Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba,
Smear testimde candida mantarı çıktı. Biraz uzunca bir süre bu hastalığı çekmiştim. Düzelmesi de zaman alıyor. Sorum şu, gebeliğe engeli olur mu? Candida olup ta hamile kalan var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
Bende de gardnerella çıktı 8 aylık evliyim sadece Bi kez gebe kaldım o da kimyasal oldu suan antibiyotik ve fitil kullanıyorum 3 ay geçti kalamadım dahaa
Arkadaşlar merhaba,
Smear testimde candida mantarı çıktı. Biraz uzunca bir süre bu hastalığı çekmiştim. Düzelmesi de zaman alıyor. Sorum şu, gebeliğe engeli olur mu? Candida olup ta hamile kalan var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
Henüz görüşmedik doktorumla ama internetten araştırdım. Kimi hamileliğe engel, kimi değil diyor. Bir de hemen giden bişey değil. Candida yaşayıp atlatmış arkadaşlarım, önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Henüz görüşmedik doktorumla ama internetten araştırdım. Kimi hamileliğe engel, kimi değil diyor. Bir de hemen giden bişey değil. Candida yaşayıp atlatmış arkadaşlarım, önerilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Bende candida olmuştum doktorum bana o ay hamile çalışmaları yapmamamı söylemişti düşük tehlikesinin olduğunu söylemişti mantar ve enfeksiyon düşürüyor bana fitil ve hap vermişti kullandım ve sonra sorun kalmadığını söyleyip tekrar başladım benim bide batmalarım falan da vardı yanma kaşıntı ne varsa ilk önce tedavini olup öyle düşünmelisin bence canım