• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Çok Acıyor :(

meyde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
272
0
46
Uşak
Ayrılalı nerdeyse bir ay olmak üzere,bu sürede tek tük görüşmelerimiz oldu ama barışmak için değil.En son arkadaşı bana ulaştı ve bir sürü şey söyledi benim için,seni yanlış tanımışım fln.Ben de arkadaşına kızdım ve onu aradım arkadaşlarına sahip çık diye,o da ayrıldığımızı ve yapabileceği bişey olmadığını söyledi ve ayrılığın suçunu bana attı.Tartıştık ve bana "sktr git" hayatımdan dedi.Ben sinirlendim yüzüne kapattım telefonu.Bi daha da ne o aradı ne de ben.Ama bu laf çok ağrıma gitti :25: o günden sonra aklımdan çıkmıyo bi türlü.Bugün de arkadaşımla dışarı çıkmıştık her yerde onun anısı var,canım çok acıyo ama biliyorum onu aramamam gerek.Galiba onu özledim :25:

ahh canım benim yaa:( su sözün ' galiba onu özlüyorum' sözün gözlerimi doldurdu çok içden söylemişsin. canımmm biliyorm ne desem ne yapsam içindeki acın sönmeyecek ama yıpratma kendini. kendimi senin yerine koyuyorumda çok agır bişe özlemek ve görememek ama o seni unutmuş. kahretsinki erkeklerin vicdanı yokkk :43: biz kadınlar herşeyimizle severiz ama onlar karşılarına iiyi biri çıkınca bırakırlar yada sıkılırlar. off çok üzüldüm yaaa. keşke elimden gelen bişe olsada içindeki acıyı biraz olsun dindirsem. RABBİME duanı eksik etme çok işe yarıyo RABBİM yardım ediyor

ahh canım benim yaa:( su sözün ' galiba onu özlüyorum' sözün gözlerimi doldurdu çok içden söylemişsin. canımmm biliyorm ne desem ne yapsam içindeki acın sönmeyecek ama yıpratma kendini. kendimi senin yerine koyuyorumda çok agır bişe özlemek ve görememek ama o seni unutmuş. kahretsinki erkeklerin vicdanı yokkk :43: biz kadınlar herşeyimizle severiz ama onlar karşılarına iiyi biri çıkınca bırakırlar yada sıkılırlar. off çok üzüldüm yaaa. keşke elimden gelen bişe olsada içindeki acıyı biraz olsun dindirsem. RABBİME duanı eksik etme çok işe yarıyo RABBİM yardım ediyor

Ayrılıın ilk günlerinde bile daha iyiydim.Şimdi neden böylym anlmdm ama çok canım acıyo:14:

Ayrılıın ilk günlerinde bile daha iyiydim.Şimdi neden böylym anlmdm ama çok canım acıyo:14:

çünkü gelir die umut ediyodun ama umudun tükenince agır gelmeye başladı yaşadıkların. hayat kimse için gözyaşı dökmeye deymez dicem ama bende çok döktüm

çünkü gelir die umut ediyodun ama umudun tükenince agır gelmeye başladı yaşadıkların. hayat kimse için gözyaşı dökmeye deymez dicem ama bende çok döktüm

Evet değmez ama işte keşke elimizde olsa...Kendimi çok güçsüz hissediyorum :14:

sürekli dua et canım ALLAHA sıgın. bende ayrılma noktasına gelmiştm gece neler yaşadım nefes alamadıgımı hissettim ama çok şükür ki oda beni seviyormuş ayrılmadık. ALLAHIMA hep dua ettim kalbimin bi tarafı hep boştu sanki ondan başkasıda dolduramazdı saten

sürekli dua et canım ALLAHA sıgın. bende ayrılma noktasına gelmiştm gece neler yaşadım nefes alamadıgımı hissettim ama çok şükür ki oda beni seviyormuş ayrılmadık. ALLAHIMA hep dua ettim kalbimin bi tarafı hep boştu sanki ondan başkasıda dolduramazdı saten. umarım biran önce atlatırsın. o seni bukadar üzen şahısda inşallah hiç kimseyle mutlu olamaz kıymetini anlar

sürekli dua et canım ALLAHA sıgın. bende ayrılma noktasına gelmiştm gece neler yaşadım nefes alamadıgımı hissettim ama çok şükür ki oda beni seviyormuş ayrılmadık. ALLAHIMA hep dua ettim kalbimin bi tarafı hep boştu sanki ondan başkasıda dolduramazdı saten. umarım biran önce atlatırsın. o seni bukadar üzen şahısda inşallah hiç kimseyle mutlu olamaz kıymetini anlar

Amin.İnşallah atlatırım.Gerçekten şu an sabır diliyoru.Ben onu onca şeyine rağmen affettim ve beni bu halde bıraktı.

Allah yardımcın olsun anladım ki gercekten sevmişsin eğer snein için hayırlısı ise barısın ama hayırlısı olmayacaksa da kısa sürede atlatırsın inş benim gibi olmazsın :(

Insallah degerini bilen biri cikar karsina tatlim.
Nolur uzme kendini.
hayat devam ediyor.
Uzulerek zamanini bosa harcama.
Inadina gez toz eglen.

Allah yardımcın olsun anladım ki gercekten sevmişsin eğer snein için hayırlısı ise barısın ama hayırlısı olmayacaksa da kısa sürede atlatırsın inş benim gibi olmazsın :(

Ben çok emek verdim,çok uğraştım ama olmadı.Demek ki hayırlı değilmiş diyorum.İnşallah sen de ben de atlatırız.

Insallah degerini bilen biri cikar karsina tatlim.
Nolur uzme kendini.
hayat devam ediyor.
Uzulerek zamanini bosa harcama.
Inadina gez toz eglen.

Artık hiç umudum yok başkalarından sanki onları sevemeyecekmişim gibi geliyo bana
Zaten mümkün olduğunca zamanımı doldurmaya çalışıyorum.Ama yine de geliyo aklıma.

canım seni çok iyi anlıyorum zamanında bende yaşadım buna benzer şeyler ama inan ki zamanla geçiyor canını sıkma eğer döneceği varsa zaten döner ama sen bu süreçte kendini onsuzluğa alıştır hayatını yaşamaya bak değmiyor üzülmeye :50:

canım seni çok iyi anlıyorum zamanında bende yaşadım buna benzer şeyler ama inan ki zamanla geçiyor canını sıkma eğer döneceği varsa zaten döner ama sen bu süreçte kendini onsuzluğa alıştır hayatını yaşamaya bak değmiyor üzülmeye :50:

Dönse de onunla olmuyo ki canım :(

Back
X