- Konu Sahibi nefeskesen
lütfen bana da tarot falı bakın kızlar es geçmeyin benimde canım çok sıkkın bakarsanız çok sevinirimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin maddi sıkıntın mı var bu aralar.sabırlı ve kararlı birisin.hislerine güveniyorsun güvendiğin için daha çok hislerinle hareket ediyorsun.bugnlerde umutsuzluğa kapılmana sebep olacak bir olay yaşamışsın fakat sen düzgün yaşamaya çalışan birisin kendine güveniyorsun doğru bildiğini yapmaya çalışıyorsun o yüzden kendine güveniyorsun.yakın zamanda herşeyi bir kenara bakıp artık kendin için iyi olan ne ise onu yapmaya çalışacaksın.seni olumsuz etkileyen bazı düşünceleerden sıyrılmaya karar vereceksin.etrafında güvendiğin birinin aslında senin düşündüğün gibi biri olmadığını anlayacaksın.fakat bu olaylar seni olumsuz etkilemeyecek her işte bir hayır vardır diyeceksin.etrafında marjinal takılmaya çalışan orta yaş yada üstü bir erkek kafanı karıştırmaya çalışabilir değişik fikirleriyle ona dikkat et canım
sağol cnm bilmişsin durumlarımı. orta yaş üsttü uzak dursun aman aman. yok yeni birileri sanırım. çıkmamış![]()
sağol cnm bilmişsin durumlarımı. orta yaş üsttü uzak dursun aman aman. yok yeni birileri sanırım. çıkmamış![]()
canım sen konuştun mu o çocukla
yok canım konuşmadım soğuk davranıyor bana karşı, bende üstüne gitmemeye karar verdim![]()
rapisa internetim bozuldu benim yine çok sinirliyim bakıcam falına şu lanet düzelirse
canım bence onu kendi haline bırak![]()
rapisa internetim bozuldu benim yine çok sinirliyim bakıcam falına şu lanet düzelirse
canım biraz uzun olacak ama kafana göre istediğine bakarsın
canım eski sevgilim benle barışmak istiyordu bugün yine barışmadan ayrıldık barışma görünüyormu niyeti ne?
hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek yakın mı
yakın zamanda iş bulabilecekmiyim
kolay gelsin canım inşallah sana yaptığım yorumu beğenmişsindir
canım biraz uzun olacak ama kafana göre istediğine bakarsın
canım eski sevgilim benle barışmak istiyordu bugün yine barışmadan ayrıldık barışma görünüyormu niyeti ne?
hayatıma ciddi anlamda ne zaman biri girecek yakın mı
yakın zamanda iş bulabilecekmiyim
kolay gelsin canım inşallah sana yaptığım yorumu beğenmişsindir
canım eskı sevgılıne gelınce duygusal bır karmasa yasıyor ne ıstedıgını bılmıyor senı ıstıyor ama bır yandanda korku duyuyor kendınden ... ama bu cocukta bıraz degısme var.. cunku ddıger kartları actıgımdakı yorumlarımı hatırlıyorum .. sankı bır sey ıle terbıye edılmıs bır acı olabılır duygusal bır bunalım olabılır yada yalnızlık olabılır ... bu o olay onu bıraz hayatındakı bazı olayları farklı bır bakmaya zorlamıs..
ama dıyorum ya bıraz degısme daha tam evresını tamamlamamısbu evreyı tamamlamadıgı ıcınde bu sekılde gel-gıtlerı oluyor.. onun ıcın kart actım (bu bahsettıgımız adamdı dımı burc harfler ona gore yaptım) sana karsı hıslerı ne dıye cıkan kartlar sırasıyla sunlar..
arzu, korku, kacma ıstegını ve aynı sekılde sıgınma ıstegı .. aslında yasıdıgı duygu gecıslerını kendıne ıtıraf edemıyor gıbı gelıor bana.. yanı yıgıtlıge camur atmıyoryakın bır zamanda yıne cıkacak bır yerden..
ben senın hayatında farklı ıkı erkek goruyorum zamanı gelmedı ama bu adamlar ve sen vaktınızı beklıyorsunuz yollarınızın kesısmesı ıcın .. ama 1. adamla bu eskı sevgılı arasında ıkılem goruyorum.. bu gelen bırıncı adam tam tatmın edemıyecek gıbı senı duygusal anlamda oyuzden sende ıkılem yaratacak.. aslında cok ıyı bırı ama mızacı bu hatta cevrenden ''rapısa nekadar ıyı adam rahatmı batıyor'' gıbı tepkıler alabılırsın .. bırseyı sende olduramayacak sende tamamdır bu adam dıyemeyeceksın.. ama adam sana cok deger verıcek bunu soyleyım .. sen de ıkılem var buda yuregıne dokunamadıgını gosterır ama en son adam her yere dokunuo kardesımkoprulerı yıkıosunuz bunu bılır bunu soylerım.. sadece zamanızı beklıorsunuz
ıs konusunda sana su net soyleyebılırım bu aralar bır teklıfler alabılırsın aralıgın ortasına kadar bır tanesı olmayacak 3 teklıf var calısma hayatında ocaktan sonra net olarak baslayabılır.. kımbılır bu adam belkı calıstıgın yerdendıraylara vurdum kartları aralıkta bır kosusturma var ocak ve sonrasında ıs , ve duzene sokma kartları var
hersey gonlunce olsun canım benım geldıgın de yesıl ısık yak bana fallasalım faldan sıselım bırazcıkopuyorum senı
![]()