- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Merhaba hanımlar, bundan 1 ay önce birisiyle konuşuyorduk ve yavaş yavaş tanıma aşamasına geçmiştik belki benim duygusal açlığımdan biz bu kişiyle sevgili olmaya karar verdik 2 haftalıktık bu insan denilen yaratık sekste sadece peneterasyon yapıp ön sevişme yaşamıyordu bunu dediğim halde bana yapmıyordu ben de çok sorun etmedim salak gibi normal ilişkiye gelecek olursak bana çok yapmacık davranıyorsun filan dedi. Ben de dedim benim normal tarzım bu. Biraz tersledim de bunu çünkü başka bir. Laf daha söyledi neyse bugün seviştik ve bundan önceki sevişmemiz de ben ertesi günü hapı kullanmama rağmen bu sürekli bana hamile msiin git test yaptır dedi ben de tamam dedim yaptım hcg testini negatif çıktı sonra bu bunu öğrenince benimle ayrılık konuşması yaptı kendisi kpss çalışıyormuş odaklanamıyormuş halbuki karışmıyordum ona. Neyse ayrıldı sonra içi rahatsız olmuş ki bir tane daha test aldı ben de testi çöpe attım dedim hamile olmam ama yine de bir mucize olur senden hamile kalırsam o çocuğu aldırırım senin çocuğunu taşımam dedim o da dedi çok kötü bir. İnsansın ayrıldık sabah birlikteydik şimdi baktım engel atmış kafamı nasıl toparlayabilirim uzun oldu kusurama bakmayın