- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
- Konu Sahibi sekerparem67
Mevzuyu çok karışık anlatmışsın ayrıntıları anlamadım. Ama, kalbinden sildin sevmiyorsun, beni bilmem nereden engelle diyen kadına; sadece OK yazan adam, zaten aklında silmiş demektir.ICIM Yaniyor daha 1.5 ay once beni sevdigini soyleyen baskasiyla evlenmem sacmalama diyen Adam gitti canavarlasti anlamadim niye..onca ugras yok olmuyor bugunki dedikleri canimi oyle bu yaktiki sanki kalbimi sokup aldilar! Seni alicam kendime dedim olmaz dedi niyeymis benim olucaksin dedim yok evlenmem belki dedi bu sozu beni yaraladi..1,5 ay once sirf GEC yazdi die kizip bagrip cagrip ayrilalim demistim o gunden snra msj atmadi,sonra pisman olup msj attim sogudum herseyden dedi benden demi dedim hyr dedi,25 gun boyunca yazmadim tik yoktu ondan sonra tangodan gulucukler attim cvp Verdi gulucuk atti terkar,SLM veriyorum aliyor oyle gidior arada msjlarima cvp vermior bazende verior canim yaniyor napicam bilmiyorum bu arada 2 yildir yanyana gelemedik dayandi snra patladi 8 ay sonra Geri donuyorum habr verdim hayirlisi olsn dedi insallah karsilarisiz dedim ins dedi o kadar((( napsam bittimi birde diorumki Allah askina beni whatsapptan engelle madem kalbinden sildin sevmiyorsun OK Dior ama yapmiyor unutmam icin en iyi set ama yapmiyor ha kizlar fikir verinn uzun oldu hakkinizi helal Edin (yasim 20 onunki 27 )
Bence biraz gururlu olup, iletişim yollarını sen tıkamalısın. 20 yaşında yaşam çok güzel. Tadını çıkar...
Son düzenleme: