Canı yansın istiyorum.

Aynı beni anlatmışsın sanki bende senin gibiyim karakter olarak .
Canım gerçekten çok yandı .
Dostum dediğim insan arkamdan demediği hakaretleri bırakmadı , sevgilimde bile gözü varmış düşün .
Bunları tabi arkadaşlık bitince öğrendim .
Ben hiç bir şey yapmadım çünkü uğraşsam ne olur ki ?
Çok sevdiğim bi söz var ;
Uzun zaman önce asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim . Her ikinizde çamur içinde kalırsınız ancak domuz bundan keyif alır ..
Ben kendimi herkesten soyutladım . Kimseye güvenmiyorum inanmıyorum .
Sevgilim var onunla muhabbet ediyoruz zaman geçiriyoruz .
Canım sıkılınca annemle çıkıyorum dışarı .
Mis gibi valla kafam rahat .

Aynı beni anlatmışsın sanki bende senin gibiyim karakter olarak .
Canım gerçekten çok yandı .
Dostum dediğim insan arkamdan demediği hakaretleri bırakmadı , sevgilimde bile gözü varmış düşün .
Bunları tabi arkadaşlık bitince öğrendim .
Ben hiç bir şey yapmadım çünkü uğraşsam ne olur ki ?
Çok sevdiğim bi söz var ;
Uzun zaman önce asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim . Her ikinizde çamur içinde kalırsınız ancak domuz bundan keyif alır ..
Ben kendimi herkesten soyutladım . Kimseye güvenmiyorum inanmıyorum .
Sevgilim var onunla muhabbet ediyoruz zaman geçiriyoruz .
Canım sıkılınca annemle çıkıyorum dışarı .
Mis gibi valla kafam rahat .
cok guzel anlatmissiniz bende sixin gibiyim hstta ayni seyi yaptim soyutladim kendimi hetseyden dogru mu bilmem ama.allaha havale ettim .allahim gostersin

Artık sabretmek susmak istemiyorum. Canı yansın istiyorum, benim kadar yanmaz belki ama bir nebze de olsa odesiriz belki diyorum. Ama vicdanım rahat olur mu bilmiyorum. Günaha mi girerim diyorum.
Ve hala saçma sapan ince dusunuyorum. Off.
Elinden geleni ardına koyma. Bütün kozlarını oyna . niye sen uzuluyormussun da varsın onlar kirilmasinmis. Bu iyk niyet sadece anneye babaya gösterilir . ki öyle durumlar görüyoruz ki kimi zaman bazı anneler babalar bile kötülüğü hakediyo. O yüzden sabir falan çok yersiz. Elinden ne geliyosa yap . o uzulmeli sen değil

Merhaba hanımlar, iyi günler.
Ben sabırlı bir insanım çoğuna gore hatta çok çok sabırlı biriyim. Bir insanın hatalarını yüzüne vurmamak için çok sabrederim hatta çoğuna gore kendimi kullandiririm. Hep iyi niyet gösterir kimse üzülmesin derim. Kimse üzülmesin ama ben uzuleyim. Kimse kırılmasın diye ben kirilayim. Çünkü bana bir şey olmaz, ben güçlüyüm demi.
Ama çok hata yapmisim kızlar, çok.

Konu detaylarina girmeyecegim zira sigmaz buraya anlatmaya calissam. Anlatacak, olayları baştan yaşayacak gücüde kendimde bulmuyorum zaten.

Sadece şunu sormak istiyorum. Sizin iyi niyetinizi, sağlığınızı, saflığınızı kullanan. Sizi sinir hastası eden, özgüveninizi zedeleyen, hic dusunmeden kandiran birine karşı nasıl davranirsiniz?
Hayatımızda çıkardınız ama hala zarar veriyor, hala incitiyor sizi. Hala onun yüzünden konuşuyorlar hakkınızda.
Siz bu insanin canini yakmaya mi calisirsiniz Allaha havale edip susar misiniz?
İçimde Allah korkusu olduğundan sustum. Ama artık sabrim taştı. Kimseye anlatamıyorum. Sağlıklı değilim artık. Psikolojim bozuldu. Özgüvenim kalmadı. Kafayı yiyeceğim. Canı yansın istiyorum. Ve canı nasıl yanar çok iyi biliyorum. Ne yapmalıyım nolur söyleyin..

Ben olsam, adalet yerini bulsun diye çok iyi bir avukat bulup yasal yollara başvururdum. Sizi bu kadar üzdüyse hukuki bir karşılığı vardır diye tahmin ediyorum. Hem de günah mı değil mi stresiniz olmaz.

Kızlar yaptım. Hemde öyle bir şey yaptım ki.
Ne yalan ne iftira herşeyi ortaya serdim sadece... Artık onlar düşünsün.
Direk aradı az önce. Tutuştular. Daha beter olsunlar

Susmak bazen iyi olmuyor.
Bir kere yanar canım susarım iki kere yanar susarım ama 3. De ona fırsat vermem.

Az çok biliyorum seni yorumlardan konularından.
Vicdanın rahat edecekse canını yak.
Ama senin de canın bu kadar yanmasa buraya konu açmazdın degi mi?

Psikolojini bozacak kadar ileri gittiyse hak etmiş demektir.

Edit. Ara sayfaları okumadan dalınca böyle oluyor. Neyse :KK53:
Yapmissin tebrikler ben de yapmandan yanaydım :KK53:

Ben olsam kendi kerizligime kizardim sadece. Kendimi kullandirdim karsi tarafa ne yapayim diyosun, karsiya ne yapacaksin kendine kiz sen. Koca kadin iyi niyetini kimseye kullandirmamali ben niye boyle seyler yapiyorum diye bi sor bakalim ne bileyim

Canımı yakan kim olursa olsun Hayatımdan ama bir cirpirda ama zamanla cikartirdim.Ve öyle de yaptım.Canımı yakan arkadaşlarım ile arama mesafe koydum,kimi ile kestim muhabbeti.Canını yakan eşimin ailesini hayatimdan uzaklastirdim.Hala kendi yaralarimi iyileştirmeye, hasarlarimi tamir etmeye çalışıyorum.İnanın şuan bir nebze de olsa iyiyim,zamanla daha iyi olacağım İnşallah.İlk başlarda çok saydim,sovdum.Ama simdi Rabbime havale ettim elbet bende duyacagim birgün yasattiklarini yasadiklarini

ben hıııcc takmam
cunku bılırım kı bıgun belasını bulacaktır kımsenın ahı uzuntusu kalp kırıklıgı kımsenın yanına kalmaz
cıddıye alıp uzuldugune degmez kotu pis seylerı hayatından cıkarman buyuk temızlıktır rahatla ve hıc dusunme ınankı belasını bulur
bırak allahından bulsun o daha ıyı bela verıyor :)

Düşündüm durdum yapmasamiydim diye. Ama dibine kadar hakketti. Bana ne yazdı biliyor musunuz ? "
Hayatta beklemezdim senden bunu. Çok hatam oldu benim biliyorum, bunu da hakettim ama bunu yapacağını hiç düşünmedim.."

Beni hala o eski 15 yaşında ki çocuk sanıyor. Ne kadar üzülse de sesini çıkaramayan saf ceylin sanıyor.
Eğer günaha girdiysem Allah affetsin ama içim bir nebzede olsa rahatladı. Uğraşma sırası onlarda..

Back
X