• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok sıkkın arkadaşlar

prenses2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
246
2
96
Denizli
çarşamba günkü kontrolde keselerden birinde kalp atışı duyduk, diğerinde duyamamıştık...o yüzden doktorum bu gün tekrar çağırmıştı...bu günde bir tanesinin kalp atışını duyduk ultrasonda diğerinde kese var olmasına rağmen kalp atışını duyamadık.sonra vajinal ultrason yaptı doktor orda da embriyo göremedi...ya boş kese dedi,ya da geç gelişecek dedi....
kızlar çok korkuyorum ya problem olur da ikisini de kaybedersem diye...aranızda buna benzer sonrun yaşayan var mı? yani ikiz gebelikle başlayıp tek olarak devam eden....no'lur cevaplarınızı bekliyorum....

canim ben boyle birseyle karsilasmadim ama duymustum sen hic korkma merak ve stres etme allahim korusun melegini 3 tane ile baslamisti bi tanidigim bir hemen gitti gelismedi digeri sonradan kalbi durdu hatta gelismisti bile ama simdi 2 yasinda saglikli oglu var

canım bir arkadaşımız vardı burada.ikizle başladı sonra keselerden biri büyürken diğeri gelişmedi.gelişen gebeliğinide sağlıkla tamamlayıp nur topu gibi bir oğlu oldu.
korkma lütfen Allahın izni ile bol bol dua et..

Canım sıkma canını, dua etmekten baŞka Çare yok. Benım bır arkadaŞım ıkız baŞladı bırı gelıŞmedı, tek devam ettı. MaaŞallah gayet saĞlıklı doĞdu dıĞerı.sen gÖnlÜnÜ ferah tut. ınŞallah hıÇbır aksılık olmadan her ıkısınıde alırsın kucaĞına canım.

sağolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar...inşallah Allahın izniyle her şey güzel olur......böyle takdir etmişse yapacak bir şey yok tabi ki.....inşallah biriciğime bir şey olmadan kucağıma alırım.....

sağolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar...inşallah Allahın izniyle her şey güzel olur......böyle takdir etmişse yapacak bir şey yok tabi ki.....inşallah biriciğime bir şey olmadan kucağıma alırım.....

canım sen uzulme rabbım emeklerının mukafatını verır ınsallah dualarımız senınle

çarşamba günkü kontrolde keselerden birinde kalp atışı duyduk, diğerinde duyamamıştık...o yüzden doktorum bu gün tekrar çağırmıştı...bu günde bir tanesinin kalp atışını duyduk ultrasonda diğerinde kese var olmasına rağmen kalp atışını duyamadık.sonra vajinal ultrason yaptı doktor orda da embriyo göremedi...ya boş kese dedi,ya da geç gelişecek dedi....
Kızlar çok korkuyorum ya problem olur da ikisini de kaybedersem diye...aranızda buna benzer sonrun yaşayan var mı? Yani ikiz gebelikle başlayıp tek olarak devam eden....no'lur cevaplarınızı bekliyorum....

canım allah korusun olurmu öyle şey biri gelişmesede öbürünü keseyide kalbide görmüşsün sevinmen lazım rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olucak tatlım dilerim öbürüde gelişir ama gelişmezsede üzülme zaten bitane daha meleğin var ben 2 tanesini aldırdım 4 taneydi 2 tane kaldı boş keselerim hala duruyo korkma o yönden bişey olmaz güzelim için ferah olsun

canım allah korusun olurmu öyle şey biri gelişmesede öbürünü keseyide kalbide görmüşsün sevinmen lazım rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olucak tatlım dilerim öbürüde gelişir ama gelişmezsede üzülme zaten bitane daha meleğin var ben 2 tanesini aldırdım 4 taneydi 2 tane kaldı boş keselerim hala duruyo korkma o yönden bişey olmaz güzelim için ferah olsun

canım ya çok sağol...içimi rahatlattın.....Allahım herşey güzel olacak....inanıyorum....herşey yoluna girecek inşallah............

canım benimmm nour umudunu yitirme...benim bi tanıdığım 3 üzlere hamile kaldı.birinin kalbi atmadı.diğer birinide 6. ayında kaybetti.3. de sağlıkla dünyaya geldi şimdi 3 yaşında. hatta tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldı 1 oğlu daha oldu:)sen umudunu yitirme......

bozma moralini bu işte en önemli olay psikilojini sağlam tutmak biliyorsun allah yavrunu kucağına alacağın günü nasip etsin.sen moralini bozup üzülürsen sonra bebişinde üzülür yapma böyle.

şunu merak ediyorum arkadaşlar...aranızda hamileliğine çoğul gebelik olarak başlayıp,tek olarak devam eden var mı? varsa nasıl oldu? yani kanama mı oldu? kese görünüp embriyo mu görünmedi? gelişimi mi olmadı? lüften bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var....yoksa doktor kontrol günüme kadar kafayı yiyeceğim.....cumartesine kadar beklemek çok zor........

şunu merak ediyorum arkadaşlar...aranızda hamileliğine çoğul gebelik olarak başlayıp,tek olarak devam eden var mı? varsa nasıl oldu? yani kanama mı oldu? kese görünüp embriyo mu görünmedi? gelişimi mi olmadı? lüften bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var....yoksa doktor kontrol günüme kadar kafayı yiyeceğim.....cumartesine kadar beklemek çok zor........

canım senin dediğin durumu bizzat yaşamış oldum.ilk doktor kontrolümde 2 kese vardı.biri daha gelişmişti ve kalp atışı net idi.öbürünün kalp atışı tam net değildi.doktor 2 hafta sonra belli olur dedi.bugün kontrolüm vardı.bebeğin biri kaybolmuş kese sönmüş.doktor genetik bi problem vardır vücut o yüzden sonlandırmıştır doğsa özürlü olabilrdi dedi.öbür bebeğim iyi allaha şükür.ama ben yinede korkuyorum ya bunada bişey olursa diye.

kızlar en azından bir tanede olsa bebişiniz var bunu kabullenmek zor biliyorum ama yinede siz en iyisini düşünün ve kendinizi yıpratmayın bende son 1 haftadır ya bebeğimin kalbi durduysa korkusuyla yaıyorum neden bilmiyorum ama huzursuzum işte allah bebeişlerinize sağlık versin arkadaşlar siz üzülünce onlarda etkileniyor

kızlar en azından bir tanede olsa bebişiniz var bunu kabullenmek zor biliyorum ama yinede siz en iyisini düşünün ve kendinizi yıpratmayın bende son 1 haftadır ya bebeğimin kalbi durduysa korkusuyla yaıyorum neden bilmiyorum ama huzursuzum işte allah bebeişlerinize sağlık versin arkadaşlar siz üzülünce onlarda etkileniyor

şeydacım haklısın canım.ben bu bebişimede bişey olursa diye üzülüyorum.ama artık düşünmemeye çalışacam bebeğimi huzursuz etmek istemiyorum.

prenses2020 canım ben varım şu an 27 haftalık gebeyim allahım inşallah tamamına erdirir.
benimde ikizdi gebeliğim 7-8 haftalıkken kaybettim diğer bebeğimi 4,5 aya kadar kehverengi lekelenmem devam etti 2 kez hastaneye yattım düşük tehlikesinden dolayı allahıma şükür şşimdi iyiyiz ama moraline dikkat et.yorma kendini canım

Ben varım:))Hiç korkucak bişey yok boşuna kendini üzüyosun..Benimde ilk kontrolümde ikiz gebelikti ama birinde kalp atışı hiç duyulmadı..Zamanla yok oldu..İkiz gebeliklerde bir müddet kanama olabiliyormuş benimde öyle olmuştu sonra kesildi.. tek gebelikle 39+3 e kadar tamamladık..Allaha çok şükür şimdi 13 günlük kızım var..Sende üzülme inşallah diğeriyle tamamlıyacaksın...

kızlar çok korkuyorum ya problem olur da ikisini de kaybedersem diye...aranızda buna benzer sonrun yaşayan var mı? yani ikiz gebelikle başlayıp tek olarak devam eden....no'lur cevaplarınızı bekliyorum....

endişelerini çok anlıyorum canım am kendini buna çok odaklamamaya çalış başarmak zor tabiki ama kendini buna zorla. benimde 3 kese göründü birinden kalp atışı alamadık ve diğer ikisinden almıştık 7. haftada. 1 hafta sonra gitiğimde diğer 3. kese kendiliğinden yok olmuştu ikiz hamilelik yaşadım ve34+2 de acil erken doğuma girdim ve doğumda birini kaybettim. o yüzden dert edinme bunu allah her şeyin hayırlısını versin diye dua et allah sana neyi kısmet ettiyse onu en iyi şekilde önce içinde sonra kucağında büyütmeye bak. hayılısı olsun bebişin.:nazar:

benımde gebelıgım ıkız olarak basladı ama keselerden bırı gelısmedı. o kese zamanla yok olup gider diğer bebegıne gıderken zarar vermez. sadece ufak tefek kana rısklerı olur ama bunlarda progestoron destegı ıle yok olur. telaslanma.

Back
X