Canım arkadaşım deyince Canın çıksın tavrı görmek

Dostluk arkadaşlık biteli çok oldu.. Bir sürü arkadaşım vardı 10 a yakın hepsine dostum diyordum yılların arkadaşıydı sırlarım sonra bana karşı mı kullanılmadı, şansımı kıskanan dostlarım mı olmadı (!) Gidip başka arkadaşlarına benim dedikodumu mu yapmadılar neler neler.... Ha faydalarını da gördüm ama yaptıkları şeyler basit değildi ve dostluk şah damarını kestiler aksi taktirde kimse kusursuz değil der geçerdim. Şimdi 10 kişiden 2 kişi var küçüklüğümden beri iyiyiz ama herkes boş olduğu kadar yanımda oluyor ama onlara da kızmıyorum. Yalnızlık ebedi Oruç aruobanın dediği gibi..

Bak sana kendi yakın arkadaşımı örnek göstercem;
kendisiyle 7 yıldır fazlaca samimiyiz, ama şöyle bişey varki çok cimri. Ben de egoist ve ukalayım. Birbirimizin huylarini kabullendik. Ha işi düşme meselesine gelince isterse 20 yıllık arkadasim olsun, zor durumda olduğum an cevap yazmiyosa, tavrımı ve çizgimi koyarım. Şöyle düşündüm de insanin en iyi dostu kendisi

Çok arkadaşım var ama şöyleki adam gibi her işime koşacak 2 tane var diğerleri sadece yalnızlığımı alan hiçbir şey beklenmez yapmazlarda zaten ama ikisi tam bir dost onlarda yetiyo onlar hariç bende değer vermiyorum haaa geziyoruz tozuyoruz eğleniyoruz hepsi buuu okadar kimseye olduğundan fazla değer verme çoğunlukla kendi işini kendin yap o bildiğimiz can arkadaşlıklar geçmişte kaldı şimdi millet burnundan kıl aldırmıyo

kendi işi görülene kadar yakana yapışırlar bitince de ne arayıp ne sorarlar. insanoğlu böyle maalesef

Back
X