Çanakkale'li bayanların yardımına ihtiyacım var!!

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
merhaba bayanlar ben aslen çanakkaleliyim.kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.ama zorluk çekiyorum.her kış evimde 4-5 tane fare oluyor.yazın su olmuyor.çamaşırları elimde yıkıyorum.kışın su oluyor ama bu seferde donduğu için akmıyor.elektrikler kesildiğinde ertesi günü gelip yapıyorlar.eşimde askerliğini çanakkalede yaptığı için o da bizim oraları seviyor burdan gidip orada yaşamak istiyor ama işte bu iş konusu elimizi kolumuzu bağlıyor.iş imkanları nasıl bir bileniniz varsa bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.şimdiden çok teşekkürler
Yada çanakkale de iş bulabileceğim internet adresi var mı?

Son düzenleme:
canım bende çanakkale bigalıyım ve burada oturuyorum. siz çanakkale merkezemi taşınmak istiyorsunuz yada herhangi bir ilçesinemi?sana bigadaki şartları anlatayim. burada içdaş diye büyük bir fabrika var.çanakkalenin her ilçesinden insanlar servislerle sabah akşam gelirler.birde sanırım alorko fabrikası açılacakmış ileriki zamanlarda.eşinin mesleği varmı?

çanakkale cok guzel bır sehır iş olarak bilemem ama eger musaıtse eğitimi içdaş a başvuru yapabilir..
hayırlısı olsun..

Ben de Çanakkale Bigalıyım...
Ama şuan Çanakkale'de merkezde yaşıyorum okul nedeni ile...
İş imkanları mesleğine bağlı...
Ama çok seçenek olduğunu söyleyemeyeceğim açıkçası...

Kordonu, iskele cafesi, barlar sokağı, kilitbahir kalesi burnumda tüten çanakkale. Çok özledim :14:

Çanakkaleli değilim,oradada yaşamıyorum.işim gereği sürekli orayla bağlantı halindeyim...merkezde değil ama köylerinde yada ilçelerinde seramik fabrikaları var.Pera seramik,Etili seramik ve Çanakkale seramik gibi...bunun dışında arkadaşlarda bir kaç firmadan bahsetmiş...yani iş bulunur diye düşünüyorum..ayrıca bencede Çanakkale çoook güzel bir yer....bu arada Kırklarelinin hangi köyündesiniz??

bende çanakkaledeyim canım evet bigada falan fabrikalar var ama endüstri meslek lisesi den mezun olan teknikerleri falan tercih ediyolar daha çok iş olarak çok fazla bi seçeneği yok ama eğer eşin gerçekten çalışmak isterse iş bulur burda dışardan gelen çalışan biçok insan var kendine güveniyorsa yapar tabi eşinle birlik olursunuz herşey olur yeterki siz çaba gösterin

Bacım ne zorun vardıda gittin oralara millet köyü terkeder sen şehiri terketmişsin:1:
Yanlış hatırlamıyosam eşin kahvehane işletiyordu yani elinin yatkın olduğu bi iş yok sanırım ama endüstri meslek mezunuysa veya elektrik mobilya muhasebe vb bişeylerden anlıyosa bulabilir. Vasıfsız olunca malesef biraz zor ama iyice araştırmak lazım. Kendi işi için baya sermaye gerek hemde köyde 1-2 kahve varsa çanakkalede kimbilir kaç tane müdavim toplamakta zor.
Ben Keşandayım burda birkaç fabrika var mesela çoğu kişiye ekmek kapısı oluyor çanakkaledede vardır heralde kesin karar verirseniz bende ordaki tanıdıklara bi sorarım.
Yaşadığın şartlar baya zor çok haklısın yalnız şimdi orda kira vermiyosundur köyde yiyeceklerde daha hesaplıya gelir ama çanakkalede kira vs çıkınca geçim baya zor olur iyi düşünün derim sende çalışan bile ilerde çoluk çocuk derken illaki bırakmak zorunda kalırsın ailende yakında değilse hakkınızda hayırlısı olsun.

evimiz kira değil.köyde dükkan var ama kasabadaki dükkanlardan daha pahalı.kasabada pazar kuruluyor ama şehirdekinden farkı yok fiyatları.şehirdeki pazar gibi.çanakkale de dedemlerin apartmanı var.annemin yanında kalmayı düşünüyorduk.annem tek başına yaşıyor.babamla boşandılar.kardeşimde antalyada üniversite okuyor.bir ara kendi işimizi yapmak istedik babamda yardım sözü verdi sonra birden cayınca olmadı.eşimin sanatı yok.kozmetik dükkanı açmayı düşünüyorduk bakalım herşeyin hayırlısı.

Ben köydeki iş yeri sizindir diye düşünmüştüm kira verdikten sonra ha orda ha burda ne farkeder haklısın bari daha iyi şartlarda yaşarsınız hem annende yalnız kalmamış olur eşinlede iyi geçiniyolarsa neden bi arada oturulmasınki hem ev olduktan sonra her iş sizi geçindirir diye düşünüyorum sende çalışabilirsin.
Aslında dükkan açmak yerine bi işe girmek bana daha iyi gibi geliyor ama kendi kararınız tabi. Çünkü dükkan kirası vergisi sigortası müşteri toplaması ödemeleri vs çok külfetli geliyo bana ama başka birinin yanında çalışsa alır maaşını ödenir sigortası bişe düşünmez.
Benim çanakkalede bi arkadaşım var kendi dükkanı var ama mesleği var onun üzerine açmış piyasayı bilir ben onunla bi görüşeyim kiralık dükkan veya iş bildiği bişey varsa sana iletirim.
Çanakkalenin yerel gazetelerinin internet siteleri olabilir ordada yazar eleman arayanların ilanları.

Ben köydeki iş yeri sizindir diye düşünmüştüm kira verdikten sonra ha orda ha burda ne farkeder haklısın bari daha iyi şartlarda yaşarsınız hem annende yalnız kalmamış olur eşinlede iyi geçiniyolarsa neden bi arada oturulmasınki hem ev olduktan sonra her iş sizi geçindirir diye düşünüyorum sende çalışabilirsin.
Aslında dükkan açmak yerine bi işe girmek bana daha iyi gibi geliyor ama kendi kararınız tabi. Çünkü dükkan kirası vergisi sigortası müşteri toplaması ödemeleri vs çok külfetli geliyo bana ama başka birinin yanında çalışsa alır maaşını ödenir sigortası bişe düşünmez.
Benim çanakkalede bi arkadaşım var kendi dükkanı var ama mesleği var onun üzerine açmış piyasayı bilir ben onunla bi görüşeyim kiralık dükkan veya iş bildiği bişey varsa sana iletirim.
Çanakkalenin yerel gazetelerinin internet siteleri olabilir ordada yazar eleman arayanların ilanları.

burdaki iş yeri kira.annemde babamdan nafaka alıyor.büyük ihtimal kayınvalideyi de götürürüz.kayınpeder vefat edeli çok olmuş.annesi,babası,kardeşi öldü.bizden başka kimsesi yok.okuması yazması da yok.kendi kendine gidip maaş çekip alışveriş yapıp evi geçindiremez.kayınpederden maaş var.bakalım inşallah olur.eşim benden istekli.askerliği bizim oralarda yaptığı için çok beğeniyor.annem bakar çocuğuma gerekirse bende işe girerim.ben meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum.eşimde meslek lisesi metal bölümü ama mezun olmasına 5 ay kala devamsızlıktan tasdiknamesini vermişler.çünkü o zamanlar kayınpederim kanser hastasıymış.sonra felç olmuş.komşular bakmış çünkü o zamanlar kayınpeder ve kayınvalide ayrılarmıştı.nasıl olacak bilmiyorum.inşallah bir an önce kurtulurum burdan.

bende canakkalelym merkezde otryrm bnce buraya gelin derim burda sürklii iş imkanı var cnkü eşinn bi meslegi yoksa yoktr ama egtlrki egtrler buaralar cok iş ilanı fln göryrm bnce siz en iyi burda rahat edersinz

bende canakkalelym merkezde otryrm bnce buraya gelin derim burda sürklii iş imkanı var cnkü eşinn bi meslegi yoksa yoktr ama egtlrki egtrler buaralar cok iş ilanı fln göryrm bnce siz en iyi burda rahat edersinz

çok haklısınız istese yapar eğitilebilir.çünkü kendisi pek çekingen değildir.çanakkaleye yazdan yaza gittiğimiz halde bir kaç esnafla muhabbeti vardır.hatta geçtiğimiz yaz caddede bir dükkan ayarlayıp pazarlık yapmıştık babamda yardım edecekti ama vazgeçince olmadı

Herşey iyi kötü halledilir merak etme. Annelerin kendi harçlıkları var zaten siz kendinizi geçindirin yeter. Önemli olan hepiniz bir evde güzel geçinin herşey halledilir başlayalım bakalım araştırmalara.

bende kırklarelili olduğum için oranın soğuk suları donmuş çeşmeleri iyi bilirim e arkadaşım eşin kahvehane işletiyorsa oradada öyle bi yer açabilir bence neden olmasın önemli olan müşteri toplamak kozmetik işine gelince hiç tavsiye etmem artık insanlar kozmetik ihtiyaçlarını kataloglardan karşılıyooo bence işyeri açmak yerine annemde çocuğuma bakar diyosan eşin ve sen beraber çalışın rahat edinn :) inşallah gönlünce olur hangi köydesin bu arada ?

bende kırklarelili olduğum için oranın soğuk suları donmuş çeşmeleri iyi bilirim e arkadaşım eşin kahvehane işletiyorsa oradada öyle bi yer açabilir bence neden olmasın önemli olan müşteri toplamak kozmetik işine gelince hiç tavsiye etmem artık insanlar kozmetik ihtiyaçlarını kataloglardan karşılıyooo bence işyeri açmak yerine annemde çocuğuma bakar diyosan eşin ve sen beraber çalışın rahat edinn :) inşallah gönlünce olur hangi köydesin bu arada ?

Hasboğa diye bir köy var orada oturuyorum.suların donması bir şey değilde fare sorunu var.

inşallah istediğin gibi olur arkadaşım ne diyimm

Back
X