Can yakan yalnızlık

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Hep begenilen biriydim ama yetmiyor. Yillardir Allaha yalvariyorum yalnizlik artik canimi cok yakmaya başladı. Yaşımı soracaksiniz, bekle diyeceksiniz belki ama bir erkekten guzel bir soz, bir adet cicek almak icin, sicak battaniyemin altinda guzel bir mesaj alip o huzurla uyumak icin neler vermezdim. Oyle bir nasip ki arkadaslar 3 yildir yalvariyorum ama ne karsima degerlendirebilecegim biri cikiyor nede o ortam denilen şeyi becerebiliyorum. Erkeğin rolunu ustlenip birini tavlamak icin mi ugrasmaliyim? Peki dualarimla o kisi neden beni bulmuyor? Etrafimda kuyumu kazip da herseyi dort dortluk giden evi, arabasi, dugunu, cocugu olanlar var. Ben sesimi cikarmadan beklerken neden hersey daha da ters gidiyor? Sizden umut edebilecek bir kac kelam duymak istedim. Tesekkurler...

soguk kanli ve gergin duruyor olabilirmisiniz ?

Zamanı vardır.
Niye bu yalnızlık ailen yok mu?

Şuan sevgiliniz Yok bu yüzden böyle hissediyorsunuz
Duygusal boşluğunuz var
Sevgiliniz olduğunda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz
Acele etmeyin doğru kişiyi bekleyin yalnız kalmayayım diye yanlış insanlarla ilişkiler kurmayın

ah şu yalnızlık kemik gibi ne yana dönsen batar...
samimiyetsiz bir şekilde zamanınızı harcayacaksa gelen kişi hiç gelmesin daha iyi, inanın sonrasındaki hayal kırıklığı daha büyük oluyor...Birçok kişi sizle aynı şeyleri yaşıyor yaşıyoruz.Bende hiç o ilk adımı atan, atabilen taraf olmadım..hiç birini bulurum belki mantığı ile bir ortama girme kaygımda olmadı, gelende mesafelisin deyip bıraktıSanırım erkekler artık kendini yormayan ne derlerse evet diyen kızları istiyorlar, birazda gezecek tozacak farklı şekilde yaklaşabileceklerini tercih ediyorlar tüm bunlarla ilgili sınırını belli ettiğin zamanda yalnızlık kaçınılmaz.

Yanlizlik canini bukadar yakmasin. Kendi kendiyle mutlu olmayi bilmeyen insan bir baska insanida mutlu edemez. Acikcasi birazda verdiginiz imajin onemli oldugunu dusunuyorum. Soyle dusunun. Kendi kendine mutlu olamayan, ufacik tefecik seylerden kendi kendine eglence cikaramayan, nebilim yanliz basina biseylerden haz alamayan, mutlulugu sadece bir baskasindan gelecek olan sicaklikta arayan bir erkekle birlikte olmak istermisiniz? Ben sahsen o arayis icinde olupta kendi mutlulugunu bir baskasinin ona verdigi mutluluk ve yok ettigi yanlizlik hissinden cikarabilen erkeklerden her daim kose bucak kacmisimdir.
Emin ol, biraz akilli bir erkek sendeki bu yanlizliginda mutlulugunu kendi kendinde bulamayan hallerini gorur, gorur ve kacar. Erkek nekadar 'muhtac' bir kadin istesede, 'mutsuz' bir kadin istemez.

Hersey dogru zamanda olur. Ama bu ask olaylari kadinlardanda adim istiyor. Bukadar 'bekleyen' taraf olmayin. Yerini yapmak, zemin hazirlamak gerekebiliyor bazen.

Aaaa merhaba Overdressed

Sıcacık battaniyenin altından mesaj yazmak!Nasıl bir fantezidir bu
Hic mi baska derdınız yok.Dert dediysem hastalık,sökellik degil.
Ne biliyim ugruna bas koydugunuz bir olgu,bir amac.
Vallahi ben daha 23 yasında,bazı seylere bile gec kalmısım diye düsünürken,sizin yerinizde olmayı hic ama hic istemezdim,sizin gibi birisini de istemezdim.

üstteki yazdıklarınız gibi bir adamdan boşandım
mutsuzluktan beslenen kendisini mutlu edemeyen bir adamdı,
yazdıklarınıza katılıyorum.

kendi iç huzuru olmayan birisi kimseye huzurda vermez mutlulukta vermez

Çok arabesksin. Hayal dünyasındasın. Sıcak battaniyenin altında mesajlaşmak, senin kuyunu kazanların çok mutlu olması falan, hayat algın buysa daha çok üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…