- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Daha önce burada konu açmıştım ''Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam'' diye. bir çoğunuz destek verdi bana. Allah razı olsun ama benim canım öylesine yanıyor ki. Tarifi imkansız. Delicesine seviyorum ben bu adamı tam 9.5 aydır sadece o oldu benim için. Ondan bir başkasına dönüp bakmadım bile. Geçici bir heves olduğunu düşünüyorsa eğer bu zamana kadar anlamalıydı öyle olmadığını. Her şey den herkesten çok sevdim. Yeri geldi uzaktan baktım. yanımdan geçerken kokusunu çektim hep içime. bir sürü resmi var bende hepside kendi çektiklerim. ona fark ettirmemeye çalışarak gizlice. birde ses kaydı var. ne zaman özlesem sesinin tınısını dinlediğim. eskiden en azından haftada 3 kez görüyordum ama şimdi ise okullar tatil sadece özlemek ile kalıyorum. tek avuntum resimleri. unutursun aman ne olcak diyenler oldu çevremde ama unutamadım unutamıyorum sanki ben istemem unutmayı ama olmuyor. üniversitenin başlamasına bile daha 62 gün var. dün gece bir karar verdim. unutmalıyım artık unutama sam bile vazgeçmeliyim bu adamdan. beni daha fazla tüketmeden her gün daha fazla bitirmeden...
en iyisi bu canım senin için sen elinden geleni yaptın gerisi onda üzülme senin canından daha kıymetli bişey yok biz kadınlar ne zaman mutlu olcaz yazık bize
]
Daha önce burada konu açmıştım ''Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam'' diye. bir çoğunuz destek verdi bana. Allah razı olsun ama benim canım öylesine yanıyor ki. Tarifi imkansız. Delicesine seviyorum ben bu adamı tam 9.5 aydır sadece o oldu benim için. Ondan bir başkasına dönüp bakmadım bile. Geçici bir heves olduğunu düşünüyorsa eğer bu zamana kadar anlamalıydı öyle olmadığını. Her şey den herkesten çok sevdim. Yeri geldi uzaktan baktım. yanımdan geçerken kokusunu çektim hep içime. bir sürü resmi var bende hepside kendi çektiklerim. ona fark ettirmemeye çalışarak gizlice. birde ses kaydı var. ne zaman özlesem sesinin tınısını dinlediğim. eskiden en azından haftada 3 kez görüyordum ama şimdi ise okullar tatil sadece özlemek ile kalıyorum. tek avuntum resimleri. unutursun aman ne olcak diyenler oldu çevremde ama unutamadım unutamıyorum sanki ben istemem unutmayı ama olmuyor. üniversitenin başlamasına bile daha 62 gün var. dün gece bir karar verdim. unutmalıyım artık unutama sam bile vazgeçmeliyim bu adamdan. beni daha fazla tüketmeden her gün daha fazla bitirmeden...
en iyisi bu canım senin için sen elinden geleni yaptın gerisi onda üzülme senin canından daha kıymetli bişey yok biz kadınlar ne zaman mutlu olcaz yazık bize
]
en azından tek tesellim ben elimden geleni yaptım diyebilmek canım hatta elimden gelenin fazlasını bile yaptım ben
en azından tek tesellim ben elimden geleni yaptım diyebilmek canım hatta elimden gelenin fazlasını bile yaptım ben
gerisi ona kalmış onun vicdanına hiç bişey senden daha önemli kıymetli değil bunu unutma sende mutlu olmayı hak ediyorsun alışmaya calış en iyisi bu
en azından deneyeceğim canım sağol desteklern için :)gerisi ona kalmış onun vicdanına hiç bişey senden daha önemli kıymetli değil bunu unutma sende mutlu olmayı hak ediyorsun alışmaya calış en iyisi bu
hoca biliyor mu bunu peki yani konuştun mu onla ?
Aşk öldü sevgili..!!!
Aşk öldü.
Sevgi üzerine yazdığım tüm cümleler yok oluyor birer birer.
Gözün aydın sevgili bıraktım seni ruhumdan...!!
Özgürsün artık çekil git düşlerimden ,
çık git beynimden.De ki aşk öldü.
hemde ne kara sevdakara sevdaya tutulmuşsun sen :44:
gencecik kızsın,eminim güzelsin de...karşındaki insan da genç,bu kadar ilgiye muhakkak aklı karışır,gülümser vs..
bence bunlardan umutlanmamalısın,belli ki istemiyor.kendini daha fazla yıpratma.
o belli ki seni sadece öğrencisi olarak görüyor,evet orası lise değil ,istese olabilirdi ama istememiş işte.arada profesyonelce bir
mesafe kurmaya çalışıyor.
önceki konunu okudum,arkadaşlarının,kardeşinin söylediklerini..
bence onlar da öyle görmek istediklerinden o şekilde yorumluyor,sana bakarken gözlerinin içi gülmesi,kıvırtarak yürüdün diye sert
bakması vs...
inşalah tek istediğim unutmak zatenen fazla 2 sene veriyorum sana unutacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?