Canım arkadaşımın derdi

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba arkadaşlar adminin onayı alarak bir arkadaşımın sıkıntısını paylaşmak istiyorum daha doğrusu bi kaç soru sormam gerekicek. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Kendisi 2 senedir evli. Evlendiginden beri eşi ve eşinin ailesiyle sorunları var. Varlık içinde yokluk yaşattılar kıza. En ufak bi ihtiyacını söylemeye korkuyordu çünkü dayak yiyeceğini biliyordu. Küfürler iftiralar ne ararsanız vardı..Kısacası arkadaşıma bu dünyada cehennemi yaşattılar. Gözlerimle şahit oldum ve halime şükretmekle beraber o insanlardan nefret ettim.. İnanın içiniz parçalanırdı.

Arkadaşım en son yine ölesiye dayak yiyerek evi terk etti. Şimdi boşanma davası açıcak ama biraz pasif olduğundan korkuları var. Boşanıcak ama yaptıkları yanlarina kalmasın istiyor.
Sizden öğrenmek istediklerim
1) Düğünden gelen altınları tıpkı benim eşim gibi onun eşide satıp araba alıyor ve arabayı annesinin üzerine yapıyor. Bu arada altinlarin çoğu kız tarafından geldi. Düğün cd sinde belli. Bu durumda arabadan hak iddia edebilir mi?

2) Oturduklari ev kayınvalidesinin üzerine ama onu da arkadaşımın kocasi kendi parasıyla almış. Düğün salonun da takı merasimi yapılırken; annesinden oğluna dayalı döşeli ev diye okutulmuş. ( böylede bi görgüsüzlük :) ) Neyse sizce düğün cd si hakime izletilse o evden hak iddia edebilir mi arkadaşım?

3) Nafaka durumu nasıl olur? Eşi 3bin lira alıyor. Çocuk yok bu arada..

Bilgisi olanlar yazarsa seviniriz. Çok teşekkürler.İyi geceler.

o kadar dauaga darp raporu vardir diye umuyorum. dugun takilari gelinindir hukukta. takilarin gittigi yerin araba alim tarihine denk yakin olmasi hakimde kanaat olusturacaktir. annesinin uzerine yapmasi da mal kacirma olarak dusunulebilir hakim tarafindan bu durumda. nafaka arti tazminat acsin. muhakkak.

Bence arkadasiniz mali mulku bosversin topuklayarak kacsin bu aileden.Zaten avukat tutarsa yol gosteriri hak konusunda.

Bu ülkede kadın cinayetlerinin haddi hesabı yok, ölesiye dayak yediği adamdan daha ne kadar para koparırım onun mu derdinde? Ölesiye dayak yediği adam zaten nafakadan da falan kaçacaktır, böyle pislik bir tipin ona her ay nafaka mı yatırmasını bekliyor? Hele ev araba falan yani ehehe imkansız kayınvalidesinin üzerineyse. Kayınvalidenin üzerineyse hiçbir hak iddia edemez bence, baya güçlü delil lazım düğün CD'si falan sanmıyorum delil yerine geçsin.

Bu ülkede kadını koruyan bir sistem yok. Canını kurtarsın, adama izini kaybettirsin yeni bir hayat kursun kendine; bu tiplerin ne halt edeceği belli olmaz.

Nafakayı bende bilmiyorumda digerlerini bencede unutsun baskasının üstüne çünkü hakiminde oturup dügün cd si izleyecegini sanmıyorum.

Intikam istiyorsa darp raporu alsin sikayetci olsun maddi maevi tazminat davasi acsin.
Altinlari alamaz tasinir mal adam ben harcamadim kendi hic ettide diyebilir ispati yok.
Ev ve arabadanda bisey cikmaz tapusu uok.
Ama nafaka ve tazminat alir once darp raporu alsin mutlaka

Back
X