- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
İki konuda aşırı canım sıkkın birincisi Komşular rahatlığa kapıldığı için mi geliyor bilmiyorum. Kalan günlerde gelen misafirlerin yanına çıkmamaya çalışıyorum.Sürekli bölünüyor dersim. Hayatta nasıl gamsız insan olunur ? Anlam veremediğim için bir konuyu size danışmak istedim. Watsapda grup oluşturmuşlar atamalarla ilgi bu grupta ben olsam da konuşmalara hiç katılmamıştım.Oysaki katılmayan çok kişi vardı.Aylar sonra gruba kpss ile ilgili bir şey yazdım.Bana dediki bir kız sen hiç bir etkinliğe katılmadın zaten atanınca da kimsenin de böyle etkinliklere katılacağını düşünmüyorum yazdı.Evet haklıydı. Katılmadım. Vaktim yoktu.Buradaki kızları ben ınstagramda bir blog sayfam var sürekli paylaşım yaptığım oradan takip ettim. Çoğu üniversiteden sınıf arkadaşım ve kişisel hesabımı kapattığım için buradan takip ederiz birbirimizi diye.Başta beni takip eden hikayelerimi takip eden bu kız beni takipten çıkmış. Bu harekete anlam veremedim. Belki beğenmemiştir paylaşımları ders çalışma saatlerimi, masamı, arada kendimi paylaşıyordum. Şimdi watsapta aynı gruptayız watsaptan gruptan çıkmak çocukluk mu olur ? Kendimi eksik hissettiğim için dert ettim kendime sanırım. Acaba ben çok mu saçma şeyler paylaşıyorum diye. Her zaman konuştuğum bir arkadaş değil ama böyle yapması kendimle ilgili beni düşündürttü. Biliyorum bu forumu çok meşgul ediyorum. Ama bütün gün evdeyim paylaşabileceğim fikrini aldığım tek sizler varsınız mazur görün. Teşekkür ederim.