi taraf da tamamen sizden bagimsiz sebeplerle sizi takibi birakmis olabilir.

benim hesabim tamamen acik, istek de gelmiyor takip icin mesela.
Garip bir tanidigim var, ortak arkadasimiz surekli anlatiyor, yok takip etmis, takibi birakmis, yok fake hesapla istek gondermis falan, benim hic haberim bile yok, muhtemelen benim hesabimda da o sekilde takiliyor. Ama ben hic fark etmiyorum bile.

Muhtemelen arkanızdan instagramda takılıyor, çaktırmadan takipçi kasıyor, gruba gelince etkinliklerle işi yok, ne mıy mıy insan diyorlardır. Kıskançlık falan yok yani. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok

Ben de bu yıl mezun oldum, kpss fazla çalışamadım. Aynı dert bende de var. Bizim evde erkek yok diye binadaki komşular hep bize geliyor. 1 gün duruyorlar ertesi gün mutlaka geliyorlar. Ee kapınızda terlik yoktu, sesiniz çıkmadı merak ettik geldik. Ben de onlar gelince çalışamıyorum gelen 4 - 5 saat oturuyor. Annem yaşlı, sizin yaşıtınız değil ne gelip duruyorlar anlamıyorum. Sınava az kaldı belki bu yıl atanamazsam seneye ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Yine gelecekler, bıktım artık. Çarşamba günü annemle valiz hazırladık il dışına ablamlara kalmaya geldik. Bayrama kadar buradayız, çareyi evimizi terk etmekte bulduk ya. Daha bir de amaan gidiyomusunuz bilmem ne diyorlar. Size ne kardeşim size ne. Tavsiyesi olan varsa bana da söylesin balla bıktım evden, binadan, mahalleden. Bir an önce atanmak istiyorum farklı bir şehirde kimseyi bilmediğim bir hayat istiyorum. Geliyorlar çay kahve bilmem ne bir sürü vakit kaybediyorum. Zaten annem yaşlı diye ev işlerinin çoğu bende. Biz onlara çok nadir gidiyoruz.

Ben de bu yıl mezun oldum, kpss fazla çalışamadım. Aynı dert bende de var. Bizim evde erkek yok diye binadaki komşular hep bize geliyor. 1 gün duruyorlar ertesi gün mutlaka geliyorlar. Ee kapınızda terlik yoktu, sesiniz çıkmadı merak ettik geldik. Ben de onlar gelince çalışamıyorum gelen 4 - 5 saat oturuyor. Annem yaşlı, sizin yaşıtınız değil ne gelip duruyorlar anlamıyorum. Sınava az kaldı belki bu yıl atanamazsam seneye ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Yine gelecekler, bıktım artık. Çarşamba günü annemle valiz hazırladık il dışına ablamlara kalmaya geldik. Bayrama kadar buradayız, çareyi evimizi terk etmekte bulduk ya. Daha bir de amaan gidiyomusunuz bilmem ne diyorlar. Size ne kardeşim size ne. Tavsiyesi olan varsa bana da söylesin balla bıktım evden, binadan, mahalleden. Bir an önce atanmak istiyorum farklı bir şehirde kimseyi bilmediğim bir hayat istiyorum. Geliyorlar çay kahve bilmem ne bir sürü vakit kaybediyorum. Zaten annem yaşlı diye ev işlerinin çoğu bende. Biz onlara çok nadir gidiyoruz.

çalışmaya devam

atan kurtul komşulardan

Back
X