canı sıkılan aşık

prensescagla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
33
6
1
Buraya üye olacak kadar sıkkın canım.. 3 yıldır sevgilim var.. bu zamana kadar 24saat mesajlaşmadan durduğumuz olmadı.. ben o ilgisiz davrandıkça ayrılıyorum.. ama onsuz olmaz bunu da biliyorum.. 24 saat geçmeden barışıyoruz.. ama artık eskisi gibi değil.. çok değiştik ikimiz de.. ben ilgili olmasını istedikçe odunlaşıyor.. galiba artık benden sıkıldı.. eskisi gibi olmak için ne yapmam gerek :( bu arada az önce yine ayrıldık :p

Bu benim lisedeki durumuma benziyor. Yaş kaç?
Benim vereceğim tavsiye değil de yapacağım yorum şu: Eski haline gelmez. Hatta daha kötüye gider. Maalesef yaşadım bunu ben. Ama sıkılan taraf bendim.

Benim devreler yandi sanirim:-).Her ilgisizlikte ayrilmayin ama konusarak cozmeye calisin.Calisiyor mu belki yogunluktan ilgilenemiyodur.
Bütün gün bilgisayarda :( konuşmaya başlayınca da sıkıldım diyor. Ayrılmak da istemiyor. Sevgili olalım ama günde 10 dk konuşalım istiyor. Ben de onu istemiyorum.

Bütün gün bilgisayarda :KK43: konuşmaya başlayınca da sıkıldım diyor. Ayrılmak da istemiyor. Sevgili olalım ama günde 10 dk konuşalım istiyor. Ben de onu istemiyorum.
Ihmal etme durumu var ozaman.Sıkılıyosa ayrilsin madem hem karnim doysun hem pastam dursunla olmuyo bu isler.Saksidaki cicek bile ilgi istiyo canim gunde 10 dk nedir allasen:KK12:

Buraya üye olacak kadar sıkkın canım derken neyin eziklemesini yapıyorsunuz? Buraya üye olmanın nesi yanlış ki?
İyi ki de canınız sıkkınmış yoksa sizin gibi yüce bir şahsiyetle nerede karşılaşabilirdik acaba?

Buraya üye olacak kadar sıkkın canım derken neyin eziklemesini yapıyorsunuz? Buraya üye olmanın nesi yanlış ki?
İyi ki de canınız sıkkınmış yoksa sizin gibi yüce bir şahsiyetle nerede karşılaşabilirdik acaba?
Ben o cümleyi nasıl fark etmemişim :o
Bir de yorum yaptım tüüü.
Biz buranın üyeleri olarak hiç sıkkın değiliz valla. Hatta o kadar mutluyuz ki Allaha şükür. P prensescagla

Biraz özletin kendinizi..
Ama kuserek degil az konusarak biraz mesafe koyarak
Evlenmeden bitirmeyin herseyi biraz o zamanada birakin..

Yaş 21 ikimizin de.. kötüye gitmesin ama biz evlenmek isteyen bi çiftiz :(
Madem ki buraya üye olacak kadar canın sıkkın, burda canının daha çok sıkılacağını bil.
Yorumum hala geçerli, evliliği falan düşünmeyin siz. Dedi dersin bir zaman sonra. Bir yere kadar dayanılıyor sonra herşey başa sarıyor tanımadığın biri haline geri geliyor.

Madem ki buraya üye olacak kadar canın sıkkın, burda canının daha çok sıkılacağını bil.
Yorumum hala geçerli, evliliği falan düşünmeyin siz. Dedi dersin bir zaman sonra. Bir yere kadar dayanılıyor sonra herşey başa sarıyor tanımadığın biri haline geri geliyor.

Dikkate alacağım teşekkür ederim :)

Buraya üye olacak kadar sıkkın canım.. 3 yıldır sevgilim var.. bu zamana kadar 24saat mesajlaşmadan durduğumuz olmadı.. ben o ilgisiz davrandıkça ayrılıyorum.. ama onsuz olmaz bunu da biliyorum.. 24 saat geçmeden barışıyoruz.. ama artık eskisi gibi değil.. çok değiştik ikimiz de.. ben ilgili olmasını istedikçe odunlaşıyor.. galiba artık benden sıkıldı.. eskisi gibi olmak için ne yapmam gerek :KK43: bu arada az önce yine ayrıldık :p

Genel ayrılıklarınız neden oluyor peki ?
Çok ayrılıp barışmakta yıpratıyor, soğutuyor

:KK53::KK15:
Ben o cümleyi nasıl fark etmemişim :eek:
Bir de yorum yaptım tüüü.
Biz buranın üyeleri olarak hiç sıkkın değiliz valla. Hatta o kadar mutluyuz ki Allaha şükür. P prensescagla
Bir Prensesin derdine derman olmaya çalışırken dikkat edememişsindir.her babayiğide nasip olmayacak bir şerefe nail oluyoruz ya ondandır:KK54:

Her problemde kendinden ayrılan birinden soğuması gayet normal değilmi sizcede? yaşınızı bilmiyorum ama henüz olgunlaşma sürecine yeni geçtiğiniz belli. Sevgilinizde olgunlaştıkça ilişkinin saçmalığını anlamaya başlamış. 24 saat konuşmanıza lafım yok, vay ilgilenmedin diye zırt pırt ayrılmanıza var.Ayrılmak yerine ilgisini tekrar kazanmak için yapılıcak 659959 tane şey varken ayrılmak? Bence sizinde biraz olgunlaşmanız lazım.

Back
X