• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım acıyor...sanki akan her yaş bendeki benden götürüyor...

emremecem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
39
0
96
İzmir
nasıl tarif edilir yada nasıl anlatılır bilmiorum ama...arkadaşsızlığın dostsuzluğun ihtiyacını şuan okadar hissediorum ki...canım acıyor ama anlatamıyorum...boğazımda düğümleniyor gözyaşlarım...çok seviorum bir o kadar canım yanıyor....sanki ilişkide sessiz çığlıklar yükseliyor...birden bire düzgün giden bir ilişki nasıl olurda böyle olur bilmiorum..ama bildiğim tek şey onun sevgisinden şüphe etmeye başladım ve buda canımı yakıyor...

Canım ne yazik ki aynı duygulari ben de yaşadım ve çok uzun süre acı çektim,lütfen sabırlı ol, elindekiler için dua et, eminim sonunda hayatın düzene girecektir, herşeyin başı tevekkül...:nazar:

Canım ne yazik ki aynı duygulari ben de yaşadım ve çok uzun süre acı çektim,lütfen sabırlı ol, elindekiler için dua et, eminim sonunda hayatın düzene girecektir, herşeyin başı tevekkül...:nazar:

insaallah :( ama mutluluk bana uzak canım... Ben 5 yıllık bi evlilik ardından 1yıl önce bosanıp baba evine döndum 4yasındakı kızımla :( ve suan ki iliskimde cok mutluydum ama ne oldugunu anlamadgm bir sogukluk hissediyorum "o her nekadar sana oyle geliyo yok bisey "desede :(

bu yaşadıklarını bende şuan yaşıyorum içime atarak yaşıyorum bazen içime akıtıyorum bazen düşünürken gözlerim doluyo bazen de nefesim kesilene kadar ağlıyorum bana yaptığı haksızlık bennim ona hiç bir şey yapmama rağmen ilişmizi mahfedip attı beni bi köşeye ne emekler vermiştim ne çok sevmiştim değer vermiştim allahıma sığınıyorum rabbim sabır versin bana ve benim gibi olanlara çok zor bi acı ruh gbiyim bi yandan onu severken bi yandan bana attığı kazığın içimde mucadelesini vermek savaşmak çok zor geliyo ben bunu hak etmedim şuan ayrımıyız bilmem belli değil ama haytını değiştirmak istiyormuş halen arıyo ben ne yapıyorum ona karşı koyamıyorum acıyorum telefonunu ondan istediğim sadece susması susması sussun canımı dahada yakmasın ben bu aşkın bedelini ödüyorum zaten :14::43:tek bildiğim onu halen çok seviyorum

bu yaşadıklarını bende şuan yaşıyorum içime atarak yaşıyorum bazen içime akıtıyorum bazen düşünürken gözlerim doluyo bazen de nefesim kesilene kadar ağlıyorum bana yaptığı haksızlık bennim ona hiç bir şey yapmama rağmen ilişmizi mahfedip attı beni bi köşeye ne emekler vermiştim ne çok sevmiştim değer vermiştim allahıma sığınıyorum rabbim sabır versin bana ve benim gibi olanlara çok zor bi acı ruh gbiyim bi yandan onu severken bi yandan bana attığı kazığın içimde mucadelesini vermek savaşmak çok zor geliyo ben bunu hak etmedim şuan ayrımıyız bilmem belli değil ama haytını değiştirmak istiyormuş halen arıyo ben ne yapıyorum ona karşı koyamıyorum acıyorum telefonunu ondan istediğim sadece susması susması sussun canımı dahada yakmasın ben bu aşkın bedelini ödüyorum zaten :14::43:tek bildiğim onu halen çok seviyorum

seni çok iyi anlıyorum ama benim ilişkide tek bir fark var benimkiyle hala konuşuorum hala beraberim ama bilmediğim anlamadığım garip bi soğukluk hissediyorum :(

Back
X