Canım aciyor

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eşimin ailesiyle gorusmuyorum. O da benim ailemle gorusmek istemiyor. İki tarafda bize gelmiyor
Bugün ABLAM yaşadığım şehre gelmiş. Evime davet edemedim tabi. Dışarda goruselim dedi kızım hasta olunca cikmadim. Nereye varacak bu işin sonu. Çok canım yanıyor. Esimle konuşsan kesin kavga çıkacak.

Biz boşanma asamasindan döndük. Onun da ailesi sebeplerden bir tanesi. Bundan dolayı gorusmuyorum. O başta benim ailemle girişeceğini söyledi. Sonradan yan çizdi.

Eşimin ailesiyle gorusmuyorum. O da benim ailemle gorusmek istemiyor. İki tarafda bize gelmiyor
Bugün ABLAM yaşadığım şehre gelmiş. Evime davet edemedim tabi. Dışarda goruselim dedi kızım hasta olunca cikmadim. Nereye varacak bu işin sonu. Çok canım yanıyor. Esimle konuşsan kesin kavga çıkacak.
Neden bu kadar da abarttınız ki kırk yılda bir bile mi görüşemiyorsunuz?

Sen eşine şart koştun oda sana mı böyle şart koştu

ne sizinkiler ne bizimkiler evimize ayak basmayacak diye aranızda anlaşma mı imzaladınız?

Yani sen görüşmezsen oda görüşmez.
Nasıl bu hale geldiniz

keşke bukadar radikal olmak yerine formaliteden yüzlerine gülüp kırk yılda bi görüşseniz..

Canım çok ağır olmuş ama aşmak için birlikte bi adım atabilirsiniz kimse karşı tarafın ailesiyle samimi olmak zorunda değil ama en azından merhba bi hal hatır sorma da kalabilir ben eşimin ailesine gidiyorum ama doğru düzgün hiç konuşmuyorum hoşgeldin güle güle bence ne olursa olsun konuşabilirsin kavga etmez esin seninle onunda zoruna giden.şeyler vardır birlikte aşabilirsiniz

her ikiniz de hatalisiniz.Aileler ile dengeleri ayarlamayi beceremiyorsunuz diye abuk bir karar almissiniz , cocuk varsa cocuk da akraba nedir bilmiyor , hic iyi bir sey degil. Neresinden bakarsan bak , vakti zamaninda kolaya kacmissiniz simdi de ceremesi iste .

"senin ailen, benim ailem" dendi mi o zaman işler gerçekten çıkmaza giriyo
Daha ne kadar ailelerden soyutlanarak yaşayabilirsinizki? Çok mümkün değil.
Çözüm bulmanız gereken ciddi bir sorun,konuşun sizi boşanma aşamasına kadar getiren neydi kimdi, aşmaya çalışın sorunları..
En azındam yüzyüze bakacak kadar iyi olun yeter bence..

Yazık.. Ablan gelsin, evine gelemesin, üzüldüm

Ben de görüşmüyorum. Eşimin de benim ailemle görüştüğünü söyleyemem, hem istemiyor, hem de yoğun çalışıyor. O yüzden ayda yılda bir görüşürüz.
Ama iki aileden de kim gelirse gelsin kapımız her zaman açıktır. Eşim de sorun çıkarmaz ben de. Kızkardeşim gelir kalır. Hiç söylenmedi şimdiye kadar eşim.
Bu kadar katı olmanızı ben anlayamadım. Görüşmezsin, belki sevmemişsindir, sevmek zorunda değilsin ama aile yani bu. Eşinin hatrına katlanman gerek bu kadarcık görüşmeye.

her ikiniz de hatalisiniz.Aileler ile dengeleri ayarlamayi beceremiyorsunuz diye abuk bir karar almissiniz , cocuk varsa cocuk da akraba nedir bilmiyor , hic iyi bir sey degil. Neresinden bakarsan bak , vakti zamaninda kolaya kacmissiniz simdi de ceremesi iste .
Sizinle aynı düşüncedeyim...
Aileleri idare etmek lazım..Yüz göz olunmadan görüşülmeli...

Back
X