Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off benim sevgilimde de telefonunu bi türlü açmama huyu var. bgn de sabah aradım sabahın 8 inde telefonu meşgül çalıyo, biriyle konuşmuyo ama arıyolar onu işde, inanırmısınız 20 dk boyunca meşgül çaldı teli. msj attım sitemli, gene arayan soran yok. ölen oldu aradım aradım defalarca onlarca kez, yine açmıyo, en son aradım gene meşgül teli hemde baya bi süre. bi msj daha attım, baya bi süre snr cvp yazdı cnm yağmur yağdı çok telefonlar kilitlendi diye :S Allahım delirecem ya, ben çok şeymi istiyorum yağmurla telefonun ne alakası var bikere, çok şey istemiyorum sadece benmki kadar duyarlılık istiyorum ya, fazlasını deil. ilk başlarda hiç böyle değildi, işi olsa işini bırakıp arardı, konuşmadan duramazdı benle, şimdilerde ben aramasam ısrarla aklına bile gelmiyo beni aramak, bişey oluyo en son bnm haberim oluyor. soruyorum bitirmek mi istiyosun, aldatıyomusun yook, sevginmi azaldı yook, bitsin mi yook. bende ne yapacağımı şaşırdım, ağlamakdan endişe etmekden yoruldum..
arkadaşım senin konunda kendi dertlerimi sıraladım kusuruma bakma ama inanki çok doldum. artık mazur gör. sevgiline de kızma, bozulmuş işde, çokda aramamış gerçi ama olsun genede sen alttan al, ilişkilerde olur böyle şeyler..
seninkine yol verme zamanın gelmişte geçiyor bile..
bu ne yahu..
tuvaletedemi gitmiyor bu adam :44::44::44:
insan telefonunu açamadı diye sevgilisinden trip yer mi? işyerindeyim 2 kere aradı açamadım. sonra döndüm bi daha aramıycam zaten dedi.
telefonu açamadım diye kızılır mı ya? canım çok sıkıldı.
insan telefonunu açamadı diye sevgilisinden trip yer mi? işyerindeyim 2 kere aradı açamadım. sonra döndüm bi daha aramıycam zaten dedi.
en son ayrildinizi okumusdum keske birlesmeseydiniz yine neyse bu adam icin can SIKMAya bile degmez ,böyle birinin trip atmaya hakki bile yok ama sen sevmissin bikere
hayır o kişi bu kişi değil bu çok yeni bir ilişki... ama buda böyle yapıyor of..