• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok acıyo lütfen yardım edin :(((

ozgeemrem

Bir Bebeğim Olsun :(
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
33
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta rahim filmi çektirdim. Ve bugün gittim sonucumu aldım. 2 tüpüm de tıkalıymış doktor adetinin 3. günü gel hormon testide yapayım ama büyük ihtimal heyete çıkarıcam seni dedi. Benim bebeğim olmıcak mı ? Ben bugüne kadar çok şey yaşadım ağır yaşadım hemde çok kayıplar verdim. Ve bu hayatta ben en çok anne olmak istedim. Şimdi onu deli gibi istiyorum ama imkanlara bakk.. Arkadaşlar nolur dua edin bana lütfen sabahtan beri ağlıyorum gözlerim acıyor artık. Böyle bi durumu yaşayan veya çaresinibilen var mı acaba bi ihtimal de olsa :((((

Allah şifa versin en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canım.. çok zor biliyorum bnde 4 yıldır bekliyorum bebeğimi... neyse sana umut olur belki yazayım dedim bnm en yakın arkadaşımda 1 yıllık evliydi çocukları olmadı miyomuda vardı ağrısı çok oluyodu hormonları güzeldi rahim filmi çekildi geçiş var ama zor dar dediler zeynep kamile gitti en iyi doktoru miyom ameliyatı oldu doktor hem açmaya çalışırız tüpleri dedi.neyse çıktı ameliyattan doktor geldi tüplerin tamamen kapalı açmaya çalıştım ama açamam senin çocuğun olmaz hmn tüp bebeğe gidin dedi. aradı beni nasıl ağlıyo bn anne olamıcam fln die. tüp bebek yaptırma durumları yok çünkü. neyse topladı kendi tevekkel Allah dedi. ameliyattan sonra bi kere adet gördü ikinci ay adeti geçti zorla hamilelik testi yaptırdım ve çift çizgi çıktı... çooookkk sevindik Rabbimin bi mucizesiydi.. Allah ol derse olur imkansız hçç bişi yok O nun için sende sıkma canını bol bol dua et Allah yardımcımz olsun..

merhaba arkaasim <

cok gecmis olsun uzulme sakin benim bildigim kapali tup ufak bi mudahaleyle acilir yada dedigin gibi tup bebek yani anliycan allahin izni ile er yada gec bebisin olur benim durumum seninkinden daha kotu..

arkadasin zeynep kamilde hangi doktora ameliyat oldu acaba merak ediyorum bende oraya gitmek istiyorum simdiden cok tsk ederim

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta rahim filmi çektirdim. Ve bugün gittim sonucumu aldım. 2 tüpüm de tıkalıymış doktor adetinin 3. günü gel hormon testide yapayım ama büyük ihtimal heyete çıkarıcam seni dedi. Benim bebeğim olmıcak mı ? Ben bugüne kadar çok şey yaşadım ağır yaşadım hemde çok kayıplar verdim. Ve bu hayatta ben en çok anne olmak istedim. Şimdi onu deli gibi istiyorum ama imkanlara bakk.. Arkadaşlar nolur dua edin bana lütfen sabahtan beri ağlıyorum gözlerim acıyor artık. Böyle bi durumu yaşayan veya çaresinibilen var mı acaba bi ihtimal de olsa :((((

üzülme..derdi olmayan dert vermesin Rabbim.biraz dolaş buralarda neler var..ne acılar çekiliyor...seninki basiit bir ameliyat...inşallah sonrasında da hemen gebe kalırsın...bol bol dua et

merhaba arkaasim <

cok gecmis olsun uzulme sakin benim bildigim kapali tup ufak bi mudahaleyle acilir yada dedigin gibi tup bebek yani anliycan allahin izni ile er yada gec bebisin olur benim durumum seninkinden daha kotu..

arkadasin zeynep kamilde hangi doktora ameliyat oldu acaba merak ediyorum bende oraya gitmek istiyorum simdiden cok tsk ederim

ayşe gürbüze gitti ilk önce özel muaynanesine gitti kadıköyde ameliyatı zeynep kamilde oldu hçç bi ücret ödemedi bi dahada. bende gittim pcoluyum bebek tedavisi için aşılama önerdi ama raporum olmadığı için özelince çok pahalıya geldi yaptrmadım çok soğuk kanlı bi doktor twde falan çıkmış. he zeynep kamildede inferlitilite bölümünde değil kadın hastalıklarında canm Allah şifa versin tez zamanda bebeğimize kavuşuruz inşallah

Allah şifalar versin kardeşim.Rabbimin izniyle olacak.hepimizin olacak inşallah.ümidini kesme.hayatta bazen yaşanması gereken acılar hastalıklar olur.ilk öğrendiimde ben de cok ağlamıştım günlerce.herşeyin "içindekiler" kısmını okuyan.mecbur kalmadan ilaç ağrı kesici antibiyotik aspirin bile almayan ben nasıl olur die....bir sürü şey işte....düşünüyor insan.

şu da var ki bebek insanın hayatına hayat katmak,güzelleştirmek içim Allah ın bir lutfu.ama eğer olmuyorsa hayatımızı zindan etmemeli,takıntı haline getirmemeliyiz.hayatın başka bir sürü güzel yönü var.sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım.bu kadar bebek isteiine göre güzel bir evliliğin vardır inşallah rabbim bozmasın...en önemli şeylerden biri de iyi bir hayat arkadaşına sahip olmak değil mi aslında...Rabbim bu günümüzü aratmasın kardeşim.

Back
X