- 2 Kasım 2018
- 18
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Jadeit3434
Merhabalar 3.5 yillik iliskim vardi. Yillardir anksiyete tedavisi goruyorum son 1 yilda duzelmistim. Tabi erkek arkadasimi cookkkk yiprattim bagitmalar gereksiz kiskanma bazen hakaret. Cunku eski iliskilerde yasadiklarim beni guvensiz anksiyeteli ozguvensiz hale getirmisti. En ufak seye sinirlenir hale gelmistim. İstemeden yaptim inanin herseyi. Onun icin duzenli terapilere ve psikiyatrik tedaviye basladim bitirdim. Ancak son zamanlarda eskisinden az olmasina ragmen arada kirici oluyordum ses yukseltmele vs. Cok uyardi ama maalesef yaptim. 18 gundurde onu kaybettim. Seviyor ama mantigi artik beni istemiyor. Bende onu cok seviyorum 18 gundur can cekisiyorum. Hatalarimi gec anladim. Bir dedigimi iki etmeyen hic guven sarsmayan insandi. Uzakta yasiyoruz yasiyoruz mecburen atamalar meslekler farkli sehirlerdeyiz. Beni unutmak icin calistigi yerden ilgi gosteren biri ile 2 gun bikac yazismasi olmus o yazmis bu cevaplamis olmayacagini anlayinca istemiyorum demis silmis. Unutmak zorundayim unutmak icinde ne gerekiyorsa yaparım diyor.o da kotu bende. Kiskancliktan canim yaniyor. Bakanlardan kiskanirken bakann biriyle kafa dagitmaya calismasi canimi yakiyor coook uzun oldu ama bana ne önerirsiniz ? soylemese haberim olmazdi Sizce bu ihanet mıdır cok merak ediyorum ne yaptigini ne ettigini basa basa donmeyi