Candida Mantarı Çözümsüz Değil!!

Diyetisyen Selin Akerik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
1
0
1
26
“Konumuz Candida Mantarı”

Merhaba kızlar ben Diyetisyen Selin Akerik,

Aramızda candida mantarıyla uğraşan, defalarca doktora gidip yine de tam çözüm bulamayan çok kişi var biliyorum. Tekrarlayan enfeksiyonlar, şişkinlik, sürekli tatlı isteği, ciltte garip döküntüler derken insanın hayat kalitesi bayağı düşüyor. Çoğumuz da “herhalde bu hep böyle devam edecek” diye düşünüyoruz…
Ama aslında öyle değil. Candida kesinlikle çözümsüz bir durum değil.
Burada en önemli şey, olaya yüzeysel bakmamak. Sadece anlık çözümlerle değil, neden ortaya çıktığını anlamak gerekiyor. Vücudumuz bir bütün, bu yüzden yaşadığımız stres, kullandığımız ilaçlar, bağışıklık dengemiz, hatta günlük alışkanlıklarımız bile bu süreci etkiliyor.
Candida ile uğraşırken çoğu kadın kendini yalnız hissediyor ama yalnız değilsiniz Benim gördüğüm en büyük hata, sorunun kaynağını aramadan sadece belirtileri bastırmaya çalışmak. Halbuki doğru yaklaşımla bu döngüyü kırmak mümkün.
Ben Kimim?
Ben Diyetisyen Selin Akerik. Fonksiyonel Tıp, İleri Fonksiyonel Tıp Beslenme ile ilgileniyorum, yani sadece kilo vermek değil; bağırsak sağlığı, hormon dengesi ve yaşam kalitesini bütün olarak ele alıyorum. Candida gibi uzun süren sorunlarda kişiye özel bir yol haritası oluşturmak en büyük farkı yaratıyor. Bu konuda çalıştığım kadın danışanlarımın hayatında birçok gelişme ve değişme katettik.
Eğer sen de “artık gerçekten çözüm bulmak istiyorum” diyorsan, bana ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…