Zamanı vardır.Hep begenilen biriydim ama yetmiyor. Yillardir Allaha yalvariyorum yalnizlik artik canimi cok yakmaya başladı. Yaşımı soracaksiniz, bekle diyeceksiniz belki ama bir erkekten guzel bir soz, bir adet cicek almak icin, sicak battaniyemin altinda guzel bir mesaj alip o huzurla uyumak icin neler vermezdim. Oyle bir nasip ki arkadaslar 3 yildir yalvariyorum ama ne karsima degerlendirebilecegim biri cikiyor nede o ortam denilen şeyi becerebiliyorum. Erkeğin rolunu ustlenip birini tavlamak icin mi ugrasmaliyim? Peki dualarimla o kisi neden beni bulmuyor? Etrafimda kuyumu kazip da herseyi dort dortluk giden evi, arabasi, dugunu, cocugu olanlar var. Ben sesimi cikarmadan beklerken neden hersey daha da ters gidiyor? Sizden umut edebilecek bir kac kelam duymak istedim. Tesekkurler...
Suraya kadar ciddi bi sekilde okuyodum. Ama boyle dusunenleri ...... Neyse. Hayirlisi.Etrafimda kuyumu kazip da herseyi dort dortluk giden evi, arabasi, dugunu, cocugu olanlar var...
Aaaa merhaba OverdressedYanlizlik canini bukadar yakmasin. Kendi kendiyle mutlu olmayi bilmeyen insan bir baska insanida mutlu edemez. Acikcasi birazda verdiginiz imajin onemli oldugunu dusunuyorum. Soyle dusunun. Kendi kendine mutlu olamayan, ufacik tefecik seylerden kendi kendine eglence cikaramayan, nebilim yanliz basina biseylerden haz alamayan, mutlulugu sadece bir baskasindan gelecek olan sicaklikta arayan bir erkekle birlikte olmak istermisiniz? Ben sahsen o arayis icinde olupta kendi mutlulugunu bir baskasinin ona verdigi mutluluk ve yok ettigi yanlizlik hissinden cikarabilen erkeklerden her daim kose bucak kacmisimdir.
Emin ol, biraz akilli bir erkek sendeki bu yanlizliginda mutlulugunu kendi kendinde bulamayan hallerini gorur, gorur ve kacar. Erkek nekadar 'muhtac' bir kadin istesede, 'mutsuz' bir kadin istemez.
Hersey dogru zamanda olur. Ama bu ask olaylari kadinlardanda adim istiyor. Bukadar 'bekleyen' taraf olmayin. Yerini yapmak, zemin hazirlamak gerekebiliyor bazen.
Yanlizlik canini bukadar yakmasin. Kendi kendiyle mutlu olmayi bilmeyen insan bir baska insanida mutlu edemez. Acikcasi birazda verdiginiz imajin onemli oldugunu dusunuyorum. Soyle dusunun. Kendi kendine mutlu olamayan, ufacik tefecik seylerden kendi kendine eglence cikaramayan, nebilim yanliz basina biseylerden haz alamayan, mutlulugu sadece bir baskasindan gelecek olan sicaklikta arayan bir erkekle birlikte olmak istermisiniz? Ben sahsen o arayis icinde olupta kendi mutlulugunu bir baskasinin ona verdigi mutluluk ve yok ettigi yanlizlik hissinden cikarabilen erkeklerden her daim kose bucak kacmisimdir.
Emin ol, biraz akilli bir erkek sendeki bu yanlizliginda mutlulugunu kendi kendinde bulamayan hallerini gorur, gorur ve kacar. Erkek nekadar 'muhtac' bir kadin istesede, 'mutsuz' bir kadin istemez.
Hersey dogru zamanda olur. Ama bu ask olaylari kadinlardanda adim istiyor. Bukadar 'bekleyen' taraf olmayin. Yerini yapmak, zemin hazirlamak gerekebiliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?