• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım çok sıkkın : (

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
insan telefonunu açamadı diye sevgilisinden trip yer mi? işyerindeyim 2 kere aradı açamadım. sonra döndüm bi daha aramıycam zaten dedi.
telefonu açamadım diye kızılır mı ya? canım çok sıkıldı.

"Aramazsan arama yar, aramazsan arama zaten merhem
olmazsın sen, benim gönül yarama" diyesim geldi :))

Sen neden açamadığını izah edipte o hala trip atıyorsa,
boşver aramazsa aramasın.
Belkide başkasına kızıp, sinirini senden çıkarmıştır beyfendi.

mümkünse uzun uzuuuun çaldıktan sonra açmak gerekir. erkeğin her an elinin altında olmak bir süre sonra karşı tarafı sıkıyor. bırak açma iyi yapmışsın:)) nasılsa yine arayacak:1:

off benim sevgilimde de telefonunu bi türlü açmama huyu var. bgn de sabah aradım sabahın 8 inde telefonu meşgül çalıyo, biriyle konuşmuyo ama arıyolar onu işde, inanırmısınız 20 dk boyunca meşgül çaldı teli. msj attım sitemli, gene arayan soran yok. ölen oldu aradım aradım defalarca onlarca kez, yine açmıyo, en son aradım gene meşgül teli hemde baya bi süre. bi msj daha attım, baya bi süre snr cvp yazdı cnm yağmur yağdı çok telefonlar kilitlendi diye :S Allahım delirecem ya, ben çok şeymi istiyorum yağmurla telefonun ne alakası var bikere, çok şey istemiyorum sadece benmki kadar duyarlılık istiyorum ya, fazlasını deil. ilk başlarda hiç böyle değildi, işi olsa işini bırakıp arardı, konuşmadan duramazdı benle, şimdilerde ben aramasam ısrarla aklına bile gelmiyo beni aramak, bişey oluyo en son bnm haberim oluyor. soruyorum bitirmek mi istiyosun, aldatıyomusun yook, sevginmi azaldı yook, bitsin mi yook. bende ne yapacağımı şaşırdım, ağlamakdan endişe etmekden yoruldum..

arkadaşım senin konunda kendi dertlerimi sıraladım kusuruma bakma ama inanki çok doldum. artık mazur gör. sevgiline de kızma, bozulmuş işde, çokda aramamış gerçi ama olsun genede sen alttan al, ilişkilerde olur böyle şeyler..

ben gerekli açıklamayı yaptım kendisine konuşurken de soğuk konuştu kızgındı hala...
henüz aramadı bende aramıycam bakalım ne yapacak?

off benim sevgilimde de telefonunu bi türlü açmama huyu var. bgn de sabah aradım sabahın 8 inde telefonu meşgül çalıyo, biriyle konuşmuyo ama arıyolar onu işde, inanırmısınız 20 dk boyunca meşgül çaldı teli. msj attım sitemli, gene arayan soran yok. ölen oldu aradım aradım defalarca onlarca kez, yine açmıyo, en son aradım gene meşgül teli hemde baya bi süre. bi msj daha attım, baya bi süre snr cvp yazdı cnm yağmur yağdı çok telefonlar kilitlendi diye :S Allahım delirecem ya, ben çok şeymi istiyorum yağmurla telefonun ne alakası var bikere, çok şey istemiyorum sadece benmki kadar duyarlılık istiyorum ya, fazlasını deil. ilk başlarda hiç böyle değildi, işi olsa işini bırakıp arardı, konuşmadan duramazdı benle, şimdilerde ben aramasam ısrarla aklına bile gelmiyo beni aramak, bişey oluyo en son bnm haberim oluyor. soruyorum bitirmek mi istiyosun, aldatıyomusun yook, sevginmi azaldı yook, bitsin mi yook. bende ne yapacağımı şaşırdım, ağlamakdan endişe etmekden yoruldum..

arkadaşım senin konunda kendi dertlerimi sıraladım kusuruma bakma ama inanki çok doldum. artık mazur gör. sevgiline de kızma, bozulmuş işde, çokda aramamış gerçi ama olsun genede sen alttan al, ilişkilerde olur böyle şeyler..

seninkine yol verme zamanın gelmişte geçiyor bile..:10:
bu ne yahu..:50:
tuvaletedemi gitmiyor bu adam :44::44::44:

seninkine yol verme zamanın gelmişte geçiyor bile..:10:
bu ne yahu..:50:
tuvaletedemi gitmiyor bu adam :44::44::44:

off farkındayım ama sürekli bi bahanesi var, yok vaktim yoktu yanım doluydu, yok görüşmedeydim. bende hep diyorum ki ya tmm anladım seni ama tuvalete demi gitmedin, orda arayamasan bile bi msj da atamazmıydın görüşmedeyim çıkınca arıcam diye. en azından merak etmezdim böle arayıp arayıp elimde telefon kalmazdım diyorum. her seferinde tmm diyor, bu son diyo ama hiçbiri son olmuyo :( ama sitem etsem beni çok sevdiğini söyler, dünyada en çok seni seviyorum der, bu aralar şartlar böyle der, der de der yani..

Erkekler böyle malesef.
Hemen şüphe duyuyorlar. Ama onlar açmasa işleri olur, normal olur :))
Bence sen olabildiğin kadar rahat ol, takmadığını görünce rahatlığından rahatsız olup arayacak eninde sonunda :1:

sinirle söylemiştir...
fazla büyütme gözünde...
akşam arar mutlaka..

Ne yapmanız gerekiyormuş, işi gücü bırakıp, gözünüz telefonda, bütün gün aramasını beklemenizi filan mı? Gereksiz triplere verilecek en güzel karşılık, çokta umurumdaydı moduna geçmektir. :32:

kızlar dayanamayıp aradım aramaz olsaydım hala soğuk konuşmalara devam ediyor..
yemek yedin mi dedim. yemedim dedi. niye dedim. hiç öylesine dedi. paran mı yok dedim. hee dedi yaa..
böyle cevaplar veriyor. işi yokmuş müşteri gelmiyormuş.. ondan mı diycem ama bana böyle davranmaya ne hakkı var ona siniriyse
benim suçum ne? canın ondan mı sıkkın dedim sordum. yok canımı sıkkın olduğunu kim söyledi dedi. gelde sinir olma...
böyle uyuz uyuz cevaplar veriyor. anlamafım gitti?? aramıycam.

insan telefonunu açamadı diye sevgilisinden trip yer mi? işyerindeyim 2 kere aradı açamadım. sonra döndüm bi daha aramıycam zaten dedi.

canım öyle erkekler varki allah seni inandırsn erkek arkadasım bu yuzden benle 1 ay konusmadı ve sonuc ayrıldık :) erkekler böle basit bahaneleri kullanarak bitirebiliolar dengesizler.

he birde kaprisli erkek zor çekilir erkek dedigin biraz olgun olmalı bu ne böle kzı tripleri bende buyuzden dayanamadm ayrıldm insan böle yoktan bi sebebten 1ay konusmazmı arams duymadım aradım açmadı aradan 1 ay geçti tam bi ay o 1 ay içersnde aradım msj attm tık yok sonunda sayarak söverek ayrldm böle küçük abuk subuk sebeplerle trip atan konusmayan erkek hiç çeklmioo insanın sabrı var biyerde dayanamıosn.

en son ayrildinizi okumusdum keske birlesmeseydiniz yine neyse bu adam icin can SIKMAya bile degmez ,böyle birinin trip atmaya hakki bile yok ama sen sevmissin bikere

Bu ne bencillik , işyerindesin yahu müsait olmaman çok doğal..

Kaldı ki evde bile olsan uyumuş ya da lavaboda olabilirsin , insan azıcık mantıklı olmalı..

Gün boyu görüpte çağrılarını geri dönüş yapmazsan kızmalı trip atmalı ama dönüş yapınca bile 15 yaşından gün almış ise ' bi daha aramayacam işte ' denmez..

Onlar açmaz işleri olur ama biz açmayız kıyamet kopar...
Erkeklerin her zamanki tavırları ama sen gerekli açıklamanı yapmışsan fazla üstüne gitme nasıl olsa düzelir.

en son ayrildinizi okumusdum keske birlesmeseydiniz yine neyse bu adam icin can SIKMAya bile degmez ,böyle birinin trip atmaya hakki bile yok ama sen sevmissin bikere

hayır o kişi bu kişi değil bu çok yeni bir ilişki... ama buda böyle yapıyor of..

hayır o kişi bu kişi değil bu çok yeni bir ilişki... ama buda böyle yapıyor of..

o kisi olmadina sevindim cünkü seni hak etmiyordu

erkek milleti sirmatilmaya gelmez fazla simarir kendini bisey sanar üstüne düstükce
aramayi birak sen trip yap bak nasil kiymetleniyorsun

ben de çok sinirleniyorum açılmadığında. o anda yanımda olsa gözüm kırpmaz parçalarım.
birden sinirleniyorum ama. bu konu benim en hassas olduğum konu.
hatta bir kere o kadar büyük olaylar yaşamıştık ki offf aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Back
X