Arkadaşlar üniversite 1. sınıfım .. Daha ilk günlerden başkan seçilmiştim nedenini bilmiyorum ama süslüyümdür filan belki dışardan havalı filan gözükmüş olabilirim. Ama hiç öle biri dğeilim çok cıvık insanları sevmem kendimde öle olamam. Başkan seçilince kıskanıldığımı düşünmeye başladım bazı kişiler tarafından . Derslerimde başarılı olduğum görüldü ilk haftalar öğretmen beni övdü bi baktım arkadaş grubumdakilerdne bazıları soğuk davranıyor bana .. Şuan sınıfımız gruplara ayrılmış durumda. Ben en girişkenlerin olduğu gruptayım ama onlara karşı sıcak hissedemiyorum kendimi çünkü birbirleriyle olduğu gibi konuşmuyolar benimle hep bi kıskançlık seziyorum.. Sırf süslü püslü diye bi arkadası da gruptan dışladılar şuan başka 2 kızla takılıyor. Bende onlarla kaynaşim diyorum ama yanlarına gitsem dışlarlarsa diye korkuyorum ,bukez şuan takıldığım kişilerde beni hiç istemez. Gerçi niye bu kadar takıyosun diceksiniz ama olmuyo kendimi mutsuz hissediyorum ,bende mi bi sorun var diye bakıyorum ama birşey bulamıyorum tek sorun onlar gibi terslemiyorum onları. Ne yapıcağımı bilemez oldum 
Diğer kızlarla takılsam beni onlarda diğerleriyle takıldığım için havalı filan sanıyolar pek içten davranmazlar napsam nasıl davransam çözebilmiş değilim .. :/

Diğer kızlarla takılsam beni onlarda diğerleriyle takıldığım için havalı filan sanıyolar pek içten davranmazlar napsam nasıl davransam çözebilmiş değilim .. :/