can teyzem kaynana ve eş üçlüsü

2 haftada bir gelmicek ama 4 ayda bi gelcem diyomus sen gelirsin ben gelmem diyomus hatta gelmedide yani yazdan beri orda olunca is seye sardı simdi gitmis marttan önce gelmem diyomus

Çocuklar büyük ise teyze neden üzülüyor.
Kaynanasinin maaşı varsa enişte ona göz dıkmıştır belki ondan diger kardeslerine birakmiyo olabilir mi anasını
Ev mal mülk varsa ona da konmak istiyor olabilir. Valla kimse düzenini bozup annesi de olsa yaşlı birine bakmaya böyle koştur koştur gitmez gibi geliyor. Altında başka şeyler olabilir.

kızlar icime dert oldu teyzem annemlere geldi bu aksam yatıya bi kac gezicekler oturup sohpet ederken enistemden dert yandı

kaynatası öldü kaynanan baska bi sehirde enistemde teyzemde ara ara gittiler yanlız kalmasın diye ama kıs geldi kaynanna gelmem ben evimden cıkmam diyomus
enistemde bırakamıyo hatta bende buraya yerlescem diyomus

bu arada 4 saatlik baska bi sehir yani
teyzeme sürekli gelip gidersin demis teyzemin 3 cocugu var tamam buyuk cocukları ama bekar yani enistem banane artık sizimi düsüncem demis kuzenim baya kavga etmis babasıyla
adama o kadar baktım bunlarımı hakettim diyo teyzem
adam resmem sizi bırakıp orda yasıcama getirmis anam yasadıgı sürece ordayım demis teyzem düzenim bozuldu diyo

hatta kaynana gazlamıs heralde düne kadar agzıma bakan adam simdi eserekli olmus diyo

ben dedim teyze dicegin tek cümle benden medet umma ama ne olursa olsun kuzenler resmen babasız kalcak adam ölmedi ama anam da anam diye geziyomus ortalıkta ben cok gaz verdim ama annem hep gözüyle durttu

sizce böyle adama ne yapmak lazım teyzeme okutuyum burayı

anlayan bana da anlatsın

Ben enişteyi taktir ettim.Sizin annenizin annesi olsaydi böyle konuşmazdiniz.
Adam çocuklarini büyütmüş ve karisinada güveniyor ,maddi imkanida sunuyorsa ve arada bir onlarida yoklayacaksa ne alem.
Annesinin burda belki kac ömrü kaldi.
Hepimizin başina gelebilir.Adama destek olsun ,arada bir gitsin yardim etsin .
Dünya hali belki ani teyzenizde ani bakima muhtac olabilir ,böyle kocalar insani yari yolda birakmaz ozaman.
Teyzeniz enişteye anlayişli karşilarsa ,eniştede anneannenizin hastaliğinda anlayaşli olur .
Zaman hizli geciyor ,teyzenizde yaşlanacak ,istemezmi çocuklari ona baksin.
Hayirli evlat enişteniz!

Arkadaslar etmeyin eylemeyin. Şu limoncunun damarına basıp her konuda ban yedirtmeyin :KK70:

Konuyu anlamasak da anlamış gibi yapalım :KK70::KK70::KK70:

Banlana banlana hal kalmadı kadında

Birakin gitsin.teyzen evinde cocuklariyla iste duzeni bozulmuyor birsey olmuyor.
Elbet o gidisin donusu olacak o zaman nasil yuzu tutacak.
Teyzende kafa dinler iste rahat rahat.
Enisten gidip napacak sanki teyzende arkasindan gider diye blof bile yapiyor olabilir.

Back
X