Canım ablam :/

sanalkoalawoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
34
18
3
35
Selam güzel bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Sizlere danışmak istediğim bir konu var benden 4 yaş büyük ablam var epilepsi rahatsızlığı artı psikolojik olarak içe kapanıklık ve psikolojik başka sorunları VS var.. Şu hayatta hiçbir günahı yoktur bilerek isteyerek Ömür boyu hep hastalık ilaç ile uğraştı buna isyanım yok haşa, elbette halimize bin şükür... Derdim şu ki benim bir ablam daha var ben ve o ablam ileride evlendiğimizde (onun şu an hayatında var biri) benim canım ablam üzülür diye içim içimi yiyor.. Acaba hiç evlenmeyip ablamla ömür boyu yaşasam mı ki onun üzülmesini hiç istemiyorum ona feda ederim ömrümü yeter ki o üzülmesin zaten ömür boyu hastalık ile uğraştı 😌...mesela Sevgilisi olan ablamın erkek arkadsı ailemizle tanışmaya gelince ablamın uzaktan bakması beni kim alır ki demesi içimi parçaladı.. Siz olsanız ne yaparsınız... Ablam psikolojik olarak yuva kuramaz bizlerle olması gerekiyor. Çok teşekkür ediyorum.

Neden yuva kuramaz? Benim annem de sara hastasi. Gayet de yuvasi var 4 tane cocugu 3 de torunu var.
Ablana da boyle yansitma. Gayet yuva kurup mutlu olabilir. Neden boyle karamsarsin? Hayatindaki ablanin hastaligini bilmiyor mu?

Benimde çevremde çok var bu örnek ama ablam sadece bu hastalık değil psikolojik olarak ağır tedaviler geçirdi en büyük sebep bu çocukluktan gelen psikolojik sorunlar vardı yoksa bizimde aynı hastalıkta komşular var. :/ ki hep ben tam tersi senin de yuvan olacak derim hep desteklerim hiç yansıtmam :/

Tıp şizofrenik vakalara bile bir çare buluyor.

Bipolar hastalarını tedavi ediyor da sizin ablaniz mi çaresiz.

Bence değil.

Benim görümcem bipolar hastası. Hiç de kimse anlamaz hasta olduğunu. Kapı gibi 2 tane kız evladı var.

Ablam bundan 4 yıl önce bir ilaç yüzünden ağır psikolojik tedavi gördü sonra daha yeni bu sene bipolar teşhisi kondu uyku ilaçları artı hap tedavisi gördü. Şimdi daha iyi bin şükür ama çocukluktan beri koruyucu yetiştiği için annemden kopamıyo ne bileyim o benim canım o mutlu olsun da

Ablaniz kac yasinda?siz de ona uygun aday var mi cevrenize bakin.sizn desteginizle evlenir ve surdurebilir.siz de tabiki evlenin yigeni olursa onun la vakit gecirir daha kolay toparlayabilir belki.

Neden yuva kuramasın ki canım benim?
Her insanın farkli hastalıkları olabilir,ve ya evlendikten sonra hastalanabilir. Düşmez kalkmaz bir Allah.
Ablana cok duskunsun anladıgım,evlenisen birgun onu da yanına alırsın 😍😍
Neden sen evlenmeyesin ki?
O da evlenir sende.

Çok düşkünüm dün öbür ablama hediye geldi sevgilisinden o bana gelmez hediye bildim dedi bende daha yeni ona hediye siparişi ettim ki mutlu olsun diye... Sürpriz yapıcam ona 😌 inş o benden çok daha fazla mutlu olsun şu hayatta

Ablaniz kac yasinda?siz de ona uygun aday var mi cevrenize bakin.sizn desteginizle evlenir ve surdurebilir.siz de tabiki evlenin yigeni olursa onun la vakit gecirir daha kolay toparlayabilir belki.
28 yaşında ablam.. Görevim nedeniyle yılın belli dönemleri yanında olabiliyrum haklısınız teşekkür ediyorum

Çok düşkünüm dün öbür ablama hediye geldi sevgilisinden o bana gelmez hediye bildim dedi bende daha yeni ona hediye siparişi ettim ki mutlu olsun diye... Sürpriz yapıcam ona 😌 inş o benden çok daha fazla mutlu olsun şu hayatta
Ne güzel işte. Masallah. Mutlugunuz daim olsun inşallah 🙏😍

Hepimizin çok teşekkür ediyorum peki evlenme konusunda siz olsaydınız benim gibi çok ince ayrıntı düşünür müydünüz bu konuda teşekkür ediyorum 😊
Düşünmezdim canım. Benimde kızkardeşim var. Elhamdülillah sağlığı yerinde,ben evlenince biraz boşluğa düştü. Cani da sıkılıyor. Geliyor evimde kaliyor,yardim ediyor bana temizlik vs. Inan boyle dusunmeni gerektircek bir durum yok. Ablanda evlenir yani. Ilaclarini aliyor tedavi goruyor. Sonucta akıl sağlığı yerinde. O kendini biraz ice kapatmış. Aç onu. Tak koluna gezin :)

Selam güzel bayanlar nasılsınız umarım iyisinizdir.. Sizlere danışmak istediğim bir konu var benden 4 yaş büyük ablam var epilepsi rahatsızlığı artı psikolojik olarak içe kapanıklık ve psikolojik başka sorunları VS var.. Şu hayatta hiçbir günahı yoktur bilerek isteyerek Ömür boyu hep hastalık ilaç ile uğraştı buna isyanım yok haşa, elbette halimize bin şükür... Derdim şu ki benim bir ablam daha var ben ve o ablam ileride evlendiğimizde (onun şu an hayatında var biri) benim canım ablam üzülür diye içim içimi yiyor.. Acaba hiç evlenmeyip ablamla ömür boyu yaşasam mı ki onun üzülmesini hiç istemiyorum ona feda ederim ömrümü yeter ki o üzülmesin zaten ömür boyu hastalık ile uğraştı 😌...mesela Sevgilisi olan ablamın erkek arkadsı ailemizle tanışmaya gelince ablamın uzaktan bakması beni kim alır ki demesi içimi parçaladı.. Siz olsanız ne yaparsınız... Ablam psikolojik olarak yuva kuramaz bizlerle olması gerekiyor. Çok teşekkür ediyorum.
Sen ne güzel bir kardeşsin 😍 Allah ablalarının da senin de yolunu bahtını açık eylesin

Allah gonlune gore versin seninde ablaninda ins ama evlensin duzgun bi insan olursa esi sizde destek olursunuz sartlar ona gore duzenlenir illaki bi yol bulunur oda mutlu olur sizde hayatta olumden baska herseye care var

Tabi ki evlenmelisin. Kendini feda edecek bir durum yok. Evlensen bile her zaman birlikte olabilirsiniz.
Allah ablana şifa versin. Herşey psikoloji de. Ona biraz pozitif bakmayı öğret. Kim dört dörtlük ki bu hayat da.

Psikolojik hastalıklar ilaç ve destek ile biryere kadar toparlıyor.
Belki de evlenir hiç belli olmaz.
Hayat sürprizlerle dolu.
Herşeyin Hayırlısı olsun.
Evlenseniz bile yakın oturursunuz.
Allah'ım şifalar versin

Ben de çok ağır psikolojik bir hastalık geçirdim. Çok daha ağırdı. Terapi bana çok iyi geldi. İlaçları bıraktım. Ablanızın bir terapistle düzenli görüşme imkanı var mı? Yani bana çok umutsuz bakıyorlardı ama dediğim gibi bir terapist tüm hayatını değiştirebilir. Umarım ablanız çabucak iyileşir.

Back
X