canim aciyor...

Gecem25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
64
21
13
35
Icimde bana tutunan bir can.. benden ayri , bebegini umursamayan bir adam..
ve aci ceken ben. .
su an yazaken bile göz yaşi döken ben..
Esimle tartismalarimiz hiç bitmiyor..
ben konu açmiştim zaten yani derdimi paylaşmiştim..
Esimle Aramiz hiç yok, bebegide ne yapiyorsan yap dedi..
Dün bana mesaj atti bebek katili diye.. Bebegi aldirmak için randevu pazartesi günü..
ben çok kötüyüm. .. aglamaktan mahfoldum. .. esimden nefret ediyorum... Onu istemiyorum.. Bebek. . Allahim ne yapicam ben?

Bebegini aldırma konu sahibi
Onun ne suçu günahı var.. Bunun vebali cok büyük
Doğmamış bir sabinin bir meleğin katili olacaksın sakın yapma bunu
Eşinle sorunlarınız varsa anlaşamıyorsunuz..
Ama o melegin ne suçu var.. Yapmayın.
Bu dünya bir imtihan dünyası Rabbima dua edin ona sığının Yardım isteyin..

Hem bebeği naparsan yap diyip hem de bebek katili demesi çok saçma. Seni yaralamak için yapıyor belli. Kaç haftalık bebek? Kesin kararlı mısın aldırmaya?

Eğer kocandan ayrılmayacaksan aldırma bebeğini. Ayrılacağım diyorsan kendin bilirsin. Neden tartışıyorsunuz? Biraz daha açar mısın?

ve aci ceken ben. .
Dün bana mesaj atti bebek katili diye.. Bebegi aldirmak için randevu pazartesi günü..
ben çok kötüyüm. .. aglamaktan mahfoldum. .. esimden nefret ediyorum... Onu istemiyorum.. Bebek. . Allahim ne yapicam ben?
Bebeği babanızın evinden mi getirdiniz. Ohhh ne ala bebeği yaparken iyiydi şimdi adamın umrunda değil ayrıca bu adamın anası babası ne alemde olmadı gidip bir de onlarla konuşun durumunuzu yoksa onlar da onu doğurup ne yaparsa yapsın deyip sokağa mı atmışlar o_O:KK34:

Eşinizle başka dünyaların insanısınız sanırım. Aileniz bebek konusunda ne diyor? Doğurduğunuz zaman iş imkanınız falan var mı? Eşinizi seviyor musunuz?

Sanırım 12 haftada ya da 14.haftadasiniz gerçekten yazık bebeğe. Hareket ediyor kalbi atıyor. ..çalışıyorsunuz, aileniz destek ama tek elalem ne der bebekle geldiniz diye aldırma çok ters, Allah doğru kararı verdirsin eşinize ve size. ..sanırım aranızda bebekte olsa hicbir bağ kalsın istemiyorsunuz

o bebeğin kıymetini bilmiyorsunuz . sayfalarca yorum yazıldı .diğer konularda da yapmayın etmeyin diye . o bebeğe yazık :KK42:

Ben anlamıyorum bir insan nasıl katil olabilir? Nasıl bu kadar gözü dönebilir kendi kanından canından bir varlığı yok edebilir. Ki günah sen Allah'ın verdiği bir canı nasıl alabilirsin ki? Yapma o çocuğun bir suçu yok kıyma ona. eşine öfkelenip o günahsıza kıyma. Eşini cezalandırmak için yapıyor olabilirsin ama bunun geri dönüşü yok ki

ve aci ceken ben. .

o cana kıycakmısınz gerçekten Allahım aklım almıyoo.!!! benim bebeğim 26 haftalik erken doğum riskim var kafayı yiyorum bişey olucak diye sen kendi bebeğine vladına yavruna kıyacakmısın? yazık gerçekten ben geceleri uyuyamıyorum bebeğime bişey olcak diye sen bebeğini öldürmeye mi gidiceksin... Bi kez daha düşün derim

Bu bebek korundugumuz halde oldu.. bebegimden vazgecmek istemiyorum ki.. esim bana en son iste aldatim ama senin yüzünden dedi. . YA bir insan nasil böyle seyler der bilmiyorum.. yaralamak için yapiyor biliyorum.. Ailemin tek derdi artik bu adamla hiç bir bagim kalmasin. . O bana, aileme hiç saygi göstermedi. . Kimse canindan vazgeçmez böyle. .

Allah yardımcınız olsun. Daha önceki konularınızı okumadım ama kendinizi lütfen bu kadar sıkıntıya sokmayın. Pazartesi randevunuzun olduğunu yazmışsınız. Lütfen, Allah rızası için bunları boş avuntular olarak algılamayın. Siz belki o bebekten kurtulacaksınız ama vicdanınızın azabından kurtulamazsınız. Gerçekten çok zor bir durum ama bu sizin bir cana kıymanızı gerektirecek bir durum değil. Sabredin ki mükafatını hem bu dünyada hem ahirette alasınız. Rabbim bu imtihanı kolayca atlatmayı, ahiretinizi karartacak kararlar vermeden doğru seçimler yapmayı nasip etsin size. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yapmayın, daha sonra daha çok canınız yanar.
Canınızdan bir cana kıyıyorsunuz.
Bu vicdan azabına nasıl dayanırsınız*
Yapmayın.
Hem Allah'tan yardım isteyip, hem de onun istemediği bir şeyi yapıp Allah' a nasıl karşı gelirsiniz?
O meleğe kıymayın.
Yine ayrılın, en kötü ihtimal ona bebeği aldırdım dersiniz, ama bebeğinize kıymayın.
Sabredin, Allah'a sığının, O kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez.
Yapmayın lütfen.

Doğurmak, bakmak, büyütmek istiyor musunu? Ve bunu yapabilecek misiniz?

En önemli sorular bunlar. Ben vicdanınıza seslenip aldır veya aldırma diyemem. O bebeğe siz bakacaksınız, ben değil. Ama geri dönüşü olmayan bir şey yapmadan iyi düşünün. bebeğiniz istenmeyen bir bebek mi, zorla mı doğacak?

Back
X