Canım, birtaneciğim...

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
sana seslenıyorum ey sewgili
sana o güzel yüreğine
benı seven kalbine seslenıyorum ey yarr
nasıl sewıyorum senı bır bılsen
aslında biliyorum sanıyorsun ama bilmiyorsun nıye dersen yere göğe sıgmaz bu sewdam
hayatım benim sewdiceğim kocam benim ömrüm
defalarca söylesem bitmez içimdeki
hergun bu sitede bır cok kişinin hayat hikayesine tanıklık ediyorum bazen korkuyorum senı kaybetmekden onları okurken
bazende halımıze şükrediyorum beni böle sevip sahiplendıgın için
karsımıza ne cıkarsa cıksın bızı yıkamayacakları için
dun aksam evde sana dediler ya tartısmayın kavga etmeyın diye öğütler yagdırdılar ya
sende yanılıyorsunuz bu sokakta hatta dost aileler arasında en ıyı olan biziz dedin ya gurur duydum senınle
baskası karısını yanımızda lafla döverken kimisi kocasını rezıl ederken sen hep
sımsıkı sarıldın ya işte o yuzden şükrediyorum
seni özledim :) :66::69:
saat gecenın 1i olsada ev gelsem
öpsem bebek gibi yanaklarından gözlerinden bir damla kokunu alsam
uyusam koluna yatıp omzuna basıma koyup seni cok deli özledim ben yahu :69:

sewgilerim dualarım seninle BİRİCİK KARIN :69:

bir gülüşünle beni dünyanın en mutlu insanı edıyorsun :69:
en ufak bır değişikle beni mutlu edıyorsun :69:
en beklenmedık bır anda öpücükle beni en mutlu ınsan edıyorsun :69:

seni sewiyorum :69:

-NEREYE GİDERSEN GİT

-KİM OLURSAN OL

-ne yaparsan yap

-bitanem hep senı seviyorum ben...

-canım kocam ömrüm son noktam inciiimmm en kıymetlim huyunu kokunu uyumunu beni sevmeni en kıymetlım demeni
sevıyorum demenı bile sevıyorum

- senı sevıyorum ne kadar söylersem az gelır bılıyorum o yuzden cok sevıyorum

sebebim yok senı sevmek için bır sebep verırım bırgun tersi olur tükenır o yuzden sebepsızce içimden geldıgı için sevıyorum ben seni

ben seni seviyorum gece uyudugunda senı ızlemeyı sevıyorum

gülüm dediğinde benı hısseettıgın ıcın sevıyorum

hatun hersey yaparım herseyden vazgecerım ama bı senden gecemem dediğinde sevıyorum senı

harama uckur çözmem ben senden baska bır ten ıstemem dediğinde sevıyorum ben senı

kuzum inci tanem sevıyorum senı deli gibi... 7 yıl oldu ve ben hala senı delı gıbı özluyorum sevıyorum canım kocacım
iyiki senınle evlenmişim iyiki senınle olmusum

cok ıyı bır baba olacagına inanıyorum zamanla inşallah diyorum senı sevıyorum... :69::69::69:

2 yıl 2 ay 4 gün oldu evlenelı ve ben hergun senı hep aynı hep bı fazla hep deli gibi sevıyorum ya :) ne bıleyım bugun ısteyım ama senı özluyorum hasret kalıyorum sana... özellıkle bana pazar gunlerı calısma yanımda uyu dıyorsun ya içimin yagları erıyor kuzumm... iyiki benımsın..:54:

ateşim 41e cıktıgında yanımda oldugun ve benım kendımı iyi hıssetmem ıcın yaptıgı espiriler :)
serum yerken elımı sımsıkı tutup bana sevgiyle bakması
herseyı ile yanımda olması... benım için işten izin alıp dun tum gun yanımda olması bana yemek yapması
bana iyi gelecek espiriler yapması iyiymişim gibi benımle konusup hastalıgımı unutturması
gece uyanıp uyanıp atesim varmı üstüm acıkmı dıye baktıgında benı öpmesi (bunu hıssettıgımı bilmiyor ) :)
tesekkur ediyorum hayatımın en kıymetlisi iyiki benımlesin ve iyiki yanımdasın bana bebekler gibi baktıgın için sana mınnettarım hayatım... bırde sana guzel ve hayırlı bır evlat verebılırsem ne mutlu bana iyiki senınle evlenmısım.. senii sewiyorum.... :54:

Back
X