İyi demişBal yeseydin dolandırılmazdın” dedi.
Bal şifa ama gerçek bal şifa.5 kavanozu 100 liraya bal satılıyor ,gerçekten şeker vermeden bal üreten çok az.Olan da çok pahalı zaten .Bal sifadir kanser hastasina bile sifa olduguna sahit oldum
valla bakıyorsun yiyende aynı yemiyende arkadas hani kadın da yememis dikkat etmis 20 yasında durmuyor cokda sey yapmamak lazım demekki
Dediğim gibi beslenirseniz yaşlanmazsınız demiyor zaten kadın, sağlıklı olur sağlıklı yaşlanırsınız diyor. Nitekim 75 yaşında bu kadın ve kullandığı ilaç, devamlı olan bir rahatsızlığı yok.valla bakıyorsun yiyende aynı yemiyende arkadas hani kadın da yememis dikkat etmis 20 yasında durmuyor cokda sey yapmamak lazım demekki
vallahi hastalıgı varmı yokmu bilemiycem ama herkes de aynısı gecerli olmuyor yakınımda biri organik besinlerle yasayıp doga ile ic iceydi sonuc kanser oldu ..herseyin asırısı zarar yemede icmede tabiki ama cok da fazla dikkat etmek hayatı zindan etmek gibi..kadın surekli onu yeme zehir bunu yeme zehir diyor evde boyle biri olsa stresten erken yasta olurdum zaten:)Dediğim gibi beslenirseniz yaşlanmazsınız demiyor zaten kadın, sağlıklı olur sağlıklı yaşlanırsınız diyor. Nitekim 75 yaşında bu kadın ve kullandığı ilaç, devamlı olan bir rahatsızlığı yok.
vallahi hastalıgı varmı yokmu bilemiycem ama herkes de aynısı gecerli olmuyor yakınımda biri organik besinlerle yasayıp doga ile ic iceydi sonuc kanser oldu ..herseyin asırısı zarar yemede icmede tabiki ama cok da fazla dikkat etmek hayatı zindan etmek gibi..kadın surekli onu yeme zehir bunu yeme zehir diyor evde boyle biri olsa stresten erken yasta olurdum zaten:)
Olacaksa oluyor tabii, yakınınızın aile geçmişinde varsa bu hastalık veya yaşadığı yerde sorun varsa olmuştur, umarım iyileşir, buralarda da çoğu şey doğal, bizde doğal olanlarını alıp tüketiyoruz ama birkaç ay önce sürekli alışveriş yaptığım birinin eşinin kanser olduğunu öğrendim çok üzüldüm, köyde herkes kanser olmaya başladı dedi, oturduğu yeri araştırınca maalesef kurulan jeotermal santralları yüzünden kanser oranın arttığını gördüm, tarıma da etkisi oluyor insana da, yani biz doğal yiyoruz derken jeotermal santralları yüzünden risk altındayız.vallahi hastalıgı varmı yokmu bilemiycem ama herkes de aynısı gecerli olmuyor yakınımda biri organik besinlerle yasayıp doga ile ic iceydi sonuc kanser oldu ..herseyin asırısı zarar yemede icmede tabiki ama cok da fazla dikkat etmek hayatı zindan etmek gibi..kadın surekli onu yeme zehir bunu yeme zehir diyor evde boyle biri olsa stresten erken yasta olurdum zaten:)
Yok dedigim bal kg 1100 tlBal şifa ama gerçek bal şifa.5 kavanozu 100 liraya bal satılıyor ,gerçekten şeker vermeden bal üreten çok az.Olan da çok pahalı zaten .
İnsanların yaşadıkları talihsizlikten kendilerine prim çıkaran ve böylesine çirkinleşen insanlara denecek söz çok da yeri burası değil.Bal yeseydin dolandırılmazdın” dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?