canim aciyor...

lutfen ama lutfen sunu dinle konu sahibi.

G
Bebegi aldir aldirma diyemem senin bedenin senin kararin. Babasiz buyutmeyi goze alip alamadigin onemli. Evliliginiz bugun olmazsa bikac seneye yine biter cunku ikiniz bu isi kotaracak tipler degilsiniz. Konularini biliyorum senin
tanisiyor muyuz? Evliligi kurtarmak istiyen yok zaten ortada. Siz beni taniyor musunuz?

G

tanisiyor muyuz? Evliligi kurtarmak istiyen yok zaten ortada. Siz beni taniyor musunuz?
Ya surekli konu aciyosun actigin konulari okuyorum daha ne olmasi gerekiyo esinin evlilik-baba sorumlulugu almayacak bi adam oldugunu anlamam icin?

Ya surekli konu aciyosun actigin konulari okuyorum daha ne olmasi gerekiyo esinin evlilik-baba sorumlulugu almayacak bi adam oldugunu anlamam icin?
Size zorla gelin yorum yapin diyen mi oldu? Hadi onu geçtim , o insanin adamligini tartismiyorum, adam olmadigini biliyorum. Sadece ben kendim icin soru soruyorum.

aldırma bebişini..sana bebek katili dediğine göre o da içten içe istiyor o bebeği...konuşun karşılıklı kırgınlıkları o anlıkta olsa unutarak..o masumun hiç bir suçu yok çünkü..

Size zorla gelin yorum yapin diyen mi oldu? Hadi onu geçtim , o insanin adamligini tartismiyorum, adam olmadigini biliyorum. Sadece ben kendim icin soru soruyorum.
Sen iyi misin? Sana kocan adam degil demedim, evlilik-baba sorumlulugu alacak bi adam degil dedim. Zorla yorum yapmiyorum, forum kurallari dahilinde diledigim yorumu da yaparim seni ilgilendirmez. Yazdiklarimi anlamiyosun bi de atar yapiyosun. Gebeligine veriyorum neyse

Bebegi ne yaparsan yap diyen Adam , birde sanami bebek katili diyor ?
Insanliktan nasibini almamis beliki ..

Saat gecenin bi yarisi olmus bebek hayali yuzunden uykularim yine kacmis bi bebege sahip olmak icn senelerce ugrasan var lutfn o bebege kiymayn. Ne yasiyorsaniz bilemem ama bunlarin bedelini o minik cana odetmeyin

hemen 'cocugu niye yaptin' yorumlari siralanir.. evet sorunlu evlilikte dusunulmemeli.. ama tedbire ragmen hamile kalan da cok.. 'ben akilli kadinim, asla hamile kalmazdim, sen cahilsin' modu skmaya basladi.. :KK51:

eşin iğrenç bir adam.. çocuk extra sorumluluk demek.. ben olsaydım aldırırdım... ama içimde ukte kalır mı bilmem...

hemen 'cocugu niye yaptin' yorumlari siralanir.. evet sorunlu evlilikte dusunulmemeli.. ama tedbire ragmen hamile kalan da cok.. 'ben akilli kadinim, asla hamile kalmazdim, sen cahilsin' modu skmaya basladi.. :KK51:
tadbirin nasıl olduguna bağlı.. ilacını günü gününe saatinde alırsan, kaliteli kondom kullanırsan, spiral için düzenli kontrole gidersen sıkıntı kalmaz

Eşinle aranızda ne yaşanırsa yaşansın aldırma ,belki de bu senin imtihanındır bilemezsin .kolay şeyler yaşamamışsn anlıyorum seni de ama yapm lütfen onun canını almak senin işin değil .yıllar sonra evlendiginde belki de bir daha hiç cocugun olmayacak ,burda cocuk sahibi olamayan insanları düşün ve kararını ver ayrıca bence eşin senin kendisini sevmedigini düsündügü için böyle yani yedirememiş aranızda o tek bağ da kopsun istemiyor bu da benim görüşüm
Bu bebegi kendin icin doğur

Konu sahibi arkadaş..
Bak ben evli değilim barkli değilim, bir evlilik nedir, nasıl sürdürülür buhranla bilemem..
Ama sakın bebeğe kıyma...

Yıllarca pişman olacaksın, icinde ukte kalacak belki.. Kalmayacağını garantileyebilir misin...

Geçenlerde kurtaj için bir video izledim. İzlemez olaydım dedim, ve sana da izlemeni tavsiye ederim izle ve öyle karar ver..

Kocandan vazgecebilirsin belki ama çocuğundan vazgeçme. Gerekirse cocugun için saçını süpürge edip, ona sevgini verip sadece "ana" sevgisiyle de yetistirebilirsin..
Ama kurtaji iki kere değil 5 kere 10 kere düşün..

Son düzenleme:
zaten bebeğin 12 haftalıksa aldıramazsın kürtaj değil cinayet olur sağlıklı 10 haftadan büyük bebeği aldırmak.
o değil de hep de bu ayrılık aşamasındaki herkes kazara hamile ya.
hani hep kavga ediliyor ama cinsel hayat da aynen devam oluyor herkeste.
korundum diyorsun da bir arkadaş daha yazmış hapı her gün aynı saatte düzenli aldın da mı oldu bebek?
eğer öyleyse zaten mucize bebek olmuş.
aldırıp aldırmak kendi bileceğin iştir tabi.
ama kocandan boşan, hayatın boyunca eziyet çekme.

Tam boşanma aşamasında hamile kalanlar ve hemen aldırmayı düşünenler yukarıda bir üyenin de yazdığı gibi..

Lütfen sorumluluk alalım.Yaptıklarımızın sonuçlarına katlanalım.Anlık çözümler(!) için tüm bir hayatımızı karartmayalım.

Eğer erkek bu sorumlulukları almıyorsa onun ile yolumuzu ayırıp biz mücadeleye devam edelim.

Bu konuda erkek bebeği istiyor gibi...

bu neki daha biz birbuçuk yıl hiç korunmadık, eşim ısrarla bebeğimiz olsun diye sayıklıyordu, sonra birgün hamile kaldığımı öğrendim adam bana dünya başıma yıkıldı aldıralım dedi, karısı değilde dostuymuşum gibi hastane koridorlarında sürükledi aldırmak için bana hastanede herkesin içinde bağırdı çağırdı, korkuyorum istemiyorum dedim küçücük kürtajdan korkuyorsun koskoca doğumdan korkmuyorsun falan filan dedi.çocuk oldu, hastane kontrollerimizde bile sokaklarda ben bu işlerin adamı değilim hayatımı mahfettin diye bağırıp çağırdı.şimdide ben aldırmak istemediğim için ayrılsan bile nafaka vermem sen kendin istedin deyip çıkıyor, doğursan bir türlü doğurmasan bir türlü inan bilemedim.ama üzülmeye hazırlıklı ol.lohusalığımda bile çekmediğim eziyet kalmadı.

Back
X