baskaları bızım onemsedıgımız kadar var olurlar canımmm hıc takma kafana
ev işi yapmıbütün işi o yapıyormuyor muşum(ki elini sürmez hiç bişeye) surat asıyor muşu akrabalarına falan filanyalan söylemek bu kadar kolay olmuş yani maalesef önemli olan para değil ki amaişte onun için herşey paraymış babam yeni araba aldı bana ortalıkta da tazminat verdim onunla araba almış deyip geziyo insan bu kadar mı değişir bunu hazmedemiyorum
Ev işi yapmıyorsun , surat asıyorsun diye 40000 tl tazminat kazanacaklarını sanmıyorum.
Amma karaktersizmiş eski eşiniz.
Değişir canım değişir.
Adam bunları düşünürken sen tanışma yıldönümünü mü düşünüyorsun.
Bırak değmez onun için üzülmene.
İnşallah bir an önce atlatırsın bu süreci.
Allah yar ve yardımcın olsun.
canım konuyu okuyunca nedense hiç şaşırmadım bu erkekler böyledir.evin her işini yaparsın ,çocuklarına bakarsın,yemeğini,çayını,kahvesini,meyvesini,önüne getirirsin,hasta oldumu bebek gibi bakarsın,ama bir kere yoruldum diye sırtından indirirsin senden kötüsü olmaz ,nankör bunlar,istisnalar kaideyi bozmaz,canım her şey sen iyiysen iyi,idare ettğin sürece iyiler,seninde başına beklenen gelmiş ne diyim Allahtan sabır diliyorum o güzel gözlerine yazık canımm değmez.
Kusura bakma da eşin gider ayak ne koparırsam kardır diye düşünüyor sanırım , üzme kendini , değmez..
aynen öyle canım ben onu hakettiğinden fazla sevdim olay bu
Bence sen ona 40 kuruşluk tazminat aç gözündeki değerini anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?