Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tanisiyor muyuz? Evliligi kurtarmak istiyen yok zaten ortada. Siz beni taniyor musunuz?Bebegi aldir aldirma diyemem senin bedenin senin kararin. Babasiz buyutmeyi goze alip alamadigin onemli. Evliliginiz bugun olmazsa bikac seneye yine biter cunku ikiniz bu isi kotaracak tipler degilsiniz. Konularini biliyorum senin
Ya surekli konu aciyosun actigin konulari okuyorum daha ne olmasi gerekiyo esinin evlilik-baba sorumlulugu almayacak bi adam oldugunu anlamam icin?G
tanisiyor muyuz? Evliligi kurtarmak istiyen yok zaten ortada. Siz beni taniyor musunuz?
Size zorla gelin yorum yapin diyen mi oldu? Hadi onu geçtim , o insanin adamligini tartismiyorum, adam olmadigini biliyorum. Sadece ben kendim icin soru soruyorum.Ya surekli konu aciyosun actigin konulari okuyorum daha ne olmasi gerekiyo esinin evlilik-baba sorumlulugu almayacak bi adam oldugunu anlamam icin?
Sen iyi misin? Sana kocan adam degil demedim, evlilik-baba sorumlulugu alacak bi adam degil dedim. Zorla yorum yapmiyorum, forum kurallari dahilinde diledigim yorumu da yaparim seni ilgilendirmez. Yazdiklarimi anlamiyosun bi de atar yapiyosun. Gebeligine veriyorum neyseSize zorla gelin yorum yapin diyen mi oldu? Hadi onu geçtim , o insanin adamligini tartismiyorum, adam olmadigini biliyorum. Sadece ben kendim icin soru soruyorum.
tadbirin nasıl olduguna bağlı.. ilacını günü gününe saatinde alırsan, kaliteli kondom kullanırsan, spiral için düzenli kontrole gidersen sıkıntı kalmazhemen 'cocugu niye yaptin' yorumlari siralanir.. evet sorunlu evlilikte dusunulmemeli.. ama tedbire ragmen hamile kalan da cok.. 'ben akilli kadinim, asla hamile kalmazdim, sen cahilsin' modu skmaya basladi..![]()
tadbirin nasıl olduguna bağlı.. ilacını günü gününe saatinde alırsan, kaliteli kondom kullanırsan, spiral için düzenli kontrole gidersen sıkıntı kalmaz