canım cok sıkkın kızlarr bır bakıverın bana bu tarafa

nefeskesen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
776
191
123
İstanbul
kızlar kecı mı kecı mı bır oglak burcundan dertlıyım.. boynuzların cektıkce ayaklarını dırıyor...

ne arkads oluo benımle ne de bır aska baslayabılıyor.. ama hep konusmak ıstıyor ıltıfatlara boguyor ... bende bıryere kadar carpıyorum lafı yuzune :22::22: duygularından emın degıl gıbı..

onceden bır cekıncesımı var dıye dusundum ama oda yok ıyıce arastırdım... bır ask hayatıma bakıversenız valla cok makbule gecer

-sarısın renklı gozlu oglak burcu 26 yasında 5 harflı ısmı

nolur kızlar bır bakın cok sıkıntılandım .. uzun suredır boyle duygular hıssetmıyordum bırsey fılızlendı bana ve ona katına, tarot yada ıskambil bıldıgınız hangısı ıse bakıbılırmısınız ... cok sınırlerıme dokuyor artık:43::43::43::43::14::14::14:

kızlar kımse yokmu :ssz::14: olacak olacak ama nasıl olacak ya bıktım belırsızlıgınden :41::41: bende balık burcuyum 24 ısmım 5 harflı

canım haklısın ama ben çıkanı yorumlamaya çalışıyorum :16: bende isterim güzel şeyler yazmayı ama katina falı biraz acımasız .sende bana bakarmısın :26: bende kötüyüm :2::2::2::2:

canım aslında ikinizde sağlıklı fikir yürüten mantıklı kişilersiniz ikiniz arasında birşey olmaması için bir sorun yok.canım ikinize katina açtım ama pek hoşuma gitmedi o yüzden tarot açtım .
tarot falın: canım sen çalışıyormuydun? olgun bir kadın var .çalışmana yada duygusal anlamda birşeyler olması için sanki seni engelliyor ama kötü bir niyeti yok.belki arkadaşın belki annen.sen aslında bu kişiyle ilgili çok dert yanmışsın yani anlam veremediğin için ama bence senin bu kişiyi bu kadar takmanın sebebi duygusal boşluğun kafanda büyütmüşsün.aslında sen hisleri kuvvetli inançlı birisin yaptığın şey ne ise hakkını verip yapmak istiyorsun günahtan korkuyorsun keşke herkes öyle olsa.neyse.bugünlerde kendini güçsüz hissetmeye başlamışsın üzülme canım bende öyleyim :1: biz balık burçları fazla duygusal oluyoruz biri bize ufacık bir adım atsa onu büyütüyoruz kafamızda biz ona 10 adım atıyoruz öyle işte.yakın zamanda kendini toparlayacaksın neyin ne olduğunu nasıl davranman gerektiğini anlayacaksın ağırlığını koyacaksın.hava grubu bir erkek sen oğlak çocuğu düşünüyorsun ama bazen farklı çıkabiliyor burç yanılabiliyor falda ama bence o değil işte bir teklif alacaksın.bu teklifin sonrasında artık olumlu yada olumsuz ne karar verirsin bilmiyorum fakat mutlu günler yaşayacaksın.biraz emek harcaman gereken durumlarla karşılaşacaksın.sonunda bir kutlama olacak

rapisaaaaaaa yetıstın yıne bana :) olur cnm ama sen bazen ıyı seyler soylemıyorsun bana:1::1::1::1::1::1: rapısacım ne goruyorsan soyle onun la ılgılı.. onunla olabılecekmıyım guzel bırseyler soyle cnm taktım kecıyı :49:

canım biraz uzun olacak ama kafana göre istediğine bakarsın :38:

canım eski sevgilim benle barışmak istiyordu bugün yine barışmadan ayrıldık barışma görünüyormu niyeti ne?
hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek yakın mı
yakın zamanda iş bulabilecekmiyim
:38: kolay gelsin canım inşallah sana yaptığım yorumu beğenmişsindir

rapisacım sorularını yaz yıne aynı sekılde gerısı bende canım ben bır sıgara ıcıp kartlarlarla gelıyorum

canım haklısın ama ben çıkanı yorumlamaya çalışıyorum :16: bende isterim güzel şeyler yazmayı ama katina falı biraz acımasız .sende bana bakarmısın :26: bende kötüyüm :2::2::2::2:

canım aslında ikinizde sağlıklı fikir yürüten mantıklı kişilersiniz ikiniz arasında birşey olmaması için bir sorun yok.canım ikinize katina açtım ama pek hoşuma gitmedi o yüzden tarot açtım .
tarot falın: canım sen çalışıyormuydun? olgun bir kadın var .çalışmana yada duygusal anlamda birşeyler olması için sanki seni engelliyor ama kötü bir niyeti yok.belki arkadaşın belki annen.sen aslında bu kişiyle ilgili çok dert yanmışsın yani anlam veremediğin için ama bence senin bu kişiyi bu kadar takmanın sebebi duygusal boşluğun kafanda büyütmüşsün.aslında sen hisleri kuvvetli inançlı birisin yaptığın şey ne ise hakkını verip yapmak istiyorsun günahtan korkuyorsun keşke herkes öyle olsa.neyse.bugünlerde kendini güçsüz hissetmeye başlamışsın üzülme canım bende öyleyim :1: biz balık burçları fazla duygusal oluyoruz biri bize ufacık bir adım atsa onu büyütüyoruz kafamızda biz ona 10 adım atıyoruz öyle işte.yakın zamanda kendini toparlayacaksın neyin ne olduğunu nasıl davranman gerektiğini anlayacaksın ağırlığını koyacaksın.hava grubu bir erkek sen oğlak çocuğu düşünüyorsun ama bazen farklı çıkabiliyor burç yanılabiliyor falda ama bence o değil işte bir teklif alacaksın.bu teklifin sonrasında artık olumlu yada olumsuz ne karar verirsin bilmiyorum fakat mutlu günler yaşayacaksın.biraz emek harcaman gereken durumlarla karşılaşacaksın.sonunda bir kutlama olacak

pekı onun tarafında ne alemde bu ısler bız yanyana gelemıyormuyuz rapısam ayy allhım nerelere gıdem:ssz::ssz::ssz: benım yukselenım koc ay burcumda koc .... ya kımlerı reddettım bır bılsen hıc bırı bukadar benı etkılemedı benı.. kım bu ya kım:41::41: bana karsı neler var onun tarafında aılesı ozelı neler gorebılıyorsun

tabı rapısam bakarım yıne aynı sekılde 3 net soru ıstıyorum gerısı bende sıgaraya gıdemedım ıcıp gelıyorum kartlarla sekerım:54:

canım sorularımı yukarda yazmıştım gözünden kaçtı heralde :26:

onunla ilgili soruların için tekrar açtım tarot:canım sana dedim ya hava grubu bir erkekten bir teklif alabilirsin diye varmı etrafında böyle seninle ilgilenen birisi bu kişi ikinizin arasında birşey olduğunu dşünüyor olabilir mi? birde maddi anlamda kaygıları var bence yani belki durumu çok kötü değildir bilmiyorum ama sana karşı kendini eksik hissediyor olabilir.bu hava grubu dediğim kişi ikinizin ortak görüştüğü biri olabilir mi varmı öyle birşey? neyse bu kişinin bir kalp kırıklığı var yeni bir ilişkiye başlama noktasında kaygıları var bu kalp kırıklığı kafasında olduğu sürece zorluyor onu bir şeye başlama noktasında.bugünlerde bir ayrılık yaşamış.para konusunu kafasına çok takıyor.kendini geliştirmeye çalışacak çalışıyorsa işinde ilerlemeye bakacak.duygusal anlamda bunun kafası karışık bence sen buna fazla bulaşma.

pekı onun tarafında ne alemde bu ısler bız yanyana gelemıyormuyuz rapısam ayy allhım nerelere gıdem:ssz::ssz::ssz: benım yukselenım koc ay burcumda koc .... ya kımlerı reddettım bır bılsen hıc bırı bukadar benı etkılemedı benı.. kım bu ya kım:41::41: bana karsı neler var onun tarafında aılesı ozelı neler gorebılıyorsun

tabı rapısam bakarım yıne aynı sekılde 3 net soru ıstıyorum gerısı bende sıgaraya gıdemedım ıcıp gelıyorum kartlarla sekerım:54:

yarın kahvenizi koyun kızlar bakayım.
bu gece bende de moral yok sabah derse gidicem üstüne iş görüşmem var ama alırlar mı bilmiyorum ümitsizim artık.
öpüldünüz

sağol canım. bende sana açarım güzel şeyler çıkarsa yazarım çıkmaz yorumlamam :1:

bu gece bende de moral yok sabah derse gidicem üstüne iş görüşmem var ama alırlar mı bilmiyorum ümitsizim artık.
öpüldünüz

cannım sinirden ellerim titriyo .kusura bakma demin görmemişim. iş görüşmen iyi geçer inşallah hayırlısıyla olur :38:

öpüldünüz

cannım sinirden ellerim titriyo .kusura bakma demin görmemişim. iş görüşmen iyi geçer inşallah hayırlısıyla olur :38:

Ne demek canım hiç önemli değil. Sinirlenme benimde moralim yerlerde pööf. İyi geceler rapisacım yatayım ben böyle olmuyo:)

canım iş görüşmen nasıl geçti :26: bende iş arıyorum ama psikolojim bozuldu çalışabilirmiyim onu da bilmiyorum

$DSC04437.webp $DSC04438.webp $DSC04439.webp $DSC04440.webp $DSC04442.webp $DSC04443.webp $DSC04444.webp $DSC04445.webp

öpüldünüz

Canım falım çok güzel çıkmış. Sıkıntı yapmana hiç luzum yok.
3 vakte kadar bir muradın bir arzun var gerçekleşecek. Kavuşcaksınbu isteğine.
Sanki biriyle bir tartışma yaşacaksın biri sana bayağı birdiş bilemiş. Uyma sen canım her kim ise. Sanki sana kızarak bir şey veriyorkızarak bu kişi. Senden borç alan birisiolabilir. Bu olay bir vakte kadar olabilir canm
Bu olaydan sonrası temiz aydınlık.
Bu başta söylediğim murat meselesi para ile ilgili olabilircanm çok kısmetli bir olay var hadi hayırlısı.
Biriyle aranız bozuk küslük gibi bir durum var ama hala aklısende kalbide sende kalp çıkmış temiz hisleri var san karşı bu kişinin.
Belli belirsiz kısa bir yolun var gitmeyi istediğin bir yol.
Ailende evinde her hangi bir sorun yok tertemiz huzur dolubir hanen var canım. Bir yüzük gibi bir şey gördüm hadi hayırlısı. Bukadar yorumlayabildim canım.

canım senin maddi sıkıntın mı var bu aralar.sabırlı ve kararlı birisin.hislerine güveniyorsun güvendiğin için daha çok hislerinle hareket ediyorsun.bugnlerde umutsuzluğa kapılmana sebep olacak bir olay yaşamışsın fakat sen düzgün yaşamaya çalışan birisin kendine güveniyorsun doğru bildiğini yapmaya çalışıyorsun o yüzden kendine güveniyorsun.yakın zamanda herşeyi bir kenara bakıp artık kendin için iyi olan ne ise onu yapmaya çalışacaksın.seni olumsuz etkileyen bazı düşünceleerden sıyrılmaya karar vereceksin.etrafında güvendiğin birinin aslında senin düşündüğün gibi biri olmadığını anlayacaksın.fakat bu olaylar seni olumsuz etkilemeyecek her işte bir hayır vardır diyeceksin.etrafında marjinal takılmaya çalışan orta yaş yada üstü bir erkek kafanı karıştırmaya çalışabilir değişik fikirleriyle ona dikkat et canım

burcum başak canım genl bir fal bakabilirsen iyi olur cnm. ben de bakıyorum sana şimdi yazcam.

canım biraz uzun olacak ama kafana göre istediğine bakarsın :38:

canım eski sevgilim benle barışmak istiyordu bugün yine barışmadan ayrıldık barışma görünüyormu niyeti ne?
hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek yakın mı
yakın zamanda iş bulabilecekmiyim

:38: kolay gelsin canım inşallah sana yaptığım yorumu beğenmişsindir

kızlar bana da tarot falı bakın lütfen

sağol canım yorumuna sağlık. canım keşke yüzük gibi birşey olsa öyle çok istiyorumki böyle abuk ssubuk insanlarla uğraşmaktan bunaldım artık

Canım falım çok güzel çıkmış. Sıkıntı yapmana hiç luzum yok.
3 vakte kadar bir muradın bir arzun var gerçekleşecek. Kavuşcaksınbu isteğine.
Sanki biriyle bir tartışma yaşacaksın biri sana bayağı birdiş bilemiş. Uyma sen canım her kim ise. Sanki sana kızarak bir şey veriyorkızarak bu kişi. Senden borç alan birisiolabilir. Bu olay bir vakte kadar olabilir canm
Bu olaydan sonrası temiz aydınlık.
Bu başta söylediğim murat meselesi para ile ilgili olabilircanm çok kısmetli bir olay var hadi hayırlısı.
Biriyle aranız bozuk küslük gibi bir durum var ama hala aklısende kalbide sende kalp çıkmış temiz hisleri var san karşı bu kişinin.
Belli belirsiz kısa bir yolun var gitmeyi istediğin bir yol.
Ailende evinde her hangi bir sorun yok tertemiz huzur dolubir hanen var canım. Bir yüzük gibi bir şey gördüm hadi hayırlısı. Bukadar yorumlayabildim canım.

Back
X