Canı yansın istiyorum.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Merhaba hanımlar, iyi günler.
Ben sabırlı bir insanım çoğuna gore hatta çok çok sabırlı biriyim. Bir insanın hatalarını yüzüne vurmamak için çok sabrederim hatta çoğuna gore kendimi kullandiririm. Hep iyi niyet gösterir kimse üzülmesin derim. Kimse üzülmesin ama ben uzuleyim. Kimse kırılmasın diye ben kirilayim. Çünkü bana bir şey olmaz, ben güçlüyüm demi.
Ama çok hata yapmisim kızlar, çok.

Konu detaylarina girmeyecegim zira sigmaz buraya anlatmaya calissam. Anlatacak, olayları baştan yaşayacak gücüde kendimde bulmuyorum zaten.

Sadece şunu sormak istiyorum. Sizin iyi niyetinizi, sağlığınızı, saflığınızı kullanan. Sizi sinir hastası eden, özgüveninizi zedeleyen, hic dusunmeden kandiran birine karşı nasıl davranirsiniz?
Hayatımızda çıkardınız ama hala zarar veriyor, hala incitiyor sizi. Hala onun yüzünden konuşuyorlar hakkınızda.
Siz bu insanin canini yakmaya mi calisirsiniz Allaha havale edip susar misiniz?
İçimde Allah korkusu olduğundan sustum. Ama artık sabrim taştı. Kimseye anlatamıyorum. Sağlıklı değilim artık. Psikolojim bozuldu. Özgüvenim kalmadı. Kafayı yiyeceğim. Canı yansın istiyorum. Ve canı nasıl yanar çok iyi biliyorum. Ne yapmalıyım nolur söyleyin..

Artık sabretmek susmak istemiyorum. Canı yansın istiyorum, benim kadar yanmaz belki ama bir nebze de olsa odesiriz belki diyorum. Ama vicdanım rahat olur mu bilmiyorum. Günaha mi girerim diyorum.
Ve hala saçma sapan ince dusunuyorum. Off.

Zaman zaman ben de birilerinin canı yansın istesem de kendi kendimi telkin edip bu can yakma isteğinden vazgeçiyorum. Ben daima Allah'a a havale ettim öyle insanları ve hallerine acıdım. Çünkü ben canını yakmaya kalksam sadece onun canı yanmaz, çevresindekilerin de yanar. Tersim fazla pis olduğu için kimse bunu yaşasın istemem. Ben olsam uğraşmam dediğim gibi.

Biricisi insan kendini bu kadar ezdirmemeli. Karsindaki insana bi al su silah öldür beni dememmissiniz. insan once kendini dusunmeli birakin onlarda kendilerini dusunsun. Simdi susup susumamanin bir manasi kalmamis. Ama en iyisi susmak ve hic adini anmamak. Zamanla cikarirsin hayatindan.

Peki vicdanım rahat olur mu ? Kendimi kötü hissederim kesin ama ..

Neden rahatsız olacak ki vicdanın, durduk yere birine hadi kötülük yapayım demiyosun ki, ben kötü hissetmem ödeşmek bu vicdanım zerre rahatsız olmadı şimdiye kadar

Merhaba hanımlar, iyi günler.
Ben sabırlı bir insanım çoğuna gore hatta çok çok sabırlı biriyim. Bir insanın hatalarını yüzüne vurmamak için çok sabrederim hatta çoğuna gore kendimi kullandiririm. Hep iyi niyet gösterir kimse üzülmesin derim. Kimse üzülmesin ama ben uzuleyim. Kimse kırılmasın diye ben kirilayim. Çünkü bana bir şey olmaz, ben güçlüyüm demi.
Ama çok hata yapmisim kızlar, çok.

Konu detaylarina girmeyecegim zira sigmaz buraya anlatmaya calissam. Anlatacak, olayları baştan yaşayacak gücüde kendimde bulmuyorum zaten.

Sadece şunu sormak istiyorum. Sizin iyi niyetinizi, sağlığınızı, saflığınızı kullanan. Sizi sinir hastası eden, özgüveninizi zedeleyen, hic dusunmeden kandiran birine karşı nasıl davranirsiniz?
Hayatımızda çıkardınız ama hala zarar veriyor, hala incitiyor sizi. Hala onun yüzünden konuşuyorlar hakkınızda.
Siz bu insanin canini yakmaya mi calisirsiniz Allaha havale edip susar misiniz?
İçimde Allah korkusu olduğundan sustum. Ama artık sabrim taştı. Kimseye anlatamıyorum. Sağlıklı değilim artık. Psikolojim bozuldu. Özgüvenim kalmadı. Kafayı yiyeceğim. Canı yansın istiyorum. Ve canı nasıl yanar çok iyi biliyorum. Ne yapmalıyım nolur söyleyin..
Karsidakini degistiremezsin ilk once kendine bak insanlar kendini kullandirdigini dusunuyorlarsa bi dūsūn

Hani şöyle söyleyeyim bunu saklamak için çok çaba gosterdigi bir şey. İnsanlar tarafından ogrenildiginde kesinlikle onunda özgüveni sarsılacak. Eminim buna. Yolda bile rahat yürüyemez belki. Şeytan diyor biraz abart şöyle herkese. Çok kötü düşünceler var aklımda ama işte. Off
Canını yakacak seyi biliyorsunuz siz, nedir peki bu? Yani belki de gercekten söylenmemesi gereken bir şeydir

Ben onun hakkında kötü düşünmem, iyi de düşünmem. Allaha havale eder geçerim. Kafamdan da silerim, dünyada öyle bir insanla bir saniyemi bile gecirmedigimi yazarım kafama. Etrafa kulaklarını kapatmak lazım bu durumlarda, insanlar ne derse desin ne düşünürse düşünsün Allah her şeyi görüyor.Herkes yaptığının karşılığını alacak elbet. Bu bilinçle susup yaşama devam etmek lazım. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz. Ama kötü düşünüp de sen de onların hakkına girme, boşver..

Neden rahatsız olacak ki vicdanın, durduk yere birine hadi kötülük yapayım demiyosun ki, ben kötü hissetmem ödeşmek bu vicdanım zerre rahatsız olmadı şimdiye kadar

Ya ben de bunu yapmak istiyorum ama yapamıyorum.. canım çok yandığında karşı atak yapamıyorum en fazla hiç olm

Ya ben de bunu yapmak istiyorum ama yapamıyorum.. Canım çok yandığında en fazla duvar örüp, hiç yokmuş gibi davranabiliyorum , yani komple limanı yakıyorum. çok güçlü bir şekilde yapıyorum ama içimde birikiyo hep, neden yaparsam ben huzursuz olurum, bana yakışmaz, evet hakediyolar.. aynı dilden konuşacaksın karşıdakinin anladığı şekilde ama bana yük oluyo

Hani şöyle söyleyeyim bunu saklamak için çok çaba gosterdigi bir şey. İnsanlar tarafından ogrenildiginde kesinlikle onunda özgüveni sarsılacak. Eminim buna. Yolda bile rahat yürüyemez belki. Şeytan diyor biraz abart şöyle herkese. Çok kötü düşünceler var aklımda ama işte. Off

O zaman sizin canınızı ne kadar yaktıgıyla alakalı bunu söylemeniz. Sizin de aynı derecede özgüveniniz sarsılıyor mu? Söylediginizde sonu nereye varır kestirebiliyor musunuz?

Yahut bunu söylemekle de tehdit edebilirsiniz, beni rahat bırakın yoksa herkese söylerim gibi bu da ise yarayabilir

Ya ben de bunu yapmak istiyorum ama yapamıyorum.. canım çok yandığında karşı atak yapamıyorum en fazla hiç olm

Ya ben de bunu yapmak istiyorum ama yapamıyorum.. Canım çok yandığında en fazla duvar örüp, hiç yokmuş gibi davranabiliyorum , yani komple limanı yakıyorum. çok güçlü bir şekilde yapıyorum ama içimde birikiyo hep, neden yaparsam ben huzursuz olurum, bana yakışmaz, evet hakediyolar.. aynı dilden konuşacaksın karşıdakinin anladığı şekilde ama bana yük oluyo
Aynen beni tarif ettin, kötü düşünceyebile geçemiyorum o kişi hakkında. Izin vermiyor beynim, sus boşver diyor sanki birisi içimden. En iyisi de bu zaten bence. Karsindakiyle aynı dilden konuşunca ondan bir farkın kalmıyor ki. Sana ters gelen bir şeyi sen de yapmış oluyorsun.

Back
X