• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın:(

mawish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
40
0
86
39
Bursa
Eşimden ailesi yüzünden ayrılıyorum daha önce burdada yazmıştım.Üç buçuk aydır annemin evindeyim.Bir ay önce avukatı bizi çağırdı konuşmak için avukata bende derdimi anlatınca adam davadan çekildi benimde kızlarım var bu vebalin altına girmem dedi.Dün bi dilekçe geldi başka avukata yazdırmış yalan yanlış bir sürü suçlama ve 40 milyar tazminat istiyor.Suçlamalar doğru olsa içim gam yemeyecek dünden beri yerdemiyim gökte miyim belli değil.Bu site beni çok rahatlatıyo oyüzden yazıp rahatlamak istedim.Bir de dün tanışma yıl dönümümüz dü ben sabah kalktım üzülürken dilekçe geldi şok geçirdim:(

40 milyar mi o_O merak etme onune her gelen tazminat alamaz. ayrica esin boyle bi dava acabiliyosa unut o tanisma yildonumlerini filan artik. ondan sana yar olmaz.

üzüntünü anlıyorum ama bu kadar kolay yalan söyleyen hatta senden tazminat isteyen birinden hayır gelmez :50:umarım en az hasarla bu dönemi atlatırsın canım

gecmıs konularınızı okudum...
hatalı olan sız degılsınız bna gore neyın tazmınatını ıstıyorlarmıs kı

ev işi yapmıbütün işi o yapıyormuyor muşum(ki elini sürmez hiç bişeye) surat asıyor muşu akrabalarına falan filan :( yalan söylemek bu kadar kolay olmuş yani maalesef önemli olan para değil ki amaişte onun için herşey paraymış:( babam yeni araba aldı bana ortalıkta da tazminat verdim onunla araba almış deyip geziyo insan bu kadar mı değişir bunu hazmedemiyorum

baskaları bızım onemsedıgımız kadar var olurlar canımmm hıc takma kafana

ev işi yapmıbütün işi o yapıyormuyor muşum(ki elini sürmez hiç bişeye) surat asıyor muşu akrabalarına falan filan :( yalan söylemek bu kadar kolay olmuş yani maalesef önemli olan para değil ki amaişte onun için herşey paraymış:( babam yeni araba aldı bana ortalıkta da tazminat verdim onunla araba almış deyip geziyo insan bu kadar mı değişir bunu hazmedemiyorum

Ev işi yapmıyorsun , surat asıyorsun diye 40000 tl tazminat kazanacaklarını sanmıyorum.
Amma karaktersizmiş eski eşiniz.
Değişir canım değişir.
Adam bunları düşünürken sen tanışma yıldönümünü mü düşünüyorsun.
Bırak değmez onun için üzülmene.
İnşallah bir an önce atlatırsın bu süreci.
Allah yar ve yardımcın olsun.

Ev işi yapmıyorsun , surat asıyorsun diye 40000 tl tazminat kazanacaklarını sanmıyorum.
Amma karaktersizmiş eski eşiniz.
Değişir canım değişir.
Adam bunları düşünürken sen tanışma yıldönümünü mü düşünüyorsun.
Bırak değmez onun için üzülmene.
İnşallah bir an önce atlatırsın bu süreci.
Allah yar ve yardımcın olsun.

aynen öyle çok karaktersizmiş diyecek hiç bişey bulamıyorum maalesef:(

canım konuyu okuyunca nedense hiç şaşırmadım bu erkekler böyledir.evin her işini yaparsın ,çocuklarına bakarsın,yemeğini,çayını,kahvesini,meyvesini,önüne getirirsin,hasta oldumu bebek gibi bakarsın,ama bir kere yoruldum diye sırtından indirirsin senden kötüsü olmaz ,nankör bunlar,istisnalar kaideyi bozmaz,canım her şey sen iyiysen iyi,idare ettğin sürece iyiler,seninde başına beklenen gelmiş ne diyim Allahtan sabır diliyorum o güzel gözlerine yazık canımm değmez.

canım konuyu okuyunca nedense hiç şaşırmadım bu erkekler böyledir.evin her işini yaparsın ,çocuklarına bakarsın,yemeğini,çayını,kahvesini,meyvesini,önüne getirirsin,hasta oldumu bebek gibi bakarsın,ama bir kere yoruldum diye sırtından indirirsin senden kötüsü olmaz ,nankör bunlar,istisnalar kaideyi bozmaz,canım her şey sen iyiysen iyi,idare ettğin sürece iyiler,seninde başına beklenen gelmiş ne diyim Allahtan sabır diliyorum o güzel gözlerine yazık canımm değmez.

Aynen öyle canım idare ettiğin sürece hep sensin dediğin sürece iyiler sen asla yorgun olamazsın asla hasta olamazsın hep ona hizmet etmek zorundasın köle gibi :( o zaman senden iyisi yok ama ona uymayan en ufak davranışta tamam boşanıyoruz sağol canım çok teşekkür ederim

Kusura bakma da eşin gider ayak ne koparırsam kardır diye düşünüyor sanırım , üzme kendini , değmez..

ev isi yapmıyorsun diye 40 milyar tazminatmı istiyormus kolay yoldan zengin olmayı falanmı dusunuyor:26: benim bildigim kadınlar erkeklerden ister boyle bir erkekle evlilikde surmezki

Son düzenleme:
aynen öyle canım ben onu hakettiğinden fazla sevdim olay bu

bundan sonra da umurunda olmadıgını gosterırsın canım hıcbırsey senden onemlı degıl ya o sana 40 mılyarlk tazmınat davası acabılıyorsa sende onu hıc umursama keyfıne bak dha beter olsun

Bence sen ona 40 kuruşluk tazminat aç gözündeki değerini anlasın

arkadaşa katılıyorum gereğinden fazla değer verdiğin için böyle olmuş zaten ana kuzusu bir müddet sonra oda anlar hatasını amaiş işten geçtikten sonra üzülme canım pozitif ol boşver gidene üzülme gelecek güzel günlerine bak umutlu ol şans senden yana olsun

Teşekkür ederim ya içimi çok rahatlattınız.Bugün avukatımla da görüştüm o da bi erkeğin maddi tazminat istemesi saçma üstelik bu sebeplerle de alamaz dedi.

Back
X