- Konu Sahibi hayalet_39
-
Ben köydeki iş yeri sizindir diye düşünmüştüm kira verdikten sonra ha orda ha burda ne farkeder haklısın bari daha iyi şartlarda yaşarsınız hem annende yalnız kalmamış olur eşinlede iyi geçiniyolarsa neden bi arada oturulmasınki hem ev olduktan sonra her iş sizi geçindirir diye düşünüyorum sende çalışabilirsin.
Aslında dükkan açmak yerine bi işe girmek bana daha iyi gibi geliyor ama kendi kararınız tabi. Çünkü dükkan kirası vergisi sigortası müşteri toplaması ödemeleri vs çok külfetli geliyo bana ama başka birinin yanında çalışsa alır maaşını ödenir sigortası bişe düşünmez.
Benim çanakkalede bi arkadaşım var kendi dükkanı var ama mesleği var onun üzerine açmış piyasayı bilir ben onunla bi görüşeyim kiralık dükkan veya iş bildiği bişey varsa sana iletirim.
Çanakkalenin yerel gazetelerinin internet siteleri olabilir ordada yazar eleman arayanların ilanları.
bende canakkalelym merkezde otryrm bnce buraya gelin derim burda sürklii iş imkanı var cnkü eşinn bi meslegi yoksa yoktr ama egtlrki egtrler buaralar cok iş ilanı fln göryrm bnce siz en iyi burda rahat edersinz
bende kırklarelili olduğum için oranın soğuk suları donmuş çeşmeleri iyi bilirim e arkadaşım eşin kahvehane işletiyorsa oradada öyle bi yer açabilir bence neden olmasın önemli olan müşteri toplamak kozmetik işine gelince hiç tavsiye etmem artık insanlar kozmetik ihtiyaçlarını kataloglardan karşılıyooo bence işyeri açmak yerine annemde çocuğuma bakar diyosan eşin ve sen beraber çalışın rahat edinn :) inşallah gönlünce olur hangi köydesin bu arada ?
Hasboğa diye bir köy var orada oturuyorum.suların donması bir şey değilde fare sorunu var.geçen kış abartısız 7-8 tane fare ölüsü attım evimden 2-3 tane de sersemlemiş.
bende kırklarelili olduğum için oranın soğuk suları donmuş çeşmeleri iyi bilirim e arkadaşım eşin kahvehane işletiyorsa oradada öyle bi yer açabilir bence neden olmasın önemli olan müşteri toplamak kozmetik işine gelince hiç tavsiye etmem artık insanlar kozmetik ihtiyaçlarını kataloglardan karşılıyooo bence işyeri açmak yerine annemde çocuğuma bakar diyosan eşin ve sen beraber çalışın rahat edinn :) inşallah gönlünce olur hangi köydesin bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?