- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Daha önce burada konu açmıştım ''Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam'' diye. bir çoğunuz destek verdi bana. Allah razı olsun ama benim canım öylesine yanıyor ki. Tarifi imkansız. Delicesine seviyorum ben bu adamı tam 9.5 aydır sadece o oldu benim için. Ondan bir başkasına dönüp bakmadım bile. Geçici bir heves olduğunu düşünüyorsa eğer bu zamana kadar anlamalıydı öyle olmadığını. Her şey den herkesten çok sevdim. Yeri geldi uzaktan baktım. yanımdan geçerken kokusunu çektim hep içime. bir sürü resmi var bende hepside kendi çektiklerim. ona fark ettirmemeye çalışarak gizlice. birde ses kaydı var. ne zaman özlesem sesinin tınısını dinlediğim. eskiden en azından haftada 3 kez görüyordum ama şimdi ise okullar tatil sadece özlemek ile kalıyorum. tek avuntum resimleri. unutursun aman ne olcak diyenler oldu çevremde ama unutamadım unutamıyorum sanki ben istemem unutmayı ama olmuyor. üniversitenin başlamasına bile daha 62 gün var. dün gece bir karar verdim. unutmalıyım artık unutama sam bile vazgeçmeliyim bu adamdan. beni daha fazla tüketmeden her gün daha fazla bitirmeden...
Aşk öldü sevgili..!!!
Aşk öldü.
Sevgi üzerine yazdığım tüm cümleler yok oluyor birer birer.
Gözün aydın sevgili bıraktım seni ruhumdan...!!
Özgürsün artık çekil git düşlerimden ,
çık git beynimden.De ki aşk öldü.
Aşk öldü.
Sevgi üzerine yazdığım tüm cümleler yok oluyor birer birer.
Gözün aydın sevgili bıraktım seni ruhumdan...!!
Özgürsün artık çekil git düşlerimden ,
çık git beynimden.De ki aşk öldü.