Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mümkün mü? yapabilirmiyiz bilemiyorum. Sorumluluk duygusu öyle bir yüklenmişki genlerimize, bundan kurtulabilmek için bir kaç nesil gerekli belki de. Yada erkeklerimizi buna göre yetiştirmeliyiz:)
Mümkün mü? yapabilirmiyiz bilemiyorum. Sorumluluk duygusu öyle bir yüklenmişki genlerimize, bundan kurtulabilmek için bir kaç nesil gerekli belki de. Yada erkeklerimizi buna göre yetiştirmeliyiz:)
Alışkanlıklar zaman içerisinde genlere aktarılırmış. İlk çağlarda kadınların toplayıcı, erkeklerin avcı olmasından dolayı çoğu davranış genlerimize işlemiş. Bir belgesel de izlemiştim. Alışveriş sırasında kadınların alacakları ürüne dokunması, fiyatını kıyaslaması vb bu yüzdenmiş. Toplayıcılıktan kalma seçicilik yani...
Ben yetiştirme yani alışanlık kazandırmayla birçok şeyin değişeceğine inanıyorum. İnşallah oğlumu olursa da buna göre yetiştireceğim. Kral muamelesi yapıp şımartmak yerine sorumluluk almayı öğreteceğim...
Genlerini değiştirmek konusunda iyi şanslar diliyorum :) Yinede kadın duyarlılığının buna fazlaca izin vereceğini sanmam.
Alışkanlıklar zaman içerisinde genlere aktarılırmış. İlk çağlarda kadınların toplayıcı, erkeklerin avcı olmasından dolayı çoğu davranış genlerimize işlemiş. Bir belgesel de izlemiştim. Alışveriş sırasında kadınların alacakları ürüne dokunması, fiyatını kıyaslaması vb bu yüzdenmiş. Toplayıcılıktan kalma seçicilik yani...
Ben yetiştirme yani alışanlık kazandırmayla birçok şeyin değişeceğine inanıyorum. İnşallah oğlumu olursa da buna göre yetiştireceğim. Kral muamelesi yapıp şımartmak yerine sorumluluk almayı öğreteceğim...
Genlerini değiştirmek konusunda iyi şanslar diliyorum :) Yinede kadın duyarlılığının buna fazlaca izin vereceğini sanmam.
Kadın sanıldığı kadar sorumluluk sahibi değildir aslında. Bizlerse şöyle sanıyoruz, bizi yetiştiren zihniyetin sonucunda çıkmış bir fikir: Sorumluluk kadınındır ayrıntılar kadının işidir vs. Erkeğe yüklenen özellikleri değerlendirip değiştirmeye çabalamakatan ziyade, kendi hayatımıza ve "şimdiye" odaklanmalıyız görüşündeyim.
Bence olacak oğlunu nasıl yetiştireceğini düşünmeyi boşver kendin mutlu ol daha az sorumluluk alarak. Genlerimizde o kadar derin bir durum yok. Mutluluklar...
Bravo, herkesin söylemeye cesaret edemeyecegi yada farkinda olmadigi tespitler..
Kimi evli hanimlar, seve seve anne rolünü üstlenip,üzerine titriyor adamlarin
Kimisi de herkes kendi sorumlulugunu bilsin mantiginda devam ediyor ve erkekler muamaya düsüyor..
Bence asil egitim erkek evlat yetistirirken baslamali, sonradan alinan radikal kararlar erkege agir gelir..